Alles wat je nodig hebt om jouw Instagram strategie te laten werken voor jouw business: Meer volgers, klanten en omzet!

DE earlybird is verlengd en loopt NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

WAT IS DE INSTAPRENEUR CURSUS?:

✔️ Instapreneur is een ondernemers cursus die jou stap-voor-stap leert hoe je van jouw instagram een sales machine maakt. 

✔️ Ik leer je waar Instagram in jouw business hoort. Welke content je wanneer maakt en post.

✔️ We maken samen jouw unieke strategie voor jouw business.

✔️ We behandelen niet alleen Instagram maar ook e-mail marketing, advertising, sales en copy writing

✔️ Het doel: het creëren van een fanbase in plaats van een vijver met dooie vissen. 

dit krijg je als deelnemer van #INSTAPRENEUR:

Toegang tot alle video trainingen

Instapreneur is een begeleide cursus. Het is gemaakt voor drukke ondernemers die willen leren en meteen uitvoeren. De cursus bestaat uit 6 modules maar je hebt onbeperkt toegang en krijgt een heel jaar toegang tot de #INSTAPRENEUR club. 

 

Een heel jaar toegang tot de besloten Instapreneur Club

Samen is alles leuker! Ik sta voor je klaar in de besloten Instagram community. In deze #INSTAPRENEUR club houden jullie elkaar accountable, delen we successen en uitdagingen. Ik ga minimaal 10 keer live en beantwoord alle vragen!

Instapreneur werkboek in Canva

De cursus heeft opdrachten, voorbeelden en systemen na elke module. Zo heb je een systeem om de cursusopdrachten allemaal uit te voeren en kost het je weinig tijd. Na een mini tutorial Canva weet jij precies hoe je deze gratis tool gebruikt. 

Content prep kalender

Niet weten wat, wanneer en hoe vaak te posten is nooit meer een probleem.

Maak converterende content weken van te voren zonder stress! 

Instapreneur verkoopsystemen

Nooit meer piekeren over wat je moet posten, je hebt nu alles om je lanceringen te rocken. Deze systemen zijn invulbaar en kun je levenslang gebruiken. 

Post & story templates die verkopen

Met deze templates schud jij zo een sales post en story uit je mouw! Naast de templates deel ik ook mijn meest converterende posts en stories

bonusSEN

INSTAPRENEUR

premium member
1199
599 eenmalig
 • 6 modules START-GROW-NURTURE-SELL-LAUNCH met video’s en opdrachten
 • 10 bonussen twv €2500 (adverteren, lanceren, planning, Reels template & much more)
 • 10x Q&A's met Aranka in de #INSTAPRENEUR club
 • Forever toegang tot de modules
 • 12 maanden toegang tot de Instapreneur club
 • Niet goed geld terug garantie
 • Alleen voor premium: een Instagram audit met op maat advies van Aranka voor jouw Instagram en business (via Whatsapp)
Populair

INSTAPRENEUR

membership voor starters
99
59 per maand (12 termijnen)
 • 6 modules START-GROW-NURTURE-SELL-LAUNCH met video’s en opdrachten
 • 10 bonussen twv €2500 (adverteren, lanceren, planning, Reels template & much more)
 • 10x Q&A's met Aranka in de #INSTAPRENEUR club
 • Forever toegang tot de modules
 • 12 maanden toegang tot de Instapreneur club
 • Niet goed geld terug garantie

deelnemers van #INSTAPRENEUR:

IS De Instapreneur cursus geschikt voor mij?

 • Je bent een ondernemer en verkoopt ten minste 1 product of dienst.
 • Je hebt geen concreet plan of een strategie, waardoor je “maar wat doet”. En omdat dit niet werkt geef je het algoritme de schuld.
 • Je weet hoe Instagram werkt, maar zoekt nog naar een manier waarop jij onderscheidend opvalt. Alle algemene adviezen leveren jou niks op.
 • Op de momenten dat je wel veel zichbaar bent, voelt dit als verloren tijd omdat het niets oplevert.
 • Je hebt het idee dat niemand zit te wachten op jouw aanbod of pitch, dus doe je geen sales via Instagram
 • Je zoekt een sales strategie voor de lange termijn. Die verder gaat dan alleen maar content maken. Past bij jouw bedrijf, doelen en klanten.

DAN IS DE INSTAPRENEUR CURSUS VOOR JOU

Wat maakt deze cursus anders dan alle andere?

I get it: jij hebt al allerlei cursussen gevolgd, ebooks gelezen en eindeloos YouTube video’s gekeken, die allemaal een complete waste of time & money waren. 

Ik geloof niet in valse beloftes, kant-en-klare templates en online cursussen die eigenlijk complete fluff zonder inhoud zijn. 

 

Wat ik je wel beloof is dit: 

✔️ Je krijgt geen standaard formule, maar de kennis en skills waarmee jij ZELF een strategie maakt die bij jou past en je goed volhoudt. En die je dus ook makkelijk aanpast, wanneer jouw business groeit of visie verandert. 

✔️ Deze cursus legt een ijzersterke basis, door je Instagram te verbinden met je superpower, aanbod en andere core aspects van je business. 

✔️ Jij hoeft niet alles zelf uit te vinden: ik geef je een workbook met concrete opdrachten, voorbeelden en tools die allemaal gebaseerd zijn op mijn eigen succes ervaringen.  

✔️ Ik heb de slimste mensen uit mijn netwerk gevraagd om jou te helpen! Daarom krijg je bijvoorbeeld een cursus ads, zodat jij je eerste advertentie in elkaar kan klussen! 

