IK KAN JE HELPEN MET:

  • Het starten van een (online) business. Begin dan met mijn boek.
  • Het groeien van jouw business. Volg één van mijn cursussen.
  • Grote groeistappen maken.
    Meld je dan aan voor mijn 1:1 coaching.

BESTEL MIJN BOEK:
IN BUSINESS

‘Alles van A tot IN BUSINESS om te ondernemen zonder gek te worden.’

In dit boek geef ik samen met mijn tribe van twaalf ondernemers je concrete tips, handvatten, oefeningen en testcases uit de praktijk. Van winstgevende funnels bouwen en waardevolle community’s opzetten tot hoe je succesvol faalt: alles in de ondernemers-journey komt aan bod zodat jij vandaag nog ontslag neemt als medewerker van je eigen bedrijf en morgen verdergaat als de CEO van een bedrijf dat voor jóú werkt.

START JOUW ONLINE BUSINESS

cover foto

GRATIS MASTERCLASS:

Succesvol ondernemen in 3 stappen

 

In Business + Kickstart Your Business BUNDEL

NEXT LEVEL MET JOUW BUSINESS

Affiliate tips

STRATEGISCH JAARPLAN

Stop met aanmodderen en proberen wat werkt en niet werkt, ga voor een strategisch jaarplan en marketingplan. Ik leer je mijn methode die mij elk jaar opnieuw doet groeien. Start met het maken van een plan voor de komende 12 maanden.

#INSTAPRENEUR course & community

Een jaar lang toegang tot de cursus & community en groei samen jouw Instagram tot dé sales machine van jouw business

1:1 COACHING

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden.

Mijn 1:1 coaching sessies zijn geen one-size-fits-all strategieën. Een een (online) business bouwen die ook voor jóú werkt, dat doe je bij Pretty Ambitious.

Wil jij:

– Meer omzet
– Kwalitatieve klanten
– Lovende reviews

 

Bekijk dan de mogelijkheden om door mij persoonlijk gecoacht te worden!