#INSTA GROWTH MASTERCLASS

Ik heb communities gebouwd met honderdduizenden volgers voor mijn bedrijven en de bedrijven van mijn klanten

Tienduizenden producten heb ik vanuit die communities verkocht via Instagram.

Deze 10 jaar aan ervaring deel ik in de Live Growth Masterclass met je.

Ik deel dé formule hoe je Instagram kunt inzetten als jouw sales machine voor jouw business.

Jouw investering is 1 uur van je tijd en €47.

JE HEBT GEEN DUIZENDEN VOLGERS NODIG OM MEER WINST & KLANTEN UIT INSTAGRAM
TE HALEN.

JE HEBT EEN STRATEGIE NODIG.

Instagram is op dit moment dé nummer 1 marketing tool voor ondernemers. Het platform is de afgelopen jaren misschien ‘voller’ geworden en het is lastiger geworden om volgers en klanten aan te trekken, maar het is absoluut niet onmogelijk. Je moet alleen weten wat je doet. Hier heb ik honderden ‘trucjes’ voor die je enorm gaan helpen. Want het platform is misschien vol, 90% van de accounts doet het nog steeds vrij ondoordacht en zonder strategie. 

Met mijn bewezen Grow-Nurture-Sell-Launch methode help ik drukke ondernemers om van hun Instagram account een mini sales page te maken voor hun aanbod, leads aan te trekken en deze structureel te converteren naar kopende klanten.

In deze masterclass krijg je geen basic beginnerstips. Dit gaat diep. Zelfs 80% van de gevorderde ondernemers weet dit nog niet.

Dit gaan we doen

Transformeer de strategie van jouw Instagram account in slechts 60 minuten. Ga van like machine naar een sales machine. 

Dit is wat je gaat leren tijdens de masterclass:

 

De investering is slechts €47! Die heb je zo terugverdiend met een nieuwe klant als je slechts één van de tientallen tips toepast!

IS THIS YOU?

  • Alle tijd die je steekt in Instagram en het creëren van content, steek je veel liever in jouw klanten of het groeien van jouw business. 
  • Je hebt geen concreet plan of een strategie, waardoor je maar wat doet en eigenlijk nooit echt consistent zichtbaar bent.
  • Op de momenten dat je wel veel zichbaar bent, voelt dit als verloren tijd omdat het niets oplevert
  • Je hebt het idee dat niemand zit te wachten op jouw aanbod of pitch, dus doe je geen sales via Instagram
  • Je weet hoe Instagram werkt, maar zoekt nog naar een manier waarop jij onderscheidend opvalt. Alle algemene adviezen leveren jou niks op.
  • Je zoekt een sales strategie die bij jou en jouw business past en waar je plezier in hebt, waardoor het makkelijk vol te houden is

DAN IS DE INSTA GROWTH MASTERCLASS VOOR JOU

Praktische informatie

De LIVE masterclass is online te volgen op donderdag 19 mei om 10.00 uur. 

Je kunt je inschrijven voor €47,-

Kun je er niet live bij zijn? Dan krijg je een replay om terug te kijken.

De masterclass is live via WebinarGeek, je kunt je vragen stellen via de chat.

“It’s not the algorithm, it’s you”

WAAROM EEN BETAALDE MASTERCLASS?

Ik weet first-hand hoe waardevol Instagram kan zijn voor ondernemers. Ik heb dit ervaren in alle drie mijn bedrijven, die mede zo succesvol werden omdat ik van Instagram een ontzettend waardevolle marketingtool wist te maken.

Believe me: je wilt niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door van Instagram een sales machine te maken!

Toch voelt Instagram voor de meeste ondernemers als een waste of time. Ze zijn enorm gefrustreerd door weinig likes, ontvolgers en €0,- omzet die ze elke dag terug krijgen.

Omdat ik weet dat het ook anders kan, heb ik mijn kennis, ervaringen en succesvolle Grow-Nurture-Sell-Launch methode gebundeld in een online masterclass.

Zodat jij meer kwalitatieve klanten en omzet uit Instagram haalt en meer tijd overhoudt om je bestaande klanten te helpen en je business te groeien.Want dat doe jij als ondernemer natuurlijk het allerliefst.

Waarom ik jou kan helpen

Ik ben Aranka en ik ben online business coach. Na het starten van 2 succesvolle bedrijven en verkopen van mijn online bedrijf ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Een van de redenen dat ik al mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik heb geleerd hoe ik Instagram slim in kon zetten. Het is dé plek om een community op te bouwen, je producten organisch te testen en vervolgens te verkopen aan mensen die al enthousiast zijn over jou en je product. 

Believe me: je wilt niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door voor al mijn bedrijven een longlasting community op te bouwen. 😉

Ik geloof volkomen dat Instagram ontzettend waardevol is voor elke ondernemer. Toch voelt het voor veel ondernemers als een complete waste of time. Daar wil ik verandering in brengen. Na jaren uitproberen en strategieën testen, heb ik de meest waardevolle kennis en skills samen met mijn ervaringen verzameld in één formule. Zo kun jij leren van mijn successen en de Instagram learning curve met een paar jaren verkorten.

Veelgestelde vragen

Yes, je krijgt een replay link! Maar om het meeste uit de masterclass te halen en jouw vragen te kunnen stellen, raden we je aan om er live bij te zijn.

Je krijgt bij inschrijving sowieso een replay, dus kun je de masterclass laten terugkijken. Bij succes gaan we een nieuwe datum plannen. Stuur me een DM als je wel graag mee wilt doen maar niet kan die dag!

Ja zeker! De kennis die ik deel heb ik getest op ondernemingen met diensten en producten. 

Wat goed! Dan ben je helemaal klaar voor het vervolg. 80% van de content is vernieuwd, dus extra waardevol!

Nee, de masterclass is een klein onderdeel van de cursus. Na de masterclass krijg jij als masterclass kijker een speciaal aanbod. Heb je de Instapreneur cursus al gekocht in 2022, dan mag je gratis aanwezig zijn bij de Insta Growth Masterclass.

Staat jouw vraag er niet bij?
Stuur me gerust een DM op Instagram, dan denk ik eerlijk met je mee!