Instapreneur2

Maak van jouw personal brand een marketing kanaal voor je bedrijf

Wil jij aan de slag gaan met een winstgevende Instagram strategie? Jezelf online beter presenteren, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? In mijn #Instapreneur e-book deel ik hoe je van jouw personal brand een moneymaking machine kan maken. In dit e-book  geef ik je praktische tools, tips en opdrachten en ga je meteen aan de slag.

Wat nu als ik je vertel dat meer dan 40% van mijn klanten via Instagram komt?

Het Instapreneur e-book is een 5 daagse cursus.
Dit ga je allemaal doen:

Dag 1: Vind jouw superpower

Iedereen heeft iets wat haar bijzonder maakt, anders dan de rest. Wat is jouw superpower of talent? Hoe gebruik je dit voor jouw personal brand? Vandaag gaat om keuzes maken, wat deel je en waarom? Hoe houd je de balans tussen jouw personal brand en privé? Ik geef concrete voorbeelden en een opdracht. 

Na dag 1 weet jij heel goed hoe jij jouw personal brand wilt presenteren en ben je klaar om dit tot uitvoering te gaan brengen.

Dag 2: Bepaal jouw content

Waarmee ga je jouw kanalen vullen? Wat moet er in je bio? Hoe blijf je authentiek? Hoe zit dat met Posts versus Stories? Hoe bepaal je de balans tussen promotionele content en personal content. Is het promotie als het over jouw eigen bedrijf gaat? Ik help je met het bepalen van content pilaren die bij jou passen.

Na dag 2 heb je een contentstrategie voor de komende 30 dagen.

Dag 3: Content systemen

Weet je waarom veel ondernemers geen tijd en energie steken in hun persoonlijke Instagram account?

  • Ze zijn te druk bezig met hun business Instagram
  • Ze vinden dat ze niet genoeg boeiends meemaken om te posten
  • Ze hebben niet zo veel met social media

Op dag 3 deel ik je mijn super eenvoudige content systeem voor jouw persoonlijke Instagram account zonder dat je veel tijd kwijt bent, de spontaniteit er vanaf gaat of het gevoel hebt dat je niet genoeg post. 

Dag 4: Groei

Hoe weet je of je (op de goede manier) aan het groeien bent? Hoe analyseer je je posts en gebruik je deze kennis om verder te groeien? Ik geef voorbeelden van van mijn persoonlijke Instagram en die van goed presterende Instagram accounts en ik ga uitgebreid met je door Instagram analytics heen. Daarnaast besteden we aandacht aan netwerken via Instagram om te groeien.

Na dag 4 weet je hoe andere Instagrammers groeien en een systeem om jouw account te groeien.

Dag 5: Volgers naar klanten

Hoe zorg je ervoor dat jouw volgers klanten worden van jouw bedrijf? Hoe kom je niet over als een Tell Sell reclame?

Na dag 5 kun jij jouw sales content zo presenteren dat niemand echt door heeft dat je ze iets probeert te verkopen.

Na deze dagen kun je met de opdrachten en learnings jouw ijzersterke personal brand inzetten voor het groeien van jouw business en omzet.

Reviews vorige Instagram Cursus

@jacquelinejacobs.nl

"Ik ben nu al zo blij dat ik toch op het laatste moment besloten heb om de cursus te volgen. Dit zijn gewoon adviezen en opdrachten waar we wat aan hebben."

@healthytravels

De eerste dag bracht mij al een aantal eye-openers, nieuwe inzichten, stof tot nadenken en daarmee meer vertrouwen. Maar vooral een sh*tload aan enthousiasme."

@lisannepilk

De cursus heeft mij dé kick-in-the-ass gegeven om eindelijk te beginnen met mijn onderneming. Handige tips + enthousiaste manier van vertellen maakte het super handig en leuk!! Dus ja: absolute aanrader!!

WAAROM IK HET BELANGRIJK VIND DAT JIJ AAN JE PERSONAL BRAND WERKT?

Na 5 jaar ondernemen en 3 bedrijven te zijn gestart, is het duidelijk wat (of beter gezegd wie) het allerbelangrijkst is in mijn bedrijf: dat ben ik. 

Mijn personal brand heeft altijd een grote rol gespeeld bij de successen van mijn bedrijven, mensen doen immers zaken met mensen.

Grote kans dat ook jij hier bent gekomen via mijn Instagram account. Ik heb 4 Instagram accounts met cumulatief 200k volgers; nu zijn volgersaantallen niet zo belangrijk, maar de learnings tijdens het groeien en managen van de accounts wel. 

Ik heb met alles wat ik geleerd heb een stappenplan ontwikkeld om de tijd die je in Instagram stopt waarde te geven. Zo houd je tijd over om meer waarde te creëren voor jouw business. In 5 dagen leer ik jou hoe je van jouw personal brand een marketing kanaal maakt voor je bedrijf!

VEELGESTELDE VRAGEN

– Wat kan ik verwachten?
Het e-boek is een cursus van 5 dagen met elke dag een opdracht die jou helpen om jouw Instagram account als een money making machine in te zetten. Na 5 dagen heb jij een ijzersterk personal brand en weet je hoe je deze op Instagram kunt neerzetten, hoe je het kunt groeien en er geld mee kunt verdienen. Als bonus deel ik mijn maandplanning zodat je nooit meer Instagram post-stress ervaart,

– Is de cursus voor een persoonlijk Instagram account of voor een business Instagram account?
Beide! Ik vertel je in de cursus de voor- en nadelen van een persoonlijk account vs. een business account en wanneer je voor één en wanneer je voor beide kiest. Ook geef ik voor beide gevallen voorbeelden en opdrachten.

– Is de cursus alleen voor ondernemers?
De cursus is voor ondernemers en werknemers met een social media functie gemaakt. Ik leer de persoon achter het Instagram account wat je kunt verbeteren en hoe je Instagram inzet voor de groei van jouw business. 

– Behandel je meerdere social media in de cursus of alleen Instagram?

Ik heb bewust gekozen voor een focus op Instagram omdat ik heel erg in dit platform geloof en het zelf het meeste gebruik. Maar je kunt veel van de kennis die je opdoet ook toepassen op andere kanalen.

– Krijg ik een BTW factuur?
Yes!

Heb je een andere vraag? Mail mij op hello@prettyambitious.com.