ABOUT ARANKA

“I’m not your ordinary Influencer”

 

Op haar persoonlijke Instagram account @aranka.world neemt Aranka meer dan 26.000 (voornamelijk) vrouwen al jaren mee in haar leven als ondernemer, moeder en business coach.

Aranka deelt veel waarde en tips, hier staat ze om bekend. Haar volgers zijn ambitieuze hard werkende vrouwen die op haar vertrouwen als ze producten promoot en samenwerkingen aangaat. Aranka weet als geen ander hoe je met deze vrouwen connect.

Als een marketing strateeg, helpt Aranka merken met het stellen van de juiste doelen en strategie zodat elke samenwerking een succes is. Voor minder doen we het niet!

COLLABORATIONS

statistieken-business-zakelijke-influencer

26k

Instagram volgers op @aranka.world

7k

7.000 volgers op @arankainbusiness

9k

 Story views op @aranka.world

1k

Story views op @arankainbusiness

LET'S WORK TOGETHER!

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor samenwerkingen, afhankelijk van jouw doelen en wensen. Ik denk graag mee over de manieren waarop we jouw merk zo leuk en creatief mogelijk onder de aandacht kunnen brengen. Omdat elke samenwerking anders is, maken we graag een voorstel op maat voor je op.  

Naast content creatie is het ook mogelijk om samen te werken voor events, waar ik als spreker graag mijn passie en kennis deel met jouw publiek.

Voor alle mogelijkheden en tarieven kun je contact opnemen Celeste@citalent.nl of bekijk mijn media kit!

#SPON irritant? Nee hoor!

Voor mijn eigen bedrijven heb ik veel gewerkt met influencers en ervaren wat wel en niet werkt. Zo weet ik dat een schreeuwerige #spon post vrijwel niets voor je merk doet, in tegenstelling tot een post waarbij je de influencer haar gang laat gaan en het op haar eigen authentieke manier laat promoten. Nu ik zelf ook aan de kant van de influencer zit, vind ik het heel belangrijk om merken op een creatieve en passende wijze onder de aandacht te brengen. En dat valt in de smaak bij mijn volgers!