Wil jij een bedrijf runnen wat voor jou werkt?

Stop met the hussle en start elke dag vol energie!

Ben jij dit?

  • Je hebt een bedrijf, maar wilt het naar een volgend level tillen
  •  Je zit vast, voelt je onbegrepen door je omgeving en hebt behoefte aan een sparringspartner
  • Je bent erg gemotiveerd, maar weet niet welke stap je moet nemen om te groeien
  • Je hebt behoefte aan een realistisch plan en iemand die met je mee kijkt

Wat gaan we doen?

Dat is voor elke ondernemer anders. Ik werk alleen maar met maatwerk bij 1-1 coaching trajecten. Om er achter te komen of wij een match zijn, hebben we een telefonische intake gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je van mij een vragenlijst. Tijdens de coachingsessie stellen we doelen die jou motiveren. Ik help je door inzicht te geven en tools te bieden met het stellen van prioriteiten en het maken van echte keuzes. Het resultaat is een concreet plan, focus en balans. 

doelen stellen

We gaan vanuit intrinsieke motivatie jouw doelen voor de komen de jaren stellen.

basis van je business

Jouw doelgroep, missie en positionering zijn bepalend voor hoe je jouw business gaat opbouwen. Deze basis gaan we samen strak neerzetten!

businessmodel en verdienmodel

We bespreken je businessmodel en verdienmodel. Aan de hand van een makkelijk in te vullen begroting maken we een jaarplan en target.

(online) marketing

We maken keuzes welke marketing kanalen en strategieën jouw bedrijf gaat gebruiken om het jaartarget te halen.

Hello, ik ben Aranka

Ik ben ondernemer, spreker en ik coach startende ondernemers in effectieve 1-op-1 trajecten. Na het starten van mijn bedrijven leerde ik the hard way dat ik de meest belangrijke asset van mijn bedrijf was.  Ik leerde dat als je doet waar je goed in bent, je meer impact maakt en meer waarde toevoegt.

Een van de grootste valkuilen van ondernemen is dat je vast komt te zitten in de overwhelm. Master of the internet willen zijn op alle kanalen die je maar kan bedenken, is de eerste stap naar het gaan haten van je leven en je bedrijf.

Ik heb met ondernemers hun strategie verbeterd en vooral veel geschrapt. Geen ellenlange to do-lijstjes, maar door bij elk aspect van jouw business je af te vragen: hoe kan dit beter? En nog veel belangrijker, kunnen we ermee stoppen of het automatiseren?

Ik deel de shortcuts, ik bespaar je de drafts en ik deel vooral ook waarom iets niet werkte en wanneer. Als ik iets geleerd heb, dan is het dat niets zo veranderlijk is als het internet. Met algoritmes, nieuwe features en tools krijgen we meer kansen, maar ook meer hoofdpijn.

Stick with me, ik begeleid je door de digital jungle

Reviews

Veelgestelde vragen

Wij spreken samen een datum en tijd af die voor jou uitkomt. 

Ja, als ik genoeg kennis en ervaring heb rondom dit onderwerp. Je kan altijd een probleem eerst bij mij neerleggen, de bovengenoemde voorbeelden hoeven niet besproken te worden als jij andere behoeftes hebt.

Ja, we nemen allemaal een eed af vooraf aan de coaching. Alles wat gezegd wordt is en blijft vertrouwelijk.

Interesse in een intensieve 1-1 coaching traject?

Wanneer we je aanvraag binnenkrijgen krijg je een intake formulier.  

We plannen een gratis call in. In die call leren we elkaar beter kennen en kijken we of er een match is. Je kunt al vragen stellen, zie het als een mini coaching call.

Als er een match is zal ik je een voorstel doen. Samen maken we een gameplan om jouw doelen te bereiken. Soms is 1 sessie voldoende, soms bied ik je een traject aan.

Wil jij coaching van mij? *
* Ik zit momenteel vol. Als je een aanvraag doet kom je op de wachtlijst en krijg je een berichtje wanneer ik weer nieuwe klanten aanneem.