Hi, ik ben Aranka

Op mijn Instagram account @aranka.world neem ik meer dan 26.000 mensen mee in mijn leven als ondernemer, moeder en business coach.

Wil jij met mij samenwerken? Dat kan! Ik werk regelmatig samen met merken die goed bij mij en mijn doelgroep passen. 

Omdat ik denk als een marketing strateeg, kan ik jou goed helpen met het stellen van de juiste doelen en is elke samenwerking voor ons beiden een succes. Voor minder doen we het niet! 

Er zijn meerdere mogelijkheden om met mij en mijn websites samen te werken. Ik kan jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij mijn volgers, je kunt mij inhuren als business coach of mij boeken om te spreken op je event. 

Laat mijn agent Celeste weten wat je zoekt, dan komen we terug bij je mogelijkheden en tarieven!

 

Dit zie je op mijn account

PERSONAL

Voor mij is persoonlijke ontwikkeling het belangrijkst! Ik neem mijn volgers mee in de journey die ik doormaak als ondernemer, moeder en gewoon Aranka.

Ik deel vooral waarde, zodat mijn volger iets aan mijn zoektocht naar de beste versie van mijzelf.

mommy

Mom Influencer 

Sinds ik moeder ben geworden, is mijn zoontje Lennon niet meer weg te denken uit mijn feed.

ondernemen

Business Influencer | Carriére Influencer

In de afgelopen jaren heb ik drie bedrijven opgezet. Wat ik daarvan heb geleerd deel ik graag met mijn volgers!

Wie is Aranka?

Ik ben een Rotterdamse ondernemer met een liefde voor mijn bedrijven en het delen van alle kennis en ervaring die ik tijdens het opzetten hiervan heb opgedaan. Het liefst ben ik bezig met het opzetten van nieuwe bedrijven of het bedenken van nieuwe groeimogelijkheden. 

Daarnaast ben ik gek op mijn verloofde, zoontje Lennon en kat Cooper, waarmee ik samen in mijn droomloft in Rotterdam woon. 

Mijn Instagram account heeft inmiddels meer dan 26.000 volgers die elke dag een kijkje nemen in mijn leven als ondernemer en moeder.

Wil je mijn hele verhaal lezen? 

Statistieken

bereik

26.000 volgers op @aranka.world

doelgroep

75% vrouw (een hoop moms!), 25% man (25-34 jaar)

bereik

7.000 volgers op @prettyambitious_com

doelgroep

Ambitieus en geïnteresseerd in alles wat met ondernemen en het groeien van hun bedrijven te maken heeft

bereik

Hoge engagement, veel swipe-ups vanuit Story

#SPON irritant? Nee hoor!

Voor mijn eigen bedrijven heb ik veel gewerkt met influencers en ervaren wat wel en niet werkt. Zo weet ik dat een schreeuwerige #spon post vrijwel niets voor je merk doet, in tegenstelling tot een post waarbij je de influencer haar gang laat gaan en het op haar eigen authentieke manier laat promoten. Nu ik zelf ook aan de kant van de influencer zit, vind ik het heel belangrijk om merken op een creatieve en passende wijze onder de aandacht te brengen. En dat valt in de smaak bij mijn volgers!

Samenwerken

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor samenwerkingen, afhankelijk van jouw doelen en wensen. Ik denk graag mee over de manieren waarop we jouw merk zo leuk en creatief mogelijk onder de aandacht kunnen brengen. Omdat elke samenwerking anders is, maken we graag een voorstel op maat voor je op.  

Naast content creatie is het ook mogelijk om samen te werken voor events, waar ik als spreker graag mijn passie en kennis deel met jouw publiek.

Voor alle mogelijkheden en tarieven kun je contact opnemen Celeste of via onderstaande button, zij helpt je graag verder!