Kickstart jouw bedrijf in 7 dagen van droom naar business

Wil jij een winstgevend bedrijf opzetten? In mijn e-book Business Kickstart geef ik je de tools om dit te realiseren in zeven dagen. Ook als jij al een bedrijf hebt, is dit e-book iets voor jou! Verwacht niet alleen maar leeswerk, maar een volledige cursus met elke dag opdrachten en oefeningen. Je gaat meteen aan de slag!

Hi, ik ben Aranka

Met de tools uit mijn e-book heb ik mijn twee bedrijven Jogha en Fitgirlcode opgebouwd en nu ook Pretty Ambitious. Met de ervaring die ik heb opgedaan tijdens het starten van die bedrijven, wil ik nu andere vrouwelijke ondernemers helpen hetzelfde te doen. Er waren zo veel dingen die ik graag had willen weten toen ik begon met ondernemen! Die dingen heb ik voor jou gebundeld in het Business Kickstart e-book. 

Dit ga je allemaal doen:

MODULE 1: Persoonlijke evaluatie

Wat is jouw superpower en talent die je van nature hebt of in de jaren ervoor hebt opgebouwd? Do you have what it takes? Zijn er interne of externe factoren die je tegenhouden? Het doel na deze les is inzicht in jezelf als ondernemer.

MODULE 2: Kies een business idee

Wat maakt een goed business idee? Hoe test je de profitability? Kies je een product of dienst? Heb je nog geen idee? Met de crossover oefening kies jij een business die bij jou past.

MODULE 3: Marktonderzoek

Onderzoek de huidige markt! Is er concurrentie? Hoe ga je je merk positioneren? Wie zijn je klanten?

MODULE 4: Storytelling

Waarom is storytelling belangrijk voor je brand? Je leeft welk verhaal jouw product of dienst gaat verkopen.

MODULE 5: Make it real

Wat is een goede naam voor jouw business? Je leert waar je op moet letten en wat je vast moet leggen en claimen. De opdracht van dag 5 maken je een ondernemer, hierna wil en kun je niet meer terug!

MODULE 6: Business plan

Er is een businessplan nodig om een bedrijf te beginnen. Moet dit dan een enorm groot plan zijn? Ik deel mijn one-page plan met jullie en samen maken we in een pagina een businessplan voor jouw bedrijf.

MODULE 7: Community building

Hoe ver je ook bent in je business, vandaag beginnen we met het groeien van een community rondom jouw merk.

Bonus:

Je krijgt gratis de jaarbegroting module. Hiermee leer je precies hoe je een realistische begroting maakt. Ik loop je stap voor stap door de begroting en heb een voorbeeld voor je gemaakt. Inclusief werkbaar Excel template.

Wat anderen zeggen over de Business Kickstart

Veelgestelde vragen

Ja, zeker! Als je al een bedrijf hebt en het naar een hoger niveau wilt tillen, is het juist goed om weer terug te gaan naar de basis en te kijken wat je daar kunt verscherpen of verbeteren.

De inhoud komt overeen met het e-book zodat je alles kunt nalezen, maar er zit ook een bonus bij het e-book: de begroting module. Hierin leer ik je hoe je een realistische begroting maakt en krijg je een werkbaar Excel template van mij.

Omdat het niet alleen maar een (digitaal) boek is, maar een volledige cursus van 7 dagen. Je krijgt elke dag opdrachten en oefeningen en na deze zeven dagen heb je al grote stappen gemaakt in het opzetten of verscherpen van jouw business.

Als jij alle modules hebt doorlopen en uitgewerkt en je hebt het gevoel dat het voor jou geen waarde heeft toegevoegd, krijg je je geld terug. Eerst kijken we samen naar jouw ingevulde opdrachten en of ik ergens kan helpen, want ik heb veel liever dat het wél waardevol voor je is!

Ben jij er klaar voor om jouw business goed op de kaart te zetten?