1-1 Coaching

Stop met the hussle en start elke dag vol energie!

Ben jij dit?

  • Je hebt een bedrijf, maar wilt het naar een volgend level tillen
  •  Je zit vast, voelt je onbegrepen door je omgeving en hebt behoefte aan een sparringspartner
  • Je bent erg gemotiveerd, maar weet niet welke stap je moet nemen om te groeien
  • Je hebt behoefte aan een realistisch plan en iemand die met je mee kijkt

Wil jij al je kaarten op tafel leggen, tijd maken voor groei en AAN je business werken?

Wat gaan we doen?

Dat is voor elke ondernemer anders. Ik werk alleen maar met maatwerk bij 1-1 coaching trajecten. Om er achter te komen of wij een match zijn, vul je eerst een vragenlijst in, daarna hebben we een telefonische intake gesprek. Tijdens de coachingsessie stellen we doelen die jou motiveren. Ik help je door inzicht te geven en tools te bieden met het stellen van prioriteiten en het maken van echte keuzes. 

Het resultaat is een concreet plan, focus en balans. 

Hello, ik ben Aranka

Ik ben ondernemer, spreker en ik coach startende ondernemers in effectieve 1-op-1 trajecten. Na het starten van mijn bedrijven leerde ik the hard way dat ik de meest belangrijke asset van mijn bedrijf was.  Ik leerde dat als je doet waar je goed in bent, je meer impact maakt en meer waarde toevoegt.

Een van de grootste valkuilen van ondernemen is dat je vast komt te zitten in de overwhelm. Master of the internet willen zijn op alle kanalen die je maar kan bedenken, is de eerste stap naar het gaan haten van je leven en je bedrijf.

Ik deel de shortcuts, ik bespaar je de drafts en ik deel vooral ook waarom iets niet werkte en wanneer. Als ik iets geleerd heb, dan is het dat niets zo veranderlijk is als het internet. Met algoritmes, nieuwe features en tools krijgen we meer kansen, maar ook meer hoofdpijn.

Stick with me, ik leer je ondernemen voor jezelf, it will be fun!

Reviews

Veelgestelde vragen

Wij spreken samen een datum en tijd af die voor jou uitkomt. 

Ja, als ik genoeg kennis en ervaring heb rondom dit onderwerp. Je kan altijd een probleem eerst bij mij neerleggen, de bovengenoemde voorbeelden hoeven niet besproken te worden als jij andere behoeftes hebt.

Ja dit is een optie, wil je graag een Mastermind/Groupcoaching geef dit dan aan!

Dat ligt geheel aan het soort coach. Vaak is het goed om eerst een ding af te ronden voor je aan het volgende begint. Maar als het complementair is aan elkaar dan kan het zeker.

Afhankelijk van de sessies die je nodig hebt. Een 3 maanden traject kan vanaf €4.500

Interesse in een intensieve 1-1 coaching traject?

Meld je hieronder aan en ik neem zsm contact met je op.