Bestelinformatie

Verzenden

Binnen Nederland is de verzending gratis.

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk. De verzendkosten hiervoor zijn afhankelijk van het land.

De bestellingen worden verzonden op dinsdag en donderdag. Als je op die dagen voor 16:00 bestelt, wordt je planner dezelfde dag nog verzonden. De levertijd bij PostNL is 1 à 2 werkdagen. Je krijgt van ons een bevestiging van verzending met het track and trace nummer waarmee je de bestelling kunt volgen.

Wij verpakken elke bestelling zorgvuldig om beschadiging te voorkomen. Is jouw bestelling toch beschadigd aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je bestelling! Mocht dit toch tegenvallen, dan mag je de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Deze retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Let op: retourneren is op eigen kosten en risico.

Retourneer je bestelling in originele staat en verpakking naar ons terug. Zodra het pakketje in goede staat retour is ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar je teruggestort. Hiervan krijg je een bevestiging per e-mail.

Hoe werkt retourneren?

Stuur een e-mail naar hello@prettyambitious.com met je naam, ordernummer en reden van retour. Zodra wij je retour hebben goedgekeurd, krijg je van ons een bevestiging met retouradres. Stuur je pakket vervolgens zo snel mogelijk naar ons terug.