Oh, en dit alles doe je zonder RSI in je duimen te krijgen. 😉 

De modules

Module 1: Start with the end in mind

Module 2: Grow

Module 3: Nurture

Module 4: Sell

Module 5: Launch

Module 6: RECAP

Nog meer bonussen:

Waarom ik jou kan helpen

Ik ben Aranka en ik ben online business coach. Na het starten van 2 succesvolle bedrijven en verkopen van mijn online bedrijf ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Een van de redenen dat ik al mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik heb geleerd hoe ik Instagram slim in kon zetten. Ik heb tienduizenden producten verkocht via “the gram”. Het is dé plek om een community op te bouwen, je producten organisch te testen en vervolgens te verkopen aan mensen die al enthousiast zijn over jou en je product. 

Believe me: je wilt niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door voor al mijn bedrijven een longlasting community op te bouwen. 😉 

Ik geloof volkomen dat Instagram ontzettend waardevol is voor elke ondernemer. Toch voelt het voor veel ondernemers als een complete waste of time. 

Daar wil ik verandering in brengen. Na jaren uitproberen en strategieën testen, heb ik de meest waardevolle kennis en skills samen met mijn ervaringen verzameld in één formule. Zo kun jij leren van mijn successen en de Instagram learning curve met een paar jaren verkorten. 

Veelgestelde vragen

De cursus richt zich op het verkopen van producten en diensten. De strategie is hetzelfde. Wel heb je bij een webshop veel meer optimalisaties die je aan de conversie kan van je website kan doen. Ik heb veel kennis van webshops dus je mag me alles vragen tijdens de Q&A’s

De eerste 6 modules (zo’n 12 weken) krijg je om de week 1 a 2 uur aan video’s. Hoe snel je bent in het uitvoeren is niet in te schatten. Na 12 weken gaan we je strategie maken en daarna uitvoeren. Dan blijf je tips via de Instapreneur club krijgen. Ook geef ik bijna elke maand een live sessie met Q&A. 

Het programma duurt 6 maanden, en je mag 2 keer meedoen. Je mag de cursus geheel op eigen tempo volgen, maar voor de mensen die houvast nodig hebben heb ik een programma gemaakt om elke 2 weken de video’s te bekijken en opdrachten uit te voeren. 

reken de eerste 3 maanden op 1,5 uur per week. Daarna is het een onderdeel van de tijd die je toch al besteed aan Instagram, een live sessie is 45 minuten.

Nee, als je niet weet wat een highlight, hashtag, link in bio is of als je moet google wat ik bedoel met CTA (call to action). Dan is de cursus een stapje te snel. Maar als je 0 volgers hebt en wel basics van Instagram begrijpt kun je wel meedoen. Je hoeft nog geen volgers of omzet te hebben, je moet wel zelfstandig een post of story online kunnen zetten.

Tenzij je met iemand anders een Instagram strategie aan het maken bent kun je dit combineren met alle coachingsprogramma’s. Mijn manier van werken en strategie is uniek en die is toepasbaar op elke business. Ik garandeer je dat wat je bij mij leert, niemand anders je kan leren.

Reken de eerste 3 maanden op 1,5 uur per week. Daarna is het een onderdeel van de tijd die je toch al besteed aan Instagram, een live sessie is 45 minuten.

Je hebt geen tienduizenden volgers nodig om geld te verdienen. Er zijn zó veel ondernemers die 100k volgers hebben en nog geen 1000 euro per jaar eruit halen. En gelukkig ook ondernemers met een paar honderd volgers, die met gemak een ton omzetten.  Ik heb het gezien, van dichtbij meegemaakt en het zelf bewezen. Keer op keer. En dat betekent dat het voor jou ook binnen handbereik is.

 

Als je nu nog niks verkoopt aan jouw huidige community, dan verkoop je ook niks als jouw volgersaantal verdubbeld. Je sales werkt namelijk nog niet.. Je bent bezig met het verkeerde doel! Ga je eerst focussen op het belangrijkste: verkopen aan de mensen die je nu volgen. Leer wat werkt, verbeter en ga dan pas daarna de vijver waarin je vist vergroten. In Instapreneur neem ik je mee in hoe je Instagram onderdeel kunt gaan maken van jouw strategie en hoe je kunt beginnen met verkopen.ijd om afscheid te nemen van jouw oude doelgroep, het is demotiverend om je huidige doelgroep vast te houden. Je engagement gaat naar beneden, omdat zij niet meer in jouw doelgroep passen.

Het is dan vaak wel goed om even een afschrik post te maken: om de ‘oude’ doelgroep af te stoten en nieuwe mensen aan te trekken. Dit leer ik je ook in Instapreneur.

 • Als je alleen maar geïnteresseerd bent in het behalen van 10.000 volgers 
 • Als je niet gelooft dat je op Instagram kunt verkopen, de intrinsieke motivatie moet je zelf meenemen
 • Strategieën van anderen wilt kopiëren, authenticiteit is enorm belangrijk!
 • Deze cursus half uit gaat voeren, you have got to do the work! (en geloof me als jij koopt dan zorg ik dat je het werk gaat doen!)

Stuur dan een whatsapp berichtje! KLIK HIER

Niet tevreden? 100% geld terug garantie!

Ben je na module 1 en 2 niet blij met de cursus? Laat mij dit dan weten en mail mij met de opdrachten die je hebt gedaan en laat me weten waarom je niet tevreden bent.