1-1 Coaching

Stop met the hussle en start elke dag vol energie!

Ben jij dit?

  • Je hebt een bedrijf, maar wilt het naar een volgend level tillen
  •  Je zit vast, voelt je onbegrepen door je omgeving en hebt behoefte aan een sparringspartner
  • Je bent erg gemotiveerd, maar weet niet welke stap je moet nemen om te groeien
  • Je hebt behoefte aan een realistisch plan en iemand die met je mee kijkt

Wil jij al je kaarten op tafel leggen, tijd maken voor groei en AAN je business werken?

Wat gaan we doen?

Dat is voor elke ondernemer anders. Ik werk alleen maar met maatwerk bij 1-1 coaching. Zo werkt 1:1 coaching bij mij:

  1. Je vult een aanvraagformulier in en we plannen een vrijblijvend intake gesprek.
  2. Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw business en jouw ideale leven en wat er nog in de weg zit om dit te bereiken. We kijken of we een match zijn en of je een coaching sessie met mij wilt plannen. Het intake gesprek is vrijblijvend. Als blijkt dat ik je niet verder kan helpen, dan zal ik je dat eerlijk vertellen en je doorverwijzen naar een andere coach in mijn netwerk.
  3. In de coaching sessie gaan we dieper in op jouw uitdagingen en stellen we samen doelen die jou gaan motiveren. Ik help je door inzicht te geven en tools te bieden met het stellen van prioriteiten en het doorhakken van knopen. Het resultaat is een concreet plan, focus en balans. 
  4. Ik laat je niet hangen in het plan wat we samen hebben gemaakt. We plannen nog een accountability call een paar weken na de coachingsessie. Hierin bespreken we hoe het ging en wat jouw vervolgstappen zijn.

Hello, ik ben Aranka

Ik ben ondernemer, spreker, auteur van het boek In Business en ik coach ondernemers. Na het starten van mijn bedrijven leerde ik the hard way dat ik de meest belangrijke asset van mijn bedrijf was. Ik leerde dat je meer impact maakt en meer waarde toevoegt, als je doet waar je goed in bent.

Een van de grootste valkuilen van ondernemen is dat je vast komt te zitten in de overwhelm. Master of the internet willen zijn op alle kanalen die je maar kan bedenken, is de eerste stap naar het gaan haten van je leven en je bedrijf.

Ik deel de shortcuts, ik bespaar je de drafts en ik deel vooral ook waarom iets niet werkte en wanneer. Als ik iets geleerd heb, dan is het dat niets zo veranderlijk is als het internet. Met algoritmes, nieuwe features en tools krijgen we meer kansen, maar ook meer hoofdpijn.

Stick with me, ik leer je ondernemen voor jezelf, it will be fun!

Reviews

Veelgestelde vragen

Wij spreken samen een datum en tijd af die voor jou uitkomt. 

Ja, als ik genoeg kennis en ervaring heb rondom dit onderwerp. Je kan altijd een probleem eerst bij mij neerleggen, de bovengenoemde voorbeelden hoeven niet besproken te worden als jij andere behoeftes hebt.

Ja dit is een optie, wil je graag een Mastermind/Groupcoaching geef dit dan aan!

Dat ligt geheel aan het soort coach. Vaak is het goed om eerst een ding af te ronden voor je aan het volgende begint. Maar als het complementair is aan elkaar dan kan het zeker.

De investering voor deze 2 sessies – intake (vrijblijvend), coachingsessie en accountability sessie – is €1499,- excl. BTW.

Interesse in 1-op-1 coaching?

Momenteel is er een wachtlijst. December 2022 heb ik weer plek voor nieuwe 1:1 klanten. Vul het aanvraagformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Het invullen van het aanvraag formulier is geheel vrijblijvend. Het is voor mij een manier om te kijken waar je nu staat en of wij een match zijn. Mocht dat zo zijn, neem ik persoonlijk contact met je op om een intake gesprek in te plannen – ook dat is vrijblijvend. Je zit nog nergens aan vast tot je akkoord geeft op een samenwerking.