Dit zijn mijn beste Instagram posts

Heb je het al gezien? Of beter gezegd, niet meer gezien.. De likes op Instagram zijn weg! Of nouja, niet echt weg. Ze zijn alleen nog zichtbaar in jouw persoonlijke statistieken. Als je net als ik een een business account heb, is het regelmatig bekijken en analyseren van je Instagram belangrijk en ook erg zinvol.

Vandaag deel ik mijn Instagram statistieken met je, om jou inzicht te geven wat goed werkt op Instagram, waarom en vooral hoe jij dat ook kunt doen.

Dit zijn mijn beste posts uit het afgelopen jaar:

Dit zijn mijn drie best presterende posts:

Quote + Throwback

Deze post had het hoogste bereik, je ziet ook dat deze 49 keer is doorgestuurd en 95 keer is opgeslagen. De copy ging over dat ik er ook niet klaar voor was toen ik begon met ondernemen en wat mijn angsten waren. 

Tip: je volgers willen graag weten dat het bij jou ook niet perfect gaat en ze vinden zichzelf hierin terug. Deel dus niet alleen wat er goed gaat.

Selfie + motivatie

Deze post is om mijn volgers te motiveren hun omzet te verhogen. Mensen praten niet graag over geld, maar lezen er wel graag over. Ik vertelde hier hoe je jouw omzet kunt verhogen met een aantal tips. Nuttig blijkbaar, want deze post is 46 keer opgeslagen.

Tip: geef je volgers waarde en tips waar zij echt iets mee kunnen doen.

Off duty

Als laatste deze vakantie/prive post. Het was voor mij erg verrassend dat deze foto op een business account als Pretty Ambitious zo goed presteerde. Zo af en toe deel ik wat ik in mijn privéleven doe en dat wordt gewaardeerd zoals je ziet. Deze post ging over waarom ik ervoor koos om in September, als alles weer begint na de zomervakantie, op vakantie te gaan. Ik stel daarbij de vraag wat mijn volgers doen als zij op vakantie gaan, doorwerken of bijvoorbeeld vooruit werken.

Tip: Deel iets over jezelf en stel daarbij een vraag waar je volgers graag antwoord op geven.

Long story short

Zorg voor aantrekkelijke foto’s, geef waarde, stel vragen en deel je fuck ups!

Wil jij dat ik jou help om Instagram in te zetten voor jouw business? In het nieuwe jaar komt er een vernieuwde #Instapreneur cursus aan. Hierin leer ik je een Instagram strategie te maken om jouw bedrijf via the gram te groeien. Wil jij als eerste weten hoe en wat? Schrijf je dan in voor de early bird access. 

Aranka van der Voorden

Aranka van der Voorden

Leave a Replay

About Me

Ik help jou om van je passie & talent een succesvol bedrijf te maken.

Meer weten?

Must-reads

Recent Posts

Follow

Claim nu de URL van jouw nieuwe business idee

Is uw domein nog beschikbaar?

Argeweb