VLOG: #GirlbossOnTour een weekje in L.A.

girlboss

Zoals je hier misschien wel gelezen hebt zijn Emilie en ik zijn voor de Girlboss Rally naar L.A. gevlogen en bleven nog een paar dagen om als ware toeristen door L.A. te cruisen in onze Jeep.

Wil jij weten wat de leukste hotspots in L.A., zijn? En wat je moet doen als je auto weggesleept is?

Check onze aller eerste #GIRLBOSSontour vlog:

Betaalbare vluchten naar L.A. boek je met Wow Air dit scheelt wel de helft met concurrenten. Je moet wel overstappen op ijslans maar met dat geld kun je wel weer meer shoppen 😉 Over shoppen gesproken, naar aanleiding van deze vlog heb ik veel vragen gekregen over de kleding die we dragen en alle L.A. tips. Ook beloof ik linkjes te posten naar artikelen. Dus om het overzichtelijk te houden vindt je hier directe linkjes!

Kleding en accessoires uit de video


Het roze pak van We fashion shop je hier, en is nog betaalbaar ook! De rose gouden Powerbank is echt een musthave voor op vakantie. Wij hebben onze telefoon tot wel 4x opgeladen. Mijn Rose gouden telefoonhoesje met ring is mega handig omdat je met een hand kan appen en het is meteen een standaard zodat je in bed kan liggen en netflixen maar is ook handig voor in het vliegtuig. Vergeet ook niet een screenprotector! Het Gezellige “pakje” met bladeren is eigenlijk een kort broekje en een overhemd. En de streepjestrui die Emilie en ik dragen vind je hier en zoals je kun zien zijn we modellen geworden voor de site :).

Artikelen uit de vlog

In de video praat ik over een aantal artikelen die ik op dat moment nog niet geschreven of gepost had. Deze staan inmiddels live! Wil je weten hoe Emilie en ik elkaar kennen en waarom wij samen op reis zijn gegaan? Lees je in deze blogWil je nog meer hotspots, op fitgirlcode staat een uitgebreide post met De leukste (en lekkerste) hotspots in L.A..
En wil jij weten hoe je geld verdient met Instagram, youtube kanaal en Blog? Dat lees je hier.

What do you think, zullen we nog een aflevering #GirlbossOnTour doen? En waar vinden jullie dat we naartoe moeten? Ken je leuke business events, let me know!

Aranka van der Voorden

Aranka van der Voorden

Leave a Replay

About Me

Ik help jou om van je passie & talent een succesvol bedrijf te maken.

Meer weten?

Must-reads

Recent Posts

Follow

Claim nu de URL van jouw nieuwe business idee

Is uw domein nog beschikbaar?

Argeweb