O no! De verkoop van de Instapreneur cursus is nog gesloten.

MAAR jij kunt nu als een van de eerste op de wachtlijst komen. Zodra de verkoop start, krijg jij exclusief early bird access. 

Wil jij jouw volgers converteren naar klanten? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst.

Wil jij jouw volgers converteren naar klanten?

Deze cursus is gemaakt voor ondernemers die aan de slag willen gaan met een winstgevende Instagram strategie! Met als resultaat dat de tijd en energie die je besteedt aan Instagram wordt omgezet in groei en omzet? ! Ik ga delen hoe je van jouw personal brand een moneymaking machine kan maken. In deze cursus  geef ik je via een cursus platform praktische tools, tips en opdrachten en ga je meteen aan de slag.

Waarom ik het belangrijk vind dat jij aan jouw community op Instagram werkt?

Na 5 jaar ondernemen en 3 bedrijven te zijn gestart, is het duidelijk wat (of beter gezegd wie) het allerbelangrijkst is in mijn bedrijf: dat ben ik.

Mijn personal brand heeft altijd een grote rol gespeeld bij de successen van mijn bedrijven, mensen doen immers zaken met mensen. 

Grote kans dat ook jij hier bent gekomen via mijn Instagram account. Ik heb 4 Instagram accounts met cumulatief 200k volgers; nu zijn volgersaantallen niet zo belangrijk, maar de learnings tijdens het groeien en managen van de accounts wel. 

Ik heb met alles wat ik geleerd heb een stappenplan ontwikkeld om de tijd die je in Instagram stopt waarde te geven. Zo houd je tijd over om meer waarde te creëren voor jouw business. In 5 dagen leer ik jou hoe je van jouw personal brand een marketing kanaal maakt voor je bedrijf!

 

Wil jij in de tussentijd alvast werken aan je Instagram?

Gratis Instagram bio check:

Vul je naam en e-mail adres in en je ontvangt gratis de  checklist voor jouw Instagram business account