Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Pretty ambitious producten zijn voor jou als:

  • Jij bereid bent om volledig voor jouw droombusiness te gaan
  • Je jouw bedrijf naar het next level wilt brengen
  • Je aan jezelf de belofte doet het werk en de opdrachten echt uit te voeren!
Pretty Ambitious klanten zeggen dit over:

De Growth Masterclass

"Ik had al hoge verwachtingen van de Masterclass en die zijn helemaal overtroffen. Masterclass is een laagdrempelige manier om je bloot te stellen aan kennis van 3 experts. Daarnaast is het zo dat Nadja, Caroline en Aranka altijd meer geven dan dat ze beloven."

Pretty Ambitious klanten zeggen dit over:

De #Instapreneur Cursus

"Super fijne cursus die je een ander inzicht geeft. Op Instagram deed ik maar net wat er die dag in mij op komt. Nu ga ik er zeker meer structuur in brengen en aan de slag met de statistieken."

De Pretty Productive planner

“Wat ik heel fijn vind aan de Pretty Productive planner vind is dat ik een duidelijk overzicht krijg hoeveel ik in een week gedaan krijg en daardoor een realistische planning van mijn week kan maken. Het resultaat is dat ik geen duizend dingen in 1 week meer wil proppen en niet meer elke dag gestresst ben.”

De Business Kickstart cursus

"De cursus biedt veel opdrachten waar je direct mee aan de slag kan. De opdrachten zorgen voor focus en verdieping, wat maakt dat je business, plan en doelgroep nog beter matchen. Aranka is daarbij open, eerlijk en toegankelijk, wat vragen stellen en feedback mogelijk maakt. Heel fijn!"