Instapreneur2

Maak van jouw personal brand een marketing kanaal voor je bedrijf

Wil jij aan de slag gaan met een winstgevende Instagram strategie? Jezelf online beter presenteren, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? In mijn 5-daagse #Instapreneur course deel ik hoe je van jouw personal brand een moneymaking machine kan maken. In deze cursus via Instagram Story geef ik je praktische tools, tips en opdrachten en ga je meteen aan de slag.

Wat nu als ik je vertel dat meer dan 40% van mijn klanten via Instagram komt?

21 jan - 25 jan

De #INSTAPRENEUR cursus duurt vijf dagen. Via Instagram Story geef ik elke dag les. Je kunt die in je eigen tijd volgen. Alles wordt opgeslagen in highlights zodat je het terug kunt kijken.

€77 incl. BTW

Je kunt betalen met iDeal. Ondernemers kunnen met de factuur 21% BTW terugvragen.

Inhoud Instacursus

Je krijgt 5x dagelijkse Stories en posts. Na afloop van de cursus ontvang je het
e-book (t.w.v. €37) met alle lesstof en opdrachten. Er is ook een live Q&A tijdens de cursus.

Dit ga je allemaal doen:

Dag 1: Vind jouw superpower

Iedereen heeft iets wat haar bijzonder maakt, anders dan de rest. Wat is jouw superpower of talent? Hoe gebruik je dit voor jouw personal brand? Vandaag gaat om keuzes maken, wat deel je en waarom? Hoe houd je de balans tussen jouw personal brand en privé? Ik geef concrete voorbeelden en een opdracht. 

Na dag 1 weet jij heel goed hoe jij jouw personal brand wilt presenteren en ben je klaar om dit tot uitvoering te gaan brengen.

Dag 2: Content systemen

Weet je waarom veel ondernemers geen tijd en energie steken in hun persoonlijke instagram account?

  • Ze zijn te druk bezig met hun business Instagram
  • Ze vinden dat ze niet genoeg boeiends meemaken om te posten
  • Ze hebben niet zo veel met social media

Op dag 2 deel ik je mijn super eenvoudige content systeem voor jouw persoonlijke Instagram account zonder dat je veel tijd kwijt bent, de spontaniteit er vanaf gaat of het gevoel hebt dat je niet genoeg post. 

Dag 3: Bepaal jouw content

Waarmee ga je jouw kanalen vullen? Wat moet er in je bio? Hoe blijf je authentiek? Hoe zit dat met Posts versus Stories? Hoe bepaal je de balans tussen promotionele content en personal content. Is het promotie als het over jouw eigen bedrijf gaat? Ik help je met het bepalen van content pilaren die bij jou passen.

Na dag 3 heb je een contentstrategie voor de komende 30 dagen.

Dag 4: Groei

Hoe weet je of je (op de goede manier) aan het groeien bent? Hoe analyseer je je posts en gebruik je deze kennis om verder te groeien? Ik geef voorbeelden van van mijn persoonlijke Instagram en die van goed presterende Instagram accounts en ik ga uitgebreid met je door Instagram analytics heen. Daarnaast besteden we aandacht aan netwerken via Instagram om te groeien.

Na dag 4 weet je hoe andere Instagrammers groeien en een systeem om jouw account te groeien.

Dag 5: Volgers naar klanten

Hoe zorg je ervoor dat jouw volgers klanten worden van jouw bedrijf? Hoe kom je niet over als een Tell Sell reclame?

Na dag 5 kun jij jouw sales content zo presenteren dat niemand echt door heeft dat je ze iets probeert te verkopen.

Na deze dagen kun je met de opdrachten en learnings jouw ijzersterke personal brand inzetten voor het groeien van jouw business en omzet.

Reviews vorige Instagram Cursus

@jacquelinejacobs.nl

"Ik ben nu al zo blij dat ik toch op het laatste moment besloten heb om de cursus te volgen. Dit zijn gewoon adviezen en opdrachten waar we wat aan hebben."

@healthytravels

De eerste dag bracht mij al een aantal eye-openers, nieuwe inzichten, stof tot nadenken en daarmee meer vertrouwen. Maar vooral een sh*tload aan enthousiasme."

@lisannepilk

De cursus heeft mij dé kick-in-the-ass gegeven om eindelijk te beginnen met mijn onderneming. Handige tips + enthousiaste manier van vertellen maakte het super handig en leuk!! Dus ja: absolute aanrader!!

WAAROM IK HET BELANGRIJK VIND DAT JIJ AAN JE PERSONAL BRAND WERKT?

Na 5 jaar ondernemen en 3 bedrijven te zijn gestart, is het duidelijk wat (of beter gezegd wie) het allerbelangrijkst is in mijn bedrijf: dat ben ik. 

Mijn personal brand heeft altijd een grote rol gespeeld bij de successen van mijn bedrijven, mensen doen immers zaken met mensen.

Grote kans dat ook jij hier bent gekomen via mijn Instagram account. Ik heb 4 Instagram accounts met cumulatief 200k volgers; nu zijn volgersaantallen niet zo belangrijk, maar de learnings tijdens het groeien en managen van de accounts wel. 

Ik heb met alles wat ik geleerd heb een stappenplan ontwikkeld om de tijd die je in Instagram stopt waarde te geven. Zo houd je tijd over om meer waarde te creëren voor jouw business. In 5 dagen leer ik jou hoe je van jouw personal brand een marketing kanaal maakt voor je bedrijf!

VEELGESTELDE VRAGEN

– Hoe volg ik de cursus?
De cursus is volledig op Instagram Stories, op een apart account waar jij toegang tot krijgt wanneer je je ticket hebt gekocht. Hierop plaats ik elke dag Stories over het onderwerp van die module. Deze zet ik ook in Highlights zodat je ze altijd kunt terugkijken en op de cursus op jouw eigen tempo kunt doen.

– Wat kan ik verwachten?
Na 5 dagen heb jij een ijzersterk personal brand en weet je hoe je deze op Instagram kunt neerzetten, hoe je het kunt groeien en er geld mee kunt verdienen.

– Behandel je meerdere social media in de cursus of alleen Instagram?
Ik heb bewust gekozen voor een focus op Instagram omdat ik heel erg in dit platform geloof en het zelf het meeste gebruik. We zullen dus niet op andere social media ingaan tijdens de cursus, maar je kunt veel van de kennis die je opdoet ook toepassen op andere kanalen.

– Krijg ik een BTW factuur?
Yes!

Heb je een andere vraag? Mail mij op hello@prettyambitious.com.