WIN: Girlboss training op wielen met mij

girlboss training

Toen ik net begon met ondernemen wilde ik het liefst meeten met ondernemers die al een tijdje bezig waren. En nu ik zelf al even bezig ben, krijg ik dagelijks mailtjes en berichten van jullie, met soms korte vragen die ik graag beantwoord. Maar soms ook langere vragen, waar je eigenlijk even voor moet gaan zitten. Want jullie hebben net zo veel vragen als ik had in het begin.

Goed nieuws! Samen met Kia heb ik een toffe winactie bedacht waar jullie allemaal iets aan kunnen hebben. Je kan een privé sessie met mij winnen waarin ik al jouw vragen ga beantwoorden!

Wat gaan we doen?
Aanstaande 3 mei ga ik met een lucky girl een dag op pad en beantwoord ik haar vragen! Of je nu al een bedrijf hebt of nog met het idee speelt, ik ga je helpen waar jij wat hulp kan gebruiken. Deze autorit gaat vastgelegd worden op video zodat iedereen van deze tips kan leren.

Wat moet je doen?
Wil jij een privé sessie van 2,5 uur met mij in de nieuwe Kia Picanto? Ben jij op 3 mei beschikbaar? Volg deze stappen!

Stap 1: Laat een reactie achter in de comments onder deze post met:

 • Wie je bent en waar je woont 
 • Een link naar je site, Instagram of ander openbaar kanaal waar ik meer over je kan lezen. Promoot jezelf maar even! Heb je het niet, no worries, gewoon meedoen!
 • Korte motivatie waarom jij graag een dag met mij op pad gaat. Wat voor bedrijf je op wilt zetten of welk bedrijf je nu al hebt. Samen bedenken we een concreet doel wat we in 2,5 uur kunnen bereiken. 

Stap 2: Check de site van Kia voor meer over deze actie!

*Optioneel: Like en comment onder deze Instagram post en volg de meiden die meedoen aan deze winactie. Zo vergroot je jouw netwerk van Girlbosses, kun je geïnspireerd worden en elkaar inspireren!

Go go go girls, je kunt meedoen t/m 27 april, daarna contacteer ik de winnaar!

Deze winactie is gesloten. De winnaar is gecontacteerd via Instagram. 

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Kia gemaakt. Dit maakt het niet minder oprecht, ik sta volledig achter dit artikel. 

38 Comments

 1. Wie ben ik? Sabine de Snayer
  Waar woon ik? Biert, whhhaaatt?! Jep, in Biert; een klein gehucht met veel weiland, koeien maar ik kom niet van de boerderie 😉 vlakbij Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam.

  Instagram: life.of.sab
  Facebook: sabinedesnayer
  LinkedIn: sabine-de-snayer
  Website: http://www.modeschuur.nl

  Waarom ik met jou, Aranka, op stap wil gaan?
  * I like GirlBosses. Meiden die actie willen, ergens voor willen gaan en willen ondernemen. GirlPower!
  * Voor mij ben jij een inspiratiebron en vind ik het leuk om je te volgen, hoe leuk is het om 2,5 uur GirlBossPower te hebben in de nieuwe Kia Picanto?
  * Om een concreet actieplan te maken wat ik kan oppakken na mijn afstuderen en een spiegel voor te houden. Ik heb nu een webshop, dit is leuk en dit loopt ook maar ik wil meer het geeft mij niet genoeg voldoening. Is de webshop die ik nu heb iets waar mijn passie ligt of moet ik het ergens anders gaan zoeken. Ik denk dat jij mij die spiegel voor kan houden en dat we samen tot een actieplan kunnen komen.

  Waarom het leuk is om met mij 2,5 uur in een auto te zitten?
  * veel gezelligheid
  * veel lachen
  * spontaniteit
  * leergierig/sta open voor opbouwende kritiek
  * lekkere versnaperingen voor onderweg
  * GirlPower
  * GirlBoss in the making

  Ik zou het ook erg leuk vinden om in contact te komen met andere GirlBosses want samen weet je meer dan alleen en vind ik het leuk om ervaringen uit te wisselen.

