Hello! wil je met mij in contact komen? Dat kan!

Hieronder zie je hoe je mij het beste kunt bereiken voor coaching, adverteren, spreken op een event of voor andere vragen.

Contact

Coaching

Zit je vast met je business of wil je je brand naar een hoger level tillen? Ik help graag! Met 1-op-1 coaching lessen kijken we samen naar jouw obstakels en help ik je verder. Er zijn veel mogelijkheden binnen de coaching, dus mail mij op hello@arankainbusiness.nl en dan bespreken we samen de beste opties voor jou.

adverteren

Wil je een creatieve samenwerking opzetten waarbij ik jouw merk of product onder de aandacht breng? Er zijn een heleboel mogelijkheden. Onze Talent Manager Celeste bespreekt graag de opties met je en maakt een campagne op maat. Vraag hier mijn mediakit aan voor meer informatie.

spreken

Ik vind het ontzettend leuk om mijn opgedane kennis te delen en like-minded people te ontmoeten. Daarom spreek ik regelmatig op events. Wil je mij boeken voor jouw event? Celeste legt je graag alle opties voor. Je kunt haar bereiken op celeste@citalent.nl.

webshop

Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stuur een mail naar hello@arankainbusiness.nl en dan komen we er binnen 48 uur bij je op terug.

Overige vragen

Heb je een andere vraag voor me? Ik ben benieuwd! Stuur een mail naar hello@arankainbusiness.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Er komen veel vragen binnen, dus het kan zijn dat we niet meteen jouw mail kan beantwoorden. Maar antwoord krijg je zeker!