HEB JIJ ALTIJD AL GEDROOMD VAN EEN WINSTGEVENDE BUSINESS?

Wil jij een bedrijf starten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

JIJ WILT JOUW DROOM OMZETTEN IN EEN WINSTGEVEND BEDRIJF, MAAR WEET NIET HOE JE HET AANPAKT.

IK HEB HET OVER JOU:

 • Jij bent ambitieus, hebt grote dromen en geweldige ideeën en zou enorm graag een succesvolle business hebben. 
 • Jij wilt er volledig voor gaan, bye zeggen tegen die 9-5. Maar iets houdt je tegen.
 • Je hebt geen concreet plan van aanpak, omdat je niet weet wat er komt kijken bij het opzetten van een bedrijf en bang bent om te verkeerde stappen te nemen.
 • Waardoor jouw inspiratie plaats maakt voor twijfel aan jezelf, je ideeën en je doelen.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

 • Je droomt van een winstgevend eigen bedrijf, maar hebt geen idee hoe je een bedrijf opstart. Wat is een goed business idee? Hoe start je? Wat mag je echt niet vergeten? 
 • Of je hebt al een business, maar geen concreet plan. En dat zie je aan de resultaten, die elke maand weer tegenvallen. 
 • Je zit bomvol inspiratie en ambitie, maar elke keer dat je actie wilt ondernemen word je overvallen door twijfel en onzekerheid.
 • Je wilt 100% gaan voor jouw dream business, maar hebt geen tijd, energie, geld of zin om maandenlang alles uit te moeten zoeken.
 • Je wilt weten hoe succesvolle ondernemers hun bedrijven hebben opgezet, zodat jij zeker weet dat je de juiste stappen neemt.

BEN JIJ DIT? MOOI, DAN KAN IK JE VERDER HELPEN!

je hoeft niet alles zelf uit te vinden.
dat heb ik al voor je gedaan.

Een bedrijf starten hoeft niet moeilijk te zijn. Speciaal voor ondernemers-to-be zoals jij heb ik een complete roadmap gemaakt, die gebaseerd is op mijn eigen ervaringen en waar al honderden andere ondernemers hun businesses mee hebben opgezet. 

WAAROM HEB IK DEZE CURSUS GEMAAKT?

Let’s be honest: starten is moeilijk. Ik weet nog goed hoe het was toen ik mijn allereerste bedrijf startte. Ik had GEEN idee wat ik deed en heb het aan een grote dosis lef en gezonde naïviteit te danken dat ik er gewoon vol voor ben gegaan. En aan google, ik heb uren gegoogeld, geprobeerd en getest. 

Er zijn er heel veel mensen die nooit die stap nemen. Zich laten tegenhouden door alles wat ze nog niet weten. Altijd met een geweldig idee rond blijven lopen, maar deze nooit werkelijkheid maken. Nooit de wereld een stukje mooier maken met die unieke gift of idee die alleen zij te bieden hebben.  

Of de ondernemers die al begonnen zijn, maar niet de gehoopte resultaten zien omdat ze geen strategisch plan van aanpak hebben. Die eigenlijk ‘maar wat doen’.   

Daar wil ik met deze cursus verandering in brengen. 

Stel je eens voor: hoeveel makkelijker zou het zijn als je een complete roadmap kunt volgen die al honderden andere ondernemers succesvol heeft gemaak?

Dat ik maanden lang elk klein detail heb moeten Googlen en 100 verschillende dingen heb uitgeprobeerd, betekent niet dat jij dat ook hoeft te doen. Sterker nog: liever niet! Ik heb de shortcuts voor je!

Daarom heb ik deze cursus gemaakt: zodat jij meteen grote stappen kunt maken en jouw winstgevende droom business kunt kickstarten. 

na de business kickstart cursus:

✔️ Weet je precies wat jouw superpower als ondernemer is.

✔️ Zet je deze om in een product of dienst waar vraag naar is.

✔️ Kun je de winstgevendheid van jouw business idee toetsen.

✔️ Weet je hoe je een ijzersterk merk neerzet dat bij jou past en zich onderscheidt van anderen.

✔️ Kun je een community creëren die perfect aansluit bij wat jij te bieden hebt. 

Als je wilt, sta je na 7 dagen bij de KVK met een compleet uitgedacht business plan. Ja, echt!

Side note: bij het kopen van de cursus besluit je er vol voor te gaan! Je bent business owner! Voor minder doen we het niet!

business kickstart cursus | €67,- incl. btw

IN DEZE CURSUS KRIJG JE:

✔️ 7 modules met to-the-point videos, die jou stuk voor stuk concrete stappen laten zetten om je bedrijf te kickstarten of naar the next level te tillen. 

✔️ De ultieme roadmap voor startende ondernemers, die gebaseerd is op mijn eigen ervaringen en al honderden andere ondernemers geholpen heeft met het opzetten van een winstgevend bedrijf.

✔️ Een workbook met invulbaar business plan, zodat jij al jouw input bij elkaar zet en precies weet wat jouw strategie is om je bedrijf winstgevend te maken.

✔️ Een hele hoop praktische tools, to-the-point videos, tips en opdrachten waar jij direct mee aan de slag kunt gaan.

✔️ Levenslange toegang tot al het materiaal en de werkbare documenten, zodat jij de cursus op jouw tempo kan volgen waar en wanneer jij wilt.

✔️ Een hele waardevolle bonus: mijn jaarbegroting module, inclusief werkbaar Excel template. Zodat jij precies weet welke doelen je wilt stellen en van begin tot einde inzicht hebt in je cijfers. 

IN 7 DAGEN DOORLOOP JE 7 MODULES:

MODULE 1: Persoonlijke evaluatie

Wat zijn jouw superpowers en talenten die je van nature hebt of in de jaren ervoor hebt opgebouwd? Do you have what it takes? Zijn er interne of externe factoren die je tegenhouden? Deze les geeft jou inzicht in jezelf als ondernemer.

MODULE 2: Kies een business idee

Wat maakt een goed business idee? Hoe test je de winstgevendheid? Kies je een product of dienst? Heb je nog geen idee? Met de crossover oefening kies jij een business die bij jou past.

MODULE 3: Markt-onderzoek

Onderzoek de huidige markt! Is er concurrentie? Hoe ga je jouw merk positioneren? Wie zijn je klanten?

MODULE 4: Storytelling

Waarom is storytelling belangrijk voor je brand? Je leert welk verhaal jouw product of dienst gaat verkopen.

MODULE 5: Make it real

Wat is een goede naam voor jouw business? Je leert waar je op moet letten en wat je vast moet leggen en claimen. De opdracht van dag 5 maakt je een ondernemer, hierna wil en kun je niet meer terug!

MODULE 6: Business plan

Er is een businessplan nodig om een bedrijf te beginnen. Moet dit dan een enorm groot plan zijn? Ik deel mijn one-page plan met jullie en samen maken we in één pagina een compleet businessplan voor jouw bedrijf.

MODULE 7: Community building

Hoe ver je ook bent in je business, vandaag beginnen we met het groeien van een community rondom jouw merk.

Bonus:
begroting

Je krijgt gratis de jaarbegroting module. Hiermee leer je precies hoe je een realistische begroting maakt. Ik loop je stap voor stap door de begroting en heb een voorbeeld voor je gemaakt. Inclusief werkbaar Excel template.

met het template maak jij heel gemakkelijk
jouw one-page businessplan

Nadat je over elk aspect in jouw bedrijf hebt nagedacht, maak je jouw eigen businessplan in mijn Canva template.

Canva is een gratis tool die je kunt gebruiken voor presentaties en ebooks. Dit scheelt je niet alleen heel veel tijd, maar het is ook nog eens leuk om te doen. 

Dit one-page plan covert elk belangrijk aspect van je business en gaat jouw ultieme guide zijn in elke actie en beslissing die jij neemt. 

Door zelf te leren hoe je jouw businessplan opzet, kun je later gemakkelijk strategische aanpassingen maken, bijvoorbeeld als je bedrijf groeit of verandert. 

starten is altijd het moeilijkste.

maar het is ook het allerbelangrijkste als je een winstgevend bedrijf wilt hebben.

DROMEN IS LEUK, ZE WERKELIJK-HEID MAKEN IS 100x LEUKER

Take it from me. Er is niets beters dan zien hoe je nu het leven leidt waar je vroeger van droomde.  

Als jij hier op de pagina bent aangekomen, is dit een teken dat je ervoor moet gaan! Twijfel je nog steeds? Denk je stiekem: “Ik zou deze cursus moeten/willen doen, maar … (vul maar in)”? 

Dan moet je dit even horen:

 • De enige die denkt dat jij niet bijzonder/speciaal/slim/.. genoeg bent voor een eigen business, ben jijzelf. 
 • Jezelf vergelijken met anderen is killing, stop er nu mee! You are you and that’s your superpower.
 • De timing zal NOOIT perfect zijn. Over een jaar ben je zo blij dat je de sprong gewaagd hebt. Dus daarom is nu de perfecte tijd!
 
Als jij het gevoel hebt dat ondernemen een droom van jou is, wordt het tijd om deze waar te maken! You can do it!
 

Ik ben er om je te helpen met de rest.  

 

deze ondernemers gingen je voor:

BEN JIJ ALL IN?

Wil jij niet alleen jouw business kickstarten of naar the next level tillen, maar ook van Instagram een strategische marketingtool maken? 

Dan is de bundel met de Instapreneur Sales Machine Cursus de ultieme formule voor jou. Als je ze samen koopt, bespaar je €69,-! 

Ja, dan krijg je dus eigenlijk de Business Kickstart for free!

instapreneur + business kickstart bundel | €185,-

Business kickstart cursus

Veelgestelde vragen

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. De toegang die je nu krijgt, zal je altijd houden. Ook updates in de toekomst krijg jij. De prijs van de cursus zal daarom omhoog blijven gaan, maar voor jou is de investering eenmalig.

Ik zal via mijn mailings en Instagram allemaal sneakpeeks laten zien van de course. Maar als je nog iets mist, kun je altijd mailen naar hello@prettyambitious.com en dan helpen we je verder.

Zeker! Als jouw bedrijf op dit moment niet goed loopt, komt dat waarschijnlijk omdat een of meerdere core onderdelen jouw business niet helemaal matchen met de rest. In de Business Kickstart cursus ga je terug naar het begin en bouw je vervolgens een ijzersterk merk en aanbod op dat daar perfect bij aansluit en winstgevend is.  

Ik zal nooit zeggen dat je iets moet kopen. Maar ik weet wel dat de meeste beginnende ondernemers het ontzettend fijn vinden om een complete roadmap te krijgen, waarmee ze in één rechte lijn naar hun bestemming gaan: een winstgevende business.

Ik weet dat ik dat heel graag aangepakt zou hebben. Ik heb er jaren over gedaan om alles zelf uit te vinden, maar dat hoef jij niet te doen. Met een eenmalige investering van €67,- bespaar je jezelf een hoop tijd én gemiste omzet van alle maanden dat jouw business er langer over doet om winstgevend te worden. 

Als jij alle modules hebt doorlopen en uitgewerkt en je hebt het gevoel dat het voor jou geen waarde heeft toegevoegd, krijg je je geld terug. Eerst kijken we samen naar jouw ingevulde opdrachten en of ik ergens kan helpen, want ik heb veel liever dat het wél waardevol voor je is!

De inhoud komt overeen met de videos, maar we hebben veel nieuwe dingen toegevoegd. Het workbook is helemaal nieuw en zorgt ervoor dat executie makkelijker, leuker en sneller gaat. 

Waarom ik jou kan helpen

Ik ben Aranka en ik ben online business coach. Na het starten van 2 succesvolle bedrijven en verkopen van mijn online bedrijf ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Er zijn zoveel mensen die met geweldige ideeën lopen, maar deze nooit werkelijkheid maken omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken of waar ze moeten beginnen. 

Zodat ze uiteindelijk nooit die eerste stap nemen. I get it. Er is zo veel om aan te denken en niemand die je bij de hand neemt en je zegt wat je moet doen. 

Starten is lastig en wordt daarom vaak gewoon niet gedaan. Daar wil ik verandering in brengen. 

Door al mijn ervaringen, kennis, skills en beste tools met elkaar te bundelen, heb ik de ultime starters kit gecreëerd voor beginnende ondernemers. Met als doel om hen die jaren research, uitproberen en onnodige start up kosten te besparen. 

Dat heb ik al voor je gedaan! Zodat jij meteen jouw business kunt kickstarten.