Omdat jij een winstgevend bedrijf wilt runnen

Wil jij van business idee naar een winstgevend bedrijf? In de Business Kickstart cursus geef ik je de tools om dit te realiseren in 7 dagen. Ook als jij al een bedrijf gestart bent, omdat jij er klaar voor bent om geld te verdienen met jouw business idee. Na de cursus heb je je focus hervonden en weet je hoe je jouw ideale klant aanspreekt. Je krijgt een volledige cursus met elke dag opdrachten en oefeningen. We beginnen 29 maart!

Business Kickstart cursus

Toen ik net begon met ondernemen ben ik veel tijd verloren omdat ik niet wist waar ik moest beginnen. Ik kreeg van veel startende ondernemers dezelfde vraag: “Waar moet ik beginnen?”. Deze vraag begrijp ik zo goed, want alles is belangrijk, dus hoe doe je alles tegelijk en ook nog eens goed? Het antwoord is dat je moet beginnen, en als je bent begonnen zorg dan dat je de basis goed hebt. Met de basis bedoel ik: jij als ondernemer, je business idee, je klanten, je plan en de financiën.

Deze cursus bestaat 100% uit de tools en tips die mij echt geholpen hebben. Die dingen heb ik voor jou gebundeld in de Business Kickstart cursus.

De cursus is iets voor jou als:

  • Je bent startende ondernemer en je hebt een tijd ‘maar wat gedaan’ nu wil je alles wat je bedacht en gemaakt hebt toetsen, beter maken en een groeiplan!
  • Je kan niet duidelijk aan iemand uitleggen wat jouw business doel voor dit jaar is.
  • Je denkt heel vaak: “hoe zouden andere ondernemers dit doen” 
  • Je weet dat een (business) plan je zou helpen maar gunt jezelf niet de tijd om hier voor te gaan zitten. Je wilt je bedrijf nu echt serieus nemen en weet dat je “EIGENLIJK” aan die begroting moet zitten.
  • Je hebt behoefte aan een kant en klaar stappenplan die je kan volgen om dit jaar met jouw business te knallen

We behandelen elke dag een onderwerp:

Module 1: Persoonlijke evaluatie

Wat is jouw superpower en talent die je van nature hebt of in de jaren ervoor hebt opgebouwd? Do you have what it takes? Zijn er interne of externe factoren die je tegenhouden? Het doel na deze les is inzicht in jezelf als ondernemer.

Module 2: Een winstgevend business idee

Wat maakt een goed business idee? Hoe test je de profitability? Kies je een product of dienst? Heb je nog geen idee? Met de crossover oefening kies jij een business idee die bij jou past. Heb je al een business idee of ben je al begonnen? Dan toets je zo of jij de juiste keuze hebt gemaakt.

Module 3: Marktonderzoek

Onderzoek de huidige markt! Is er concurrentie? We maken een uitgebreide concurrentie analyse. Hiermee bepaal je hoe je je merk wilt positioneren.

 

Module 4: Storytelling

Als je je ogen dicht doet en je visualiseert je ideale klant… Wie zie je dan? We gaan jouw ideale klant (persona) omschrijven. Daarna duiken we in de wereld van storytelling. Je leert welk verhaal jouw product of dienst gegarandeerd gaat verkopen.

Module 5: Make it real

Wat is een goede naam voor jouw business? Je leert waar je op moet letten en wat je vast moet leggen en claimen. Na dag 5 heb je al je social kanalen inclusief landing page om jouw potentiële klanten alvast naartoe te sturen.

Module 6: business plan

Er is een businessplan nodig om een bedrijf te beginnen. Moet dit dan een enorm groot plan zijn? Nee, het is geen scriptie, maar een plan wat jou gaat helpen te focussen op je einddoel. Ik help je groots te denken en een plan te maken voor dit doel. Ik deel mijn one-page plan met jullie en samen maken we in één pagina een businessplan voor jouw bedrijf.

Module 7: Community building

Hoe ver je ook bent in je business, vandaag beginnen we met het groeien van een community rondom jouw merk. Hoe eerder je begint met het bouwen van een following, hoe sneller jouw product uitverkocht is en er een wachtlijst staat voor jouw diensten.

Bonus: Begroting maken

Krijg jij de kriebels van begrotingen en Excel? Mooi, dat had ik 5 jaar geleden ook. Nu werk ik met plezier wekelijks mijn begroting bij en dient het als een soort businessplan. Ik ga je proberen net zo enthousiast te maken voor cijfers als dat ik ben. Je krijgt gratis de jaarbegroting module. Hiermee leer je precies hoe je een realistische begroting maakt. Ik loop je stap voor stap door de begroting en heb een voorbeeld voor je gemaakt. Inclusief werkbaar Excel template.

Uitleg

De cursus start op 29 maart en volg je via een besloten Instagram account. In 7 dagen leer ik je alles om je bedrijf op te zetten en te laten groeien. Elke dag zet ik de Stories in Highlights, dus je kan de cursus op je eigen tempo volgen.

Na afloop houd ik een Q&A voor al je vragen. Daarna behoud je nog toegang tot het account en je ontvangt het e-book t.w.v. €57,- inclusief een begroting in een werkbaar Excel template.

Aan het eind van de Business Kickstart heb jij:

  • 7 dagen AAN jouw droombedrijf gewerkt
  • Helder wie jouw ideale klant is en hoe je haar aanspreekt
  • De kennis om haar waarde te geven en daarom groeit jouw community
  • Een plan voor je bedrijf, een jaardoel EN je weet wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken
  • Een werkende jaarbegroting waar je blij van wordt (ja jij blij van een begroting)

Wat anderen zeiden over de vorige Business Kickstart Insta Course

Veelgestelde vragen

Ja, zeker! Als je al een bedrijf hebt en het naar een hoger niveau wilt tillen, is het juist goed om weer terug te gaan naar de basis en te kijken wat je daar kunt verscherpen of verbeteren.

De cursus en de opdrachten zullen je helpen om van jouw passie en talenten een bedrijf te maken.

Ja, we gaan kijken naar wie je ideale klant is, waardoor je een betere focus krijgt en ik ga je vertellen hoe je jouw community kan laten groeien

Ben jij er klaar voor?