Pretty Productive Planner

veelgestelde vragen

Als jij meer structuur wilt aanbrengen in je (werk)dag en je doelen wilt bereiken: JA! De planner helpt je te focussen op wat belangrijk is door vooraf weekdoelen te stellen en al je week to do’s op te schrijven. Hierna kun je al je taken per dag indelen en houd je focus op je doelen. Daarnaast is er elke dag genoeg ruimte voor al je afspraken en ideeën. 

De Pretty Productive planner is vooral erg praktisch opgesteld. Je focust op je doelen en naast plannen is er ook ruimte voor afspraken, ideeën, je wins, een selfcare moment en notities.

Om ervoor te zorgen dat jij je doelen behaalt, begin je met het invullen van jouw Big Hairy Audacious Goal (BHAG). Vervolgens schrijf je per week je doelen op en al je to do’s. Er zitten 5 werkdagen in één week waarbij je per dag je to do’s kunt opschrijven, een momentje voor jezelf kunt inplannen, je afspraken kunt bijhouden en in de brain dump al je ideeën kwijt kunt. Aan het einde van de week vul je een reflectie in om terug te kijken op hoe het ging en wat er volgende week beter kan. Achterin de planner vind je nog 20 pagina’s voor je notities.

Er zitten 5 dagen per week in de planner.

De planner bevat 24 weken. Hiermee kun je ongeveer 6 maanden plannen.
De planner heeft een A5 formaat met 224 pagina’s. Hierdoor is de planner makkelijk mee te nemen in je tas.
 

De planner heeft een hardcover met een holle rug waardoor deze open blijft liggen.
 

De planner is op dit moment alleen nog te koop in onze webshop, maar we zijn bezig met retail! Weet jij of heb jij een leuk verkooppunt? Mail ons zeker even op hello@prettyambitious.com.

 

Je kunt de planner in originele staat en verpakking retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Mail hiervoor naar hello@prettyambitious.com
Je kunt je afspraken per dag bijhouden in onze planner, maar het is geen agenda. De planner is namelijk ongedateerd en heeft geen maandoverzicht, zodat je hem altijd kunt gebruiken en niet vast zit aan een bepaalde tijdsperiode. Tip: wij gebruiken een online agenda (gesynchroniseerd op desktop en telefoon).
 

Wij vinden het belangrijk dat onze planner duurzaam is en voor iedereen geschikt. Daarom is de hardcover buitenkant gemaakt van een gelamineerd papier en is de inhoud gemaakt van FSC gecertificeerd papier. De planner is in Nederland geproduceerd. 

Wij vinden het belangrijk dat onze planner duurzaam is en voor iedereen geschikt. Daarom is de hardcover buitenkant gemaakt van een gelamineerd papier en is de inhoud gemaakt van FSC gecertificeerd papier. De planner is in Nederland geproduceerd. 
 

Business Kickstart e-book

veelgestelde vragen

Ja, zeker! Als je al een bedrijf hebt en het naar een hoger niveau wilt tillen, is het juist goed om weer terug te gaan naar de basis en te kijken wat je daar kunt verscherpen of verbeteren.

De inhoud komt overeen met het e-book zodat je alles kunt nalezen, maar er zit ook een bonus bij het e-book: de begroting module. Hierin leer ik je hoe je een realistische begroting maakt en krijg je een werkbaar Excel template van mij.

Jazeker! Je leert in het e-book niet alleen hoe je een business plan schrijft, maar bijvoorbeeld ook hoe je marktonderzoek doet en een community opzet.

Omdat het niet alleen maar een (digitaal) boek is, maar een volledige cursus van 7 dagen. Je krijgt elke dag opdrachten en oefeningen en na deze zeven dagen heb je al grote stappen gemaakt in het opzetten of verscherpen van jouw business. Daarnaast krijg je ook nog een begroting zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Als jij alle modules hebt doorlopen en uitgewerkt en je hebt het gevoel dat het voor jou geen waarde heeft toegevoegd, krijg je je geld terug. Eerst kijken we samen naar jouw ingevulde opdrachten en of ik ergens kan helpen, want ik heb veel liever dat het wél waardevol voor je is!

 

Helaas hebben wij geen geprinte versie. Je kan deze natuurlijk wel altijd zelf uitprinten en laten inbinden. 

 

1 op 1 coaching

veelgestelde vragen

Zeker weten! Tijdens een 1 op 1 coaching sessie focussen we op jouw bedrijf en gaan wij behandelen wat jij wilt behandelen. Denk bijvoorbeeld aan marketing, personal branding en verdienmodellen.

Als jij al wel een plan of ideeën hebt, dan zeker. Ik kan je helpen om jouw plannen om te zetten naar een concreet plan waarmee jij direct aan de slag kunt!

Absoluut. Tijdens de coaching sessie kunnen wij jouw business plan bespreken en hierop verder bouwen! Je kan alle vragen die je nog hebt op mij afvuren en ik beloof je dat je met een concreet plan naar huis gaat.

Nee hoor, we bespreken van te voren waar jij tegenaan loopt of waar je vast zit. Hier gaan wij op focussen tijdens de coaching dag.

De coaching vind plaats bij mij op kantoor in Rotterdam. Andere opties zijn bespreekbaar.

 

Strategie sessie

veelgestelde vragen

Jazeker! Tijdens de strategie sessie gaan we kijken naar jouw huidige strategie en hoe we dit kunnen verbeteren.

Ook als je nog geen bedrijf hebt, is de strategie sessie handig voor jou! We bepalen dan jouw strategie voor jouw bedrijf nog voordat je begint. Hierdoor  geef je jezelf een kickstart en kan je direct goed van start gaan

Vooraf doen we een intake gesprek. Hierbij bespreken we jouw wensen en wat jij graag wilt behandelen.

De strategie sessie vind plaats op mijn kantoor in Rotterdam. Andere opties zijn bespreekbaar.

Laat je gegevens achter en je ontvangt als eerste een bericht wanneer de verkoop start voor de vernieuwde Instapreneur Sales Machine course!