 2. Hi Aranka!

  Wat leuk dit! Ik doe niet zo snel mee aan winacties, maar ik voel me zeer aangesproken om hier aan deel te nemen. Mijn naam is Laura en afgelopen maart ben ik begonnen met mijn klein bedrijfje; OUT LOUD Studio. OUT LOUD is een lifestyle merk die zich richt op ‘female powered merchandise’, samenwerkingen met verschillende kleine kunstenaars en het promoten van ‘Sisterhood’. Mijn feministisch point of view is niet per se anti mannen, maar vooral het vesterken van contact onder de vrouwen en stigmas en taboos te doorbreken. Mijn eerste collectie bestaat uit emaille pins & patches van verschillende illustraties (vooral heel veel boobies), een hand geborduurd t-shirt van een naakte vrouw die zit en waarvan je de vet rolletjes ziet (om de stigma rondom de vrouwe lichaam te doorbreken). Er komt heel veel meer aan; keramiek, nog meer pins, een zine een een super tof feestje in het industriegebouw van de zomer. Ik kom trouwens uit Rotterdam! Ik ben nu op een punt aangekomen dat ik even niet zo goed weet wat mijn volgende stappen moeten zijn, dus leek me super leuk om jou hierover te spreken! Ik heb een aantal weken geleden jouw workshop bijgewoond bij CitizenM en het lijkt me erg tof om business te kunnen praten met je. Hierzo mijn website: http://www.outloudstudio.com // instagram: https://www.instagram.com/outloud_studio/

  Ben benieuwd! X Laura

 3. Hi Aranka,
  Allereerst, wat een super toffe winactie! Ik loop al een tijd lang rond met een idee voor een onderneming namelijk: een eigen bikinibrand! Veel mooie bikini merken zijn Australisch en daarom moeilijk te krijgen in Nederland. Dit lijkt mij een gat in de markt. Ik zou dit dan ook erg graag vullen! Ik heb nu een goede baan als advocaat en vind het daarom lastig de eerste stap te wagen. Ik kan daarbij alle hulp gebruiken en het liefst die van jou! Jij bent voor mij een echte inspiratiebron van wie ik graag zou leren! Hopelijk tot snel! XO Merle

 4. Hi Aranka, allereerst: wat een toffe actie! Ik ben Lisa van den Dool, 25 jaar en woon al jaren in Rotterdam (mooie stad, I know you know ;)). Ik ben al jaren helemaal verslaafd aan kitesurfen en heb een online platform opgezet, kiteheart.com, dat het voor (toekomstige) kitesurfers gemakkelijk maakt om kitesurflessen, reizen en materiaal te vinden. Niet meer urenlang Googlen dus, maar gewoon naar Kiteheart en met behulp van de zoekfilters binnen een paar klikken vinden wat je zoekt. Nu weet jij als geen ander hoe je een leuke, supportive community opbouwt en hier zou ik heel graag meer over willen leren van je. Neem zeker even een kijkje op de website: https://kiteheart.com
  De facebook pagina: https://www.facebook.com/ridehardkiteheart/?fref=ts
  en natuurlijk de insta: https://www.instagram.com/kiteheartcom/.

  Het zou super vet zijn als jij mij verder wilt helpen! En ongeacht of ik win of een ander, ik vind het geweldig dat je als geslaagde ondernemer de moeite doet en tijd vrijmaakt om een ander te helpen.

  Sportieve groet!
  Lisa

 5. Hi Aranka!

  Mijn naam is Selena, 24 jaar oud en woon in de buurt van Emmen. Mijn website is http://www.fulltimehealthy.nl en de instagram account die hier bij hoort is @fulltimehealthy.nl.

  Ik ben een persoon die graag blogs leest ter ontspanning. In het begin lag mijn interesse in fashion en las ik voornamelijk fashion blogs, maar de afgelopen jaren is mijn interesse verschoven naar fitness en health. Eén van de dingen die mij opvielen met healthbloggers, was dat de healthblogger vaak ‘alle tijd’ had om bezig te zijn met sport en gezondheid. Dit kwam dan vaak omdat ze al in de fitness wereld zaten of omdat ze student waren. Ik sprak hier dan vaak met een collega over die ook into health was en die was het met me eens. Het leek voor hen makkelijker om hiermee bezig te zijn dan voor een persoon die fulltime aan het werk was. Mijn collega en ik grapten altijd dat we wel een blog zouden beginnen voor de fulltime werker, maar wat begon als een grap werd wel een heel realistisch idee..

  Na een jaar erover gepraat te hebben, besloten we toch maar de stap te wagen. We waren met Fulltime Healthy gestart. Ons doel met Fulltime Healthy is om aan de fulltime werker te laten zien dat het combineren van een druk leven (werk, sociale gelegenheden etc) echt wel te combineren valt met een healthy lifestyle. Wij willen mensen hiermee inspireren en motiveren!

  Alleen wat begon als een hobby, werd voor ons toch wel steeds serieuzer. Naarmate we meer volgers kregen en interactie kregen, begonnen we het ook steeds leuker te vinden en zagen we steeds meer potentie voor onszelf. We krijgen energie van wat we doen en zien FH daarom graag groeien tot meer en vooral tot iets serieuzers. Wellicht zelfs tot iets vast! En ik denk dat we daarbij goed jouw hulp kunnen gebruiken!

  Sinds je met ArankaWorld bent gestart, heb ik je gelijk vanaf het begin gevolgd. Ik vond het interessant wat je had gedaan en het werd alleen maar interessanter toen je blogs begon te schrijven met tips en tricks om je eigen business te starten. Ik zelf dacht er nooit aan om een eigen business te beginnen, maar hoe meer ik lees op jouw blog en ik meer bezig ben met Fulltime Healthy, kan ik het idee van een eigen business starten niet meer loslaten! Ik zie jou echt als de Nederlandse Girlboss en voor mij ben je een oprechte inspiratie en begeleider gezien je ervaringen en de wil om mensen te helpen. Het lijkt me daarom ontzettend tof om je te ontmoeten! Niet alleen maar voor mijn eigen gebruik, maar je lijkt me een ontzettende leuke meid met veel fun. Ik zou dan ook graag een middagje gezelligheid met je willen icm kennis opdoen! 🙂

  Blijf vooral doorgaan met waarmee je bezig bent, want je inspireert iedereen die op jouw pad komt. <3

  Liefs,
  Selena

   1. Hi Selena! Ik heb het even bij Kia gevraagd en via internet explorer lukt het wel. Ze zijn bezig om het te fixen. Je comment is sowieso voldoende, yay you’re in!

 6. Hi Aranka!

  Super tof waar je allemaal mee bezig bent. Ook zo tof dat je naar de #Girlboss rally bent geweest!
  Mijn naam is Chéréneffe Fleur, 22 jaar oud en uit Rotterdam.
  Mijn online magazine is http://www.fmlle.nl, facebook: fmllemagazine, instagram: fmllemagazine en mijn persoonlijke instagram is: chereneffefleur. Alhoewel we nog niet veel volgers hebben, ben ik super blij dat we nu meer dan 10k unieke bezoekers hebben.

  Ik ben steeds bang dat mensen onze content niet meer interessant genoeg gaan vinden en omdat ik 90% ook alleen doe heb ik ook niet echt de ruimte om me te focussen op bijvoorbeeld potentiële samenwerkingen. Ik vind het belangrijk dat de bezoekers alleen maar groeien en niet minder worden, waar ik stiekem bang voor ben. En omdat ik mij daar zoveel mee bezig hou, is er bijna geen ruimte om merken etc. te benaderen.

  Ik wil hier graag verandering in brengen en een BADASS bedrijf opbouwen!
  Ik zou het heel tof vinden als ik in die 2,5 uur samen met jou kan brainstormen over het benaderen van merken, hoe zorg ik ervoor dat ik goede content blijf leveren (in mijn eentje), hoe ik er commerciëler naar ga kijken en most important How To Become A BADASS GIRLBOSS!

  Dikke kus,

  Chéréneffe Fleur
  Van het bedrijf FMLLE, wat ooit super groot wordt!
  http://www.fmlle.nl

 7. Hi Aranka, ik ben Valerie, 27 jaar en woonachtig in Amsterdam.
  http://Www.instagram.com/phair.care. of http://Www.instagram.com/kroesbox
  Ik zou graag met jou op stap willen omdat ik afgelopen februari, ben begonnen met mijn bedrijf genaamd; PHAIR. PHAIR is een haarcosmeticalijn gericht op de ph waarden van het haar. Geen synthetische ingrediënten of andere troep. Waarom? Omdat vrouwen gemiddeld 12 producten per dag gebruiken, zonder zich te realiseren wat voor ingrediënten het bevatten. De helft van de namen zijn niet eens uitspreekbaar. Men let vaak op wat ze eten en niet op wat ze gebruiken. Het huid is de allergrootste orgaan en daar moet je zuinig op zijn.

 8. Hoi!

  Dit is al out of my comfort zone, zo reageren op een winactie.. Maar doe het toch even, want ik ben klaar om #girlboss te worden. Waar de andere meiden hier al een echt lopend iets hebben, loop ik vooral met een vol hoofd vol met ideeën, die uitgewerkt kunnen worden in prachtige video’s/documentaires. maar hoe.. En vooral, hoe zorg ik ervoor dat mensen ernaar blijven kijken? En hoe krijg ik überhaupt mensen die ernaar gaan kijken. Kortom, I need help girl. Dat kan in de auto! Uiteraard tussen het meezingen met muziek, gesprekjes over katten (of honden) en het zoeken naar een leuke route door.

  Oh ja en wie ben ik? Naam is Amanