Wil jij een bedrijf runnen wat voor jou werkt?

Stop met the hussle en start elke dag vol energie!

BEN JIJ

 • Je hebt al een bedrijf, maar wilt het naar een volgend level tillen
 •  Je zit vast, voelt je onbegrepen door je omgeving en hebt behoefte aan een sparringspartner
 • Je bent erg gemotiveerd, maar weet niet welke stap je moet nemen om te gaan groeien
 • Je hebt behoefte aan een realistisch plan en iemand die met je mee kijkt

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens de individuele en groep coaching dag werken we niet IN maar AAN jouw business. Vooraf hebben we een (telefonisch) intake gesprek. Tijdens de coachingsessie stellen we doelen die jou motiveren. Ik help je door inzicht te geven en tools te bieden met het stellen van prioriteiten en het maken van echte keuzes. Het resultaat is een concreet plan, focus en balans.  

Onderwerpen die we behandelen:

 • De basis van je business 
  Jouw doelgroep, missie en positionering zijn bepalend voor hoe je jouw business gaat opbouwen. Deze basis gaan we samen strak neerzetten!

 • Businessmodel en verdienmodel
  We bespreken je businessmodel en verdienmodel. Aan de hand van een makkelijk in te vullen begroting maken we een jaarplan en target.

 • (Online) marketing 
  We maken keuzes welke marketing kanalen en strategieën jouw bedrijf gaat gebruiken om het jaartarget te halen.

Ik ben ondernemer, spreker en ik coach startende ondernemers in effectieve 1-op-1 trajecten of in groepjes.  Daarnaast ben ik oprichter van Fitgirlcode en Jogha en blog ik op prettyambitious.com over ondernemen.

Met de ervaring die ik op heb gedaan tijdens het starten van mijn online bedrijven, ben ik hier nu om jou te helpen met het starten van jouw eigen online business zonder gek te worden. Want het is nogal wat, zo’n bedrijf starten en runnen! Ik kan het weten, ik heb het inmiddels drie keer gedaan. 

Je kan dus wel zeggen dat het starten van nieuwe merken en bedrijven een lichte obsessie van mij is. Deze obsessie voed ik door online ondernemers en bloggers te helpen om van hun talent en passie een succesvol bedrijf te maken.

REVIEWS

F.A.Q.

 • Wanneer is de een-op-een coaching?
  Wij spreken samen een datum en tijd af die voor jou uitkomt. 
 • Ik wil het eigenlijk over andere onderwerpen hebben zoals het ophalen van investeringen of het opzetten van een kledinglijn. Doe je dat ook?
  Ja, als ik genoeg kennis en ervaring heb rondom dit onderwerp. Je kan altijd een probleem eerst bij mij neerleggen, de bovengenoemde voorbeelden hoeven niet besproken te worden als jij andere behoeftes hebt.
 • Zijn mijn ideeën tijdens een groep coaching veilig?
  Ja, we nemen allemaal een eed af vooraf aan de coaching. Alles wat gezegd wordt is en blijft vertrouwelijk.
 • Krijg ik een BTW factuur?
  Yes!

Wil jij coaching van mij? Neem contact op!