DE E-COURSE DIE JOU LEERT KLANTEN & OMZET AAN TE TREKKEN VIA INSTAGRAM!

Met deze video cursus leer ik je hoe jij jouw Instagram omtovert tot een sales machine en strategische marketingtool.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

  • Alle verspilde tijd die je aan Instagram besteedt, geef je veel liever geeft aan je klanten of het groeien van je business. Je hebt het gevoel dat je jouw tijd verdoet en daardoor voel jij je unfulfilled.
  • Je hebt geen concreet plan, waardoor je elke keer maar wat doet en eigenlijk nooit goed zichtbaar bent. 
  • Je vindt het lastig om jezelf en je aanbod te promoten op Instagram (want je volgers zitten daar helemaal niet op te wachten, toch?).
  • Je hebt al allerlei tips en adviezen opgevolgd, maar raakt gefrustreerd omdat ze nooit iets opleveren.
  • Je bent op zoek naar een strategie die bij jou en jouw business past en die je met gemak vol kunt houden

BEN JIJ DIT? MOOI, DAN KAN IK JE VERDER HELPEN!

je hebt geen duizenden volgers nodig
om meer winst & klanten uit Instagram
te halen.

JE HEBT EEN STRATEGIE NODIG.

Tienduizenden volgers heb je niet nodig, nee echt niet! Wat je nodig hebt, is een unieke strategie die voor jou werkt. Die je volgers ook daadwerkelijk omzet in betalende klanten. Want daar gaat het jou om!

Met mijn Grow-Nurture-Sell methode, groei en nurture je een kwalitatieve community die staat te springen om jouw producten of diensten van je te kopen.

JIJ WILT DAT AL DIE UREN OP INSTAGRAM
JE EINDELIJK IETS GAAN OPLEVEREN.

IK HEB HET OVER JOU:

  • Jij bent ondernemer en weet hoe waardevol Instagram voor jouw business kan zijn. Daarom besteed je elke week uren aan het maken van waardevolle content. 
  • En elke keer word je teleurgesteld door tegenvallende resultaten.
  • De tijd die jij in Instagram steekt, kun je eigenlijk niet meer naar jezelf toe verantwoorden, want het levert je veel te weinig omzet op.

In februari start een nieuwe groep ambitieuze ondernemers met leren hoe ze van Instagram hun ultieme moneymaking machine kunnen maken.

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

Ik weet first-hand hoe waardevol Instagram kan zijn voor ondernemers. Ik heb dit ervaren in alle drie mijn bedrijven, die mede zo succesvol werden omdat ik van Instagram een ontzettend waardevolle marketingtool wist te maken. 

Believe me: je wilt niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door van Instagram een sales machine te maken!

Toch voelt Instagram voor de meeste ondernemers als een waste of time. Ze zijn enorm gefrustreerd door weinig likes, ontvolgers en €0,- omzet die ze elke dag terug krijgen.  

Omdat ik weet dat het ook anders kan, heb ik mijn kennis, ervaringen en succesvolle Grow-Nurture-Sell methode gebundeld in een online cursus. 

Zodat jij meer kwalitatieve klanten en omzet uit Instagram haalt en meer tijd overhoudt om je bestaande klanten te helpen en je business te groeien. 

Want dat doe jij als ondernemer natuurlijk het allerliefst.

 

AAN HET EINDE VAN DE cursus WEET JIJ hoe je:

✔️ Een unieke online aanwezigheid neerzet die bij JOU past.

✔️ Kwalitatiever zichtbaar bent, zodat je jouw community groeit met de juiste volgers.

✔️ Makkelijk en snel waardevolle content creëert voor jouw community.

✔️ Een strategisch systeem maakt om je aanbod goed en consistent naar voren te laten komen.

✔️ Inzicht krijgt in jouw Instagram community. 

✔️ Jouw Instagram volgers converteert naar betalende klanten.

Instapreneur sales machine cursus | €497,- incl. btw

IN DEZE CURSUS KRIJG JE:

✔️ 4 modules waarin ik je in to-the-point video’s mijn strategische Grow-Nurture-Sell methode leer, waarmee jij een strategie kunt maken die voor JOU werkt en steeds beter wordt.  

✔️ Een workbook met opdrachten en een hele hoop praktische tools en tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

✔️ Concrete voorbeelden waarin ik je laat zien hoe ik meerdere Instagram accounts succesvol heb gemaakt.

✔️ Heel 2022 toegang tot al het materiaal, zodat jij de cursus op jouw tempo kan volgen, waar en wanneer jij wilt.

✔️ Alle toekomstige updates aan de cursus (for free!).

✔️ 2 killer bonnussen t.w.v. €149,-: Een advertising Masterclass en werkbaar Instagram planner Excel template. 

 

Instagram cursus

Dit gaan we doen

module 1: start

Back to the start! Ik geef je de ultieme 101 crash course en zorg dat jij je belangrijkste mindsets op orde hebt: we werken aan je business en zichtbaarheid mindset routines, die je niet kunt missen voor de volgende modules. 

module 2: grow

Je leert hoe je jouw ideale community bouwt met behulp van de ultieme be discovered technieken en growth hacks. Geen fluff, alleen tips die écht werken! Om te zorgen dat jij helemaal jezelf blijft, leer je ook hoe jij authentiek bent en blijft on the ‘gram.

module 3: nurture

Je community nurturen is net zo belangrijk als groeien. Alleen zo ontstaan jouw eigen brand ambassadors. Je leert hoe je impactvolle content creëert en repurposed en hoe je strategisch jouw engagement verbetert.

module 4: sell

Time to sell! Je leert het verschil tussen promotionele en redactionele content en hoe je deze in balans houdt. Ik geef je indirecte en directe sales technieken om op een authentieke manier te verkopen op Instagram en leer je hoe je jouw strategie optimaliseert door meer kennis te krijgen over je statistieken. 

bonussen

Met deze 2 waardevolle bonussen is jouw Instagram moneymaking game compleet:

✔️ Advertising masterclass

✔️ Instagram planner in een werkbaar Excel template

zo creëer je een instagram strategie die
bij jou past, moeiteloos omzet oplevert en consistent vol te houden is

zeg maar bye tegen die verspilde tijd op instagram.

het is tijd voor een strategie.

Wat maakt deze cursus anders dan alle andere?

I get it: jij hebt al allerlei cursussen gevolgd, ebooks gelezen en eindeloos YouTube video’s gekeken, die allemaal een complete waste of time & money waren. 

Ik geloof niet in valse beloftes, kant-en-klare templates en online cursussen die eigenlijk complete fluff zonder inhoud zijn. 

Wat ik je wel beloof is dit: 

✔️ Je krijgt geen standaard formule, maar de kennis en skills waarmee jij ZELF een strategie maakt die bij jou past en je goed volhoudt. En die je dus ook makkelijk aanpast, wanneer jouw business groeit of visie verandert. 

✔️ Deze cursus legt een ijzersterke basis, door je Instagram te verbinden met je superpower, aanbod en andere core aspects van je business. 

✔️ Jij hoeft niet alles zelf uit te vinden: ik geef je een workbook met concrete opdrachten, voorbeelden en tools die allemaal gebaseerd zijn op mijn eigen succes ervaringen.  

✔️ Ik leer je om beter inzicht te krijgen in je Instagram community, te kijken naar de statistieken die ECHT belangrijk zijn voor jouw business en hoe je concrete stappen neemt om deze te verbeteren. 

✔️ Met een werkbaar planner template maak je makkelijk een overzicht, zodat je strategisch vooruit kunt plannen. 

Oh, en dit alles doe je zonder RSI in je duimen te krijgen. 😉 

krijg toegang tot de cursus die al honderden andere ondernemers heeft geholpen

BEN JIJ ALL IN?

Wil jij niet alleen van Instagram een moneymaking machine maken, maar ook jouw business kickstarten of naar the next level tillen? 

Dan is de bundel met de Business Kickstart de ultieme formule voor jou. Als je ze samen koopt, bespaar je €69,-!

Instapreneur + business kickstart bundel | €185,- incl. btw

Business kickstart cursus

Veelgestelde vragen

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. De toegang die je nu krijgt, zal je altijd houden. Ook updates in de toekomst krijg jij. De prijs van de course zal daarom omhoog blijven gaan, maar voor jou is de investering eenmalig.

Ik zal via mijn mailings en Instagram allemaal sneakpeeks laten zien van de cursus. Maar als je nog iets mist, kun je altijd mailen naar hello@prettyambitious.com en dan helpen we je verder.

Ja! Deze cursus is voor iedereen die meer uit haar Instagram wilt halen. Of je nu je online following wilt groeien, een sterk personal brand wilt neerzetten of gewoon met meer gemak en zekerheid wilt posten. De modules, voorbeelden en tips zullen ontzettend waardevol zijn, ook als je Instagram (nu nog) niet actief in wilt zetten om geld te verdienen. 

In deze cursus geef ik je geen fluff en tips die je al 100 keer eerder hebt gehoord. In plaats daarvan krijg je de skills en kennis waarmee jij zelf jouw strategie kunt opstellen, veranderen en volhouden. Daarnaast focussen we niet alleen op Instagram, maar verbinden we het platform met jouw superpower en business. 

Ook ga je aan de slag met praktische opdrachten, krijg je een hoop persoonlijke voorbeelden van mij en leer ik je om écht inzicht te krijgen in je statistieken. Oh, en vergeet de superwaardevolle bonussen niet! 😉

Waarom ik jou kan helpen

Ik ben Aranka en ik ben online business coach. Na het starten van 2 succesvolle bedrijven en verkopen van mijn online bedrijf ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Een van de redenen dat ik al mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik heb geleerd hoe ik Instagram slim in kon zetten. Het is dé plek om een community op te bouwen, je producten organisch te testen en vervolgens te verkopen aan mensen die al enthousiast zijn over jou en je product. 

Believe me: je wilt niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door voor al mijn bedrijven een longlasting community op te bouwen. 😉 

Ik geloof volkomen dat Instagram ontzettend waardevol is voor elke ondernemer. Toch voelt het voor veel ondernemers als een complete waste of time. 

Daar wil ik verandering in brengen. Na jaren uitproberen en strategieën testen, heb ik de meest waardevolle kennis en skills samen met mijn ervaringen verzameld in één formule. Zo kun jij leren van mijn successen en de Instagram learning curve met een paar jaren verkorten.