Wil je met mij in contact komen? Dat kan!

CONTACT

Leuk dat je met mij in contact wilt komen! Hieronder zie je hoe je mij het beste kunt bereiken voor coaching, de e-course, adverteren, spreken op een event of voor andere vragen.

Coaching

Zit je vast met je business of wil je je brand naar een hoger level tillen? Ik help graag! Met 1-op-1 coaching lessen kijken we samen naar jouw obstakels en help ik je verder. Er zijn veel mogelijkheden binnen de coaching, dus mail mij op aranka@prettyambitious.com en dan bespreken we samen de beste opties voor jou.

Adverteren

Wil je een creatieve samenwerking opzetten waarbij ik jouw merk of product onder de aandacht breng? Er zijn een heleboel mogelijkheden. Onze salestijger Shelley bespreekt ze graag met je en maakt een campagne op maat. Mail haar op shelley@prettyambitious.com en ze komt snel bij je terug.

Spreken

Ik vind het ontzettend leuk om mijn opgedane kennis te delen en like-minded people te ontmoeten. Daarom spreek ik regelmatig op events. Wil je mij boeken voor jouw event? Shelley legt je graag alle opties voor. Je kunt haar bereiken op shelley@prettyambitious.com.

E-course

De e-course is in the making! Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om volledig online mijn course te volgen over hoe je een brand opbouwt en het in de markt zet. De eerste aantal plekken zullen beperkt zijn, dus als je er als eerste bij wilt zijn, schrijf je dan hieronder in voor de updates. Je zit dan nog nergens aan vast, maar weet als eerste wanneer het lanceert.

Overige vragen

Heb je een andere vraag voor me? Ik ben benieuwd! Stuur een mail naar aranka@prettyambitious.com en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Er komen elke dag onwijs veel vragen binnen, dus het kan zijn dat ik niet meteen jouw mail kan beantwoorden. Maar antwoord krijg je zeker!