Ontdek hoe jij jouw klanten moeiteloos aantrekt!

Herken je dit?

 • Je bent aan allerlei knoppen aan het draaien, maar het lijkt alsof niets werkt 🤯
 • Je hebt goede producten maar door tegenvallende sales promoot je ze niet of nauwelijks (terwijl je weet dat je dit wel zou moeten doen)
 • Je bent bang dat de tegenvallende aankopen betekenen dat jouw aanbod niet goed genoeg is
 • Je hebt zo veel te geven en wilt weten wat jouw klant wél wil en hoe jij ze kunt raken 🤗
 • Je mist een duidelijke strategie, plan en guidelines die werken

Herkenbaar? In een LIVE  Online Masterclass op 28 juni om 10:00 uur leer ik je in twee uur hoe je laser focused wordt op wat jouw klant echt nodig heeft en hoe je een duidelijke strategie opzet waarmee je met vol vertrouwen kunt lanceren.

LIVE Online Masterclass: Van Brand struggles naar Brand focus


Heb jij ook zo vreselijk veel haast?

Je hebt een website, logo, producten en social aan de praat gekregen. Jouw bedrijf moet volle kracht vooruit. Dus je lanceert snel je product. Maar in plaats van een raket 🚀 voelt het alsof je een klein stofwolkje hebt veroorzaakt wat al weer snel is neergedaald 💨. Het voelt alsof al dat werk voor niets is geweest..

Zo voelde ik mij ook. Totdat ik erachter kwam waarom die raketlancering uitbleef. Ik kende mijn klant niet goed genoeg en leerde hoe ik mijn strategie naadloos op de behoeftes van mijn doelgroep kon laten aansluiten.

Omdat ik jou die hele cyclus van vallen en opstaan wil besparen, neem ik je in twee uur volledig mee in het maken van een brandbook zodat je lanceringen en activaties eindelijk genoeg op gaan leveren. Sounds good right?

Na de Masterclass heb jij:

 • Weer vertrouwen in jouw strategie; je weet dat je promotie aansluit bij jouw klant en resultaten zullen komen 💸
 • Geen haast meer, je werkt pro-actief i.p.v. reactief
 • Een laserfocus op wat jouw klant echt nodig heeft
 • 3 gouden regels voor het aantrekken van klanten in plaats van najagen
 • Focus op wat echt belangrijk is voor jou en je klant en je stopt met alles wat dat niet is
 • Werkboek van 20+ pagina’s om jouw business Brandbook te maken en alles toe te passen op jouw bedrijf

Save your spot!

Reviews

Deze ondernemers gingen je voor!

F.A.Q.

– Hoe, wat, waar?
Het is op 28 juni om 10:00 ‘s ochtends. Het duurt ongeveer twee uur, inclusief Q&A. Je kunt gewoon vanuit huis achter je laptop meedoen!

– Hoe schrijf ik mij in? 
Via de inschrijfformulieren op deze pagina. Een ticket kost €117,- incl. BTW.

– Ik kan vrijdag 28 juni niet. Wat nu?
Na afloop stuur ik je de replay. Je kunt de Online Masterclass dan terugkijken wanneer het uitkomt. Je mist dan alleen de live Q&A.

– Waarom zou ik focussen op branding terwijl ik sales wil?
Ik ga je niet tegenspreken, branding en sales zijn twee verschillende dingen. Zonder sales is branding slechts een manier om de deur op een kier te zetten. Maar zonder branding sta je met je sales voor een dichte deur. Ze gaan hand in hand en de juiste branding bestaat uit veel meer dan alleen het uiterlijk van je bedrijf. Branding is een manier om het gevoel, de missie en purpose over te brengen zonder dat je iemand iets probeert te verkopen. Het is een manier om elkaar beter te leren kennen zodat je zeker weet dat je iets aan elkaar hebt.

– Ik wil gewoon beginnen met verkopen. Is dit dan iets voor mij?
I get it! Ik wil ook gewoon verkopen. Maar als ik deze tekst was begonnen met: “jij hebt een brandbook nodig, koop het nou maar”, dan was ik niet verder gekomen bij je dan een Instagram post die je vluchtig hebt gelezen. Maar hier ben je, op mijn sales page. Omdat ik dingen gezegd heb waarbij jij dacht “hey, ze kan het wel eens over mij hebben” en “ja, ik wil mensen graag helpen met mijn producten en ze niet aan ze aansmeren”. Dit komt omdat ik me heb verdiept in jou. Hierdoor weet ik zeker dat ik de mensen die op deze pagina komen, kan helpen. Als jij dit ook wilt, dan is het de tijd en moeite waard om eindelijk jouw brandbook te maken en een nieuwe way of working te introduceren in je bedrijf. 

Doe mee met de LIVE Online Masterclass: Van Brand struggles naar Brand focus​