WIN: Girlboss pakket twv €115

girlboss pakket

Als ondernemer en self-proclaimed girlboss zijn er twee dingen waar ik echt niet zonder kan: mijn mobiel en laptop. Of ik nou aan het werken ben op kantoor of emailtjes aan het beantwoorden ben on the go, ik wil natuurlijk wel dat mijn apparaatjes er leuk uitzien waar ik ook ben. Zo schreef ik al eerder over de leukste versiering voor je elektronische vrienden, ik ben dan ook dol op telefoon accessoires!

Jij ook? Dan heb ik goed nieuws, want samen met Smartphonehoesjes.nl geef ik het ultieme girlboss pakket weg ter waarde van €115,-! Het pakket bevat een telefoon case en laptop case naar keuze én een super Instagram-proof pink gold powerbank van Samsung. Powerbanks het perfecte cadeau voor girlbosses die altijd onderweg zijn en juice tekort komen zoals ik (team #lowonbattery). De phone case en laptop case kun je helemaal zelf uitkiezen, en je kan zelfs je eigen telefoonhoesje ontwerpen!

 

Hoe kan je winnen?
Om kans te maken op dit awesome pakket moet je allebei de simpele stappen volgen:

 1. Volg @smartphonehoesjesnl op Instagram
 2. Laat in de comments weten welke phone en laptop case jij zou kiezen/ontwerpen!

It’s that easy! Volg de stappen en maak kans op dit leuke pakket. Ik ben benieuwd naar jullie favo cases!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl gemaakt. Dit maakt het niet minder oprecht, ik sta er volledig achter.

 1. Super toffe give-away!
  Ik zou een goudtintige / zanderige case ontwerpen met het logo van mijn opkomend bedrijf ‘Artistic Soul’ !

 2. Voor mijn telefoon de red rose love softcase en voor mijn laptop een sleeve met een foto van mij en mn vriend erop.
  Erg toffe actie

 3. Gaaf! Voor mijn laptop én mijn telefooncase zou ik mijn bedrijfslogo laten zetten. Roze en wit… met lieve schattige theepotjes. Als startend ondernemer van Jouwthee.nl is dat wel meteen super goede reclame!

 4. Leuke actie! Voor mijn telefoon zou ik een echt girly case kiezen, bijvoorbeeld die met glitters of met bloemen. Voor mijn laptop ga ik voor een marble case!

 5. Super tof en op 1 of andere manier nooit over nagedacht om ook mijn laptop te beschermen! Ik ben gek van sterren, maan, onze melkweg, galaxy, alles wat ook maar te maken heeft met als we naar boven kijken. De Case-Mate zwarte naked tough waterfall case voor mijn iPhone 7 plus, stiekem zie ik mijzelf de hele dag shaken met mijn telefoon. Voor mijn laptop zou ik uiteraard gaan voor de sterren design hardshell!

 6. Geweldige winactie!!!!!

  Ik zou de Hunter Brown Case 15-16 inch en het marmer design Fearless TPU hoesje kiezen, zo mooi dat marmer :O

  Ik ga duimen!

 7. Hi Aranka,

  Wat een super toffe actie!

  Als nieuwe starter (ik moet letterlijk nog echt beginnen) wordt ik natuurlijk super enthousiast met post als deze! Moet zeggen dat ik ook gelijk fan ben van smartphonehoesjes, wat een mooi insta hebben zij seg!

  Voor het hoesje zou ik gaan voor: Glow in the dark marmer look hardcase hoesje voor de iPhone 5 / 5s / SE Ben namelijk helemaal fan van marmer look cases (loveeee it!)

  Als ik een macbook zou hebben en ik ga een nieuwe case kopen dan zou ik gaan voor: Witte marmer design hardshell voor de MacBook Air 11.6 inch Een beetje in dezelfde stijl als het hoesje voor de telefoon 🙂

  Excitedddd! En wat een coole powerbank trouwens!

  Liefs,
  Janne

 8. Wat gaaf dat je zo’n heel pakket mag weggeven! Ik doe graag mee 🙂 Eindelijk een webshop die wél leuke hoesjes heeft voor mijn telefoon. Zo jammer dat de leukste hoesjes altijd alleen voor Iphones beschikbaar zijn. Ik heb trouwens nog géén idee welk hoesje ik uit zou kiezen, maar waarschijnlijk een roze. En ik volg ze op instagram trouwens.

 9. Voor mijn gsm zou ik sowieso kiezen voor een foto van mij en mijn vriend.
  Voor mijn laptop vind ik die marble cases super mooi!
  Al vind ik voor beide ook een case mooi met doodles op.

 10. Wat een originele actie, leuk! Ik volg smartphonehoesjes.nl al een tijdje op Instagram en vindt hun telefoonhoesjes er vaak super leuk en origineel uitzien. Heel nice! Mijn Macbook is laatst “verdronken” toen een flesje water lekte in m’n tas, dus nu heb ik een nieuwe moeten kopen waarbij ik van 15″ ben gekrompen naar een 13″ Macbook. Hierdoor moet ik ook een nieuwe laptophoes gaan kopen, maar dit is iets waar ik nog niet aan toe ben gekomen. Om mijn nieuwe baby wél te beschermen tegen water ga ik voor de Universele Cartinoe laptop tas in het zwart. Voor mijn iPhone 7 zou ik een eigen hoesje ontwerpen met een mooie foto van een van mijn reizen. En die power bank, well, die zou super goed van pas komen tijdens mijn volgende reis naar Tokyo.

 11. Hi Aranka,

  Allereerst wil ik zeggen dat ik onwijs blij ben dat ik via Google op jouw pagina terecht ben gekomen. Ik loop al jaren met het idee maar ook met de twijfels rond om een eigen kleding label op te zetten. Na het lezen van jouw artikelen, zie ik het een stuk rooskleuriger in en ben ik aan de slag gegaan met fase 1: oriëntatie.

  Graag doe ik ook mee met de win actie. De Instagram pagina van Smartphone Hoesjes NL volgde ik al, dus hierbij mijn reactie!
  Voor mijn Macbook Air 13 inch vind ik de mintgroene transparante hardshell het mooist en om daarbij een mooi iPhone hoesje te hebben wat een ondernemer omschrijft, vind ik het quote design TPU hoesje een fijne match!

 12. Ik zou zeker voor het wit met gouden hoesje gaan waar ik mijn brandlabel op zet in het zwart met sierlijke letters zodat het goed opvalt en toch zeer stijlvol is. Ik zou dit zowel voor het telefoonhoesje als voor mijn laptophoes kiezen/ ontwerpen zodat mensen ook echt gaan vragen wat voor een merk het is/ waar het voor staat.

  ps. Echt heel fijn dat je inspirerende blogs schrijft die je ook echt verder helpen. Ga alsjeblieft door met zulke blogs schrijven. Zou je toevallig ook een blog willen schrijven over welke fases jij hebt doorgemaakt en hoe jij je problemen aanpakte?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *