Omdat jij een winstgevend bedrijf wilt runnen

Wil jij van business idee naar een winstgevend bedrijf? In de Business Kickstart cursus geef ik je de tools om dit te realiseren in 7 dagen. Ook als jij al een bedrijf gestart bent, omdat jij er klaar voor bent om geld te verdienen met jouw business idee.

Na de cursus heb je je focus hervonden en weet je hoe je jouw ideale klant aanspreekt. 
Je krijgt een volledige cursus met elke dag opdrachten en oefeningen. We beginnen 29 maart!

 

Toen ik net begon met ondernemen ben ik veel tijd verloren omdat ik niet wist waar ik moest beginnen. Ik kreeg van veel startende ondernemers dezelfde vraag: “Waar moet ik beginnen?”. Deze vraag begrijp ik zo goed, want alles is belangrijk, dus hoe doe je alles tegelijk en ook nog eens goed? Het antwoord is dat je moet beginnen, en als je bent begonnen zorg dan dat je de basis goed hebt. Met de basis bedoel ik: jij als ondernemer, je business idee, je klanten, je plan en de financiën. Deze cursus bestaat 100% uit de tools en tips die mij echt geholpen hebben. Die dingen heb ik voor jou gebundeld in de Business Kickstart cursus.

Aranka8_2

Is iets voor jou?

  • Je bent startende ondernemer en je hebt een tijd ‘maar wat gedaan’ nu wil je alles wat je bedacht en gemaakt hebt toetsen, beter maken en een groeiplan!
  • Je kan niet duidelijk aan iemand uitleggen wat jouw business doel voor dit jaar is.
  • Je denkt heel vaak: “hoe zouden andere ondernemers dit doen”
  • Je weet dat een (business) plan je zou helpen maar gunt jezelf niet de tijd om hier voor te gaan zitten. Je wilt je bedrijf nu echt serieus nemen en weet dat je “EIGENLIJK” aan die begroting moet zitten.
  • Je hebt behoefte aan een kant en klaar stappenplan die je kan volgen om dit jaar met jouw business te knallen

We behandelen elke dag een onderwerp:

Dag 1: Persoonlijke evaluatie

Wat is jouw superpower en talent die je van nature hebt of in de jaren ervoor hebt opgebouwd? Do you have what it takes? Zijn er interne of externe factoren die je tegenhouden? Het doel na deze les is inzicht in jezelf als ondernemer.

Dag 2: Een winstgevend business idee

Wat maakt een goed business idee? Hoe test je de profitability? Kies je een product of dienst? Heb je nog geen idee? Met de crossover oefening kies jij een business idee die bij jou past. Heb je al een business idee of ben je al begonnen? Dan toets je zo of jij de juiste keuze hebt gemaakt.

Dag 3: Marktonderzoek

Onderzoek de huidige markt! Is er concurrentie? We maken een uitgebreide concurrentie analyse. Hiermee bepaal je hoe je je merk wilt positioneren. 

Dag 4: Storytelling

Als je je ogen dicht doet en je visualiseert je ideale klant… Wie zie je dan? We gaan jouw ideale klant (persona) omschrijven. Daarna duiken we in de wereld van storytelling. Je leert welk verhaal jouw product of dienst gegarandeerd gaat verkopen.

Dag 5: Make it real

Wat is een goede naam voor jouw business? Je leert waar je op moet letten en wat je vast moet leggen en claimen. Na dag 5 heb je al je social kanalen inclusief landing page om jouw potentiële klanten alvast naartoe te sturen. 

Dag 6: Business plan

Er is een businessplan nodig om een bedrijf te beginnen. Moet dit dan een enorm groot plan zijn? Nee, het is geen scriptie, maar een plan wat jou gaat helpen te focussen op je einddoel. Ik help je groots te denken en een plan te maken voor dit doel. Ik deel mijn one-page plan met jullie en samen maken we in één pagina een businessplan voor jouw bedrijf.

Dag 7: Community building

Hoe ver je ook bent in je business, vandaag beginnen we met het groeien van een community rondom jouw merk. Hoe eerder je begint met het bouwen van een following, hoe sneller jouw product uitverkocht is en er een wachtlijst staat voor jouw diensten.

 

Uitleg

De cursus start op 29 maart en volg je via een besloten Instagram account. In 7 dagen leer ik je alles om je bedrijf op te zetten en te laten groeien. Elke dag zet ik de Stories in Highlights, dus je kan de cursus op je eigen tempo volgen.

Na afloop houd ik een Q&A voor al je vragen. Daarna behoud je nog toegang tot het account en je ontvangt het e-book t.w.v. €57,- inclusief een begroting in een werkbaar Excel template.

Aan het eind van de heb jij....

  • 7 dagen AAN jouw droombedrijf gewerkt
  • Helder wie jouw ideale klant is en hoe je haar aanspreekt
  • De kennis om haar waarde te geven en daarom groeit jouw community
  • Een plan voor je bedrijf, een jaardoel EN je weet wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken
  • Een werkende jaarbegroting waar je blij van wordt (ja jij blij van een begroting)

Wat anderen zeiden over de vorige Business Kickstart Insta Course

Veelgestelde vragen:

– Ik heb al een bedrijf. Is de Business Kickstart dan voor mij ook geschikt?
Ja, zeker! Als je al een bedrijf hebt en het naar een hoger niveau wilt tillen, is het juist goed om weer terug te gaan naar de basis en te kijken wat je daar kunt verscherpen of verbeteren.

– Ik heb nog geen idee/een concept idee, is de cursus dan ook nuttig voor mij?
De cursus en de opdrachten zullen je helpen om van jouw passie en talenten een bedrijf te maken. 

– Ik wil vooral leren hoe ik meer klanten binnenhaal, leer ik dat in deze cursus?
Ja, we gaan kijken naar wie je ideale klant is, waardoor je een betere focus krijgt en ik ga je vertellen hoe je jouw community kan laten groeien

– Ik heb geen tijd om direct de Stories te kijken. Kan ik dan niet meedoen?
Dat is geen probleem. Elke dag wordt in de highlights gezet, dus je kan de cursus in je eigen tijd en tempo volgen.

– Doe ik de cursus alleen of kan ik ook vragen stellen?
Je mag zeker vragen stellen! Dat kan via DM op Instagram, maar je kan ook overleggen met andere cursisten onder de posts op het account.

– Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt elke dag?
Afhankelijk van de opdrachten, ben je er elke dag een half uur tot een uur aan kwijt. Je hoeft ook niet alles meteen te doen, maar je kan het ook opsplitsen.

– Waarom is de cursus €77?
Je krijgt een volledige cursus van 7 dagen en daarnaast ontvang je ook het e-book t.w.v. €57,-. Je krijgt elke dag opdrachten en oefeningen en na deze zeven dagen heb je al grote stappen gemaakt in het opzetten of verscherpen van jouw business.

Heb je een andere vraag? Mail mij op hello@prettyambitious.com.