VIDEO: Binnenkijken in mijn huis!

Mooiste huis van Rotterdam

Ik ben echt een opschepper wanneer het gaat over ons huis. Mijn instagram staat vol met kiekjes en hier krijg ik ook echt de meeste likes op! Omdat ik jullie niet allemaal kan uitnodigen heeft VT wonen een super mooie video gemaakt van ons droomhuis.

Disclaimer: Mijn vriend heeft het huis ingericht en ik shine hier met het resultaat. Zonder hem was het waarschijnlijk een unicorn glitterparadijs geworden. Dit hebben ze van VT wonen uit het interview geknipt, sorry schat!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

plaats een reactie

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

schrijf je in voor de
Pretty ambitious newsletter