Interview met Instagram Fitness Guru Kayla Itsines

Ze heeft inmiddels 4 miljoen volgers op Instagram: Kayla Itsines. Tijdens de Glamour Health Challenge was ze een paar dagen in Nederland en ik mocht voor #FITGIRLCODE haar een paar vragen stellen. Een interview wil ik het eigenlijk niet noemen. We hebben van Girlboss to Girlboss gekletst, gelachen en ervaringen gedeeld.

Dit interview was bijzonder spannend voor me, ik heb haar een set van de Jogha Sweat collectie gegeven. Ze reageerde zo leuk, zo enthousiast! En de volgende dag had ze Jogha aan op het podium. Haar styliste (hoorde ik achteraf) was er niet zo blij mee. Maar ik stond van oor tot oor te glunderen toen ze het podium opliep!

Er is altijd veel kritiek op Kayla en haar methodes. Ik sta er volledig achter en heb op #FITGIRLCODE al vaak aandacht aan haar guides gewijd. Nu ik ook weet dat het een gewoon meisje is, die door haar dromen te volgen een mega celeb geworden is, vind ik haar nog toffer. En die haters? Tja, die horen erbij!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

plaats een reactie

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

schrijf je in voor de
Pretty ambitious newsletter

Laat je gegevens achter en je ontvangt als eerste een bericht wanneer de verkoop start voor de vernieuwde Instapreneur Sales Machine course!