Wil jij jouw volgers converteren naar klanten?

Deze cursus is gemaakt voor ondernemers die aan de slag willen gaan met een winstgevende Instagram strategie! Met als resultaat dat de tijd en energie die je besteedt aan Instagram wordt omgezet in groei en omzet? ! In mijn #Instapreneur cursus die start op maandag 29 april deel ik hoe je van jouw personal brand een moneymaking machine kan maken. In deze cursus  geef ik je via Instagram praktische tools, tips en opdrachten en ga je meteen aan de slag.

Wil jij jouw volgers converteren naar klanten?

Deze cursus is gemaakt voor ondernemers die aan de slag willen gaan met een winstgevende Instagram strategie! Met als resultaat dat de tijd en energie die je besteedt aan Instagram wordt omgezet in groei en omzet? ! In mijn #Instapreneur cursus die start op maandag 29 april deel ik hoe je van jouw personal brand een moneymaking machine kan maken. In deze cursus  geef ik je via Instagram praktische tools, tips en opdrachten en ga je meteen aan de slag.

Via Instagram Stories geef ik de cursus

Dat is niet altijd heel pretty maar wel effectief en makkelijk te volgen.

#Instapreneur is een 5 daagse cursus.
Dit gaan we doen:

Dag 1: Vind jouw superpower

Iedereen heeft iets wat haar bijzonder maakt, anders dan de rest. Wat is jouw superpower of talent? Hoe gebruik je dit voor jouw personal brand? Vandaag gaat om keuzes maken, wat deel je en waarom? Hoe houd je de balans tussen jouw personal brand en privé? Ik geef concrete voorbeelden en een opdracht. 

Na dag 1 weet jij heel goed hoe jij jouw personal brand wilt presenteren en ben je klaar om dit tot uitvoering te gaan brengen.

Dag 2: Bepaal jouw content

Waarmee ga je jouw kanalen vullen? Wat moet er in je bio? Hoe blijf je authentiek? Hoe zit dat met Posts versus Stories? Hoe bepaal je de balans tussen promotionele content en personal content. Is het promotie als het over jouw eigen bedrijf gaat? Ik help je met het bepalen van content pilaren die bij jou passen.

Na dag 2 heb je een contentstrategie voor de komende 30 dagen. 

Dag 3: Content systemen

Weet je waarom veel ondernemers geen tijd en energie steken in hun persoonlijke Instagram account?

  • Ze zijn te druk bezig met hun business Instagram
  • Ze vinden dat ze niet genoeg boeiends meemaken om te posten
  • Ze hebben niet zo veel met social media


Op dag 3 deel ik je mijn super eenvoudige content systeem voor jouw persoonlijke Instagram account zonder dat je veel tijd kwijt bent, de spontaniteit er vanaf gaat of het gevoel hebt dat je niet genoeg post.

 

Dag 4: Groei

Hoe weet je of je (op de goede manier) aan het groeien bent? Hoe analyseer je je posts en gebruik je deze kennis om verder te groeien? Ik geef voorbeelden van van mijn persoonlijke Instagram en die van goed presterende Instagram accounts en ik ga uitgebreid met je door Instagram analytics heen. Daarnaast besteden we aandacht aan netwerken via Instagram om te groeien.

Na dag 4 weet je hoe andere Instagrammers groeien en een systeem om jouw account te groeien.Dag 5: Van volgers naar klanten

Hoe zorg je ervoor dat jouw volgers klanten worden van jouw bedrijf? Hoe kom je niet over als een Tell Sell reclame?

Na dag 5 kun jij jouw sales content zo presenteren dat niemand echt door heeft dat je ze iets probeert te verkopen.
bonussen

  • Influencer marketing: Hoe werk je samen met Influencers en hoe krijg je zelf betaald om merken te promoten.
  • Content hacks: de beste apps die je kunt gebruiken om jouw content te upgraden.
  • Authentiek blijven op Instagram: hoe zorg je ervoor dat je niet achter de kudde aanloopt en doet “wat iedereen doet”?

De #INSTAPRENEUR cursus is speciaal gemaakt voor ondernemers die willen groeien op Instagram Met de learnings uit de cursus zet je jouw Instagram accounts in voor het groeien van jouw business en omzet.

Waarom ik het belangrijk vind dat jij aan jouw community op Instagram werkt?

Na 5 jaar ondernemen en 3 bedrijven te zijn gestart, is het duidelijk wat (of beter gezegd wie) het allerbelangrijkst is in mijn bedrijf: dat ben ik.

Mijn personal brand heeft altijd een grote rol gespeeld bij de successen van mijn bedrijven, mensen doen immers zaken met mensen. 

Grote kans dat ook jij hier bent gekomen via mijn Instagram account. Ik heb 4 Instagram accounts met cumulatief 200k volgers; nu zijn volgersaantallen niet zo belangrijk, maar de learnings tijdens het groeien en managen van de accounts wel. 

Ik heb met alles wat ik geleerd heb een stappenplan ontwikkeld om de tijd die je in Instagram stopt waarde te geven. Zo houd je tijd over om meer waarde te creëren voor jouw business. In 5 dagen leer ik jou hoe je van jouw personal brand een marketing kanaal maakt voor je bedrijf!

Veelgestelde vragen

Een cursus die je volgt via Instagram van 5 dagen. Elke dag krijg je opdrachten die jou helpen om jouw Instagram account als een money making machine in te zetten. Na 5 dagen heb jij een ijzersterk personal brand en weet je hoe je deze op Instagram kunt neerzetten, hoe je het kunt groeien en er geld mee kunt verdienen. Ik deel ook mijn maandplanning met je zodat je nooit meer Instagram post-stress ervaart. Daarnaast krijg je nog drie bonussen van mij.

Je krijgt een volledige cursus van 5 dagen die je via Instagram volgt. Na afloop behoud je nog een maand toegang tot het Instagram account om de Stories opnieuw te bekijken je krijgt dan ook gratis het e-book, zodat je deze als naslagwerk kunt gebruiken.

Beide! Ik vertel je in de cursus de voor- en nadelen van een persoonlijk account vs. een business account en wanneer je voor één en wanneer je voor beide kiest. Ook geef ik voor beide gevallen voorbeelden en opdrachten.

De cursus is voor ondernemers en werknemers met een social media functie gemaakt. Ik leer de persoon achter het Instagram account wat je kunt verbeteren en hoe je Instagram inzet voor de groei van jouw business. 

Ik heb bewust gekozen voor een focus op Instagram omdat ik heel erg in dit platform geloof en het zelf het meeste gebruik. Maar je kunt veel van de kennis die je opdoet ook toepassen op andere kanalen.

Meer veelgestelde vragen en antwoorden vind je op de FAQ pagina.