Leukste versiering voor je elektronische vriend

laptop accessoires

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn telefoon en laptop zijn toch wel een beetje mijn elektronische vriendinnen. Of is dat een beetje sad? We lezen overal dat we meer “buiten moeten spelen”, in het hier en nu moeten leven en apparaten zoals laptops en telefoons wat minder ons leven moeten laten beheersen. Mee eens! Maar dat betekent niet dat ik niet erg gehecht mag zijn aan mijn appeltjes. Ze zorgen ervoor dat ik waar ik ook ben mijn werk kan doen. Daarom versier ik ze graag met mooie accessoires, achtergrondjes en als het even kan een girlboss sticker. Via mijn Instagram account krijg ik vaak berichtjes waar mijn laptop- en telefoon hoesjes van zijn, dus hier vind je ze inclusief linkjes waar ze te koop zijn!

 1. Protect & Shine


  Dit telefoonhoesje heeft mijn hart gestolen. Ik was eerst best sceptisch over de selfie ring, dat ging ik toch nooit gebruiken dacht ik. Maar nu kan ik niet meer zonder. In de ochtend kijk ik YouTube filmpjes terwijl ik ontbijt en blijft mijn iPhone zelfstandig staan door de ring. Ook heeft het wel echte selfie voordelen, en je kunt makkelijker met één hand appen. Wat ik vaak doe wanneer ik beter iets anders kan doen, zoals kijken waar ik loop. 😉

  Ik krijg in ieder geval geen genoeg van leuke hoesjes. Misschien ook handig als je nu selfiequeen wordt: een extra geheugenkaart. 😉

 2. Wallpaper phone

  Ik sta bekend om het regelmatig wisselen van mijn achtergrond afbeelding. Er is namelijk zo veel keuze! Ik kijk altijd op Pinterest voor een nieuw achtergrondje. Bovenstaande zijn mijn favorieten.
  Check hier nog meer gezellige achtergrondjes voor je telefoon.

 3. Laptop case

  Ik wissel al een tijdje tussen een laptop hoes en een cover. Nu heb ik een hele gezellige pink cover gevonden en met deze laptop stickers versierd. Een tikkeltje hysterisch is het wel. Mijn vriend zijn reactie bijvoorbeeld: “Er heeft een Apple designer onwijs zijn best gedaan om een mooi ontwerp te maken en jij plakt er girlpower en glitterpoes stickers op”. Eh.. yes… sorry Apple :).

  Je shopt de stickers hier en check ook de MacBook cover.

 4. Wallpaper Laptop

  And last but not least heb ik 4 leuke wall papers gevonden voor je laptop of scherm. Dit kan een inspirerende quote zijn of zevenduizend flamingo’s.Je vindt ze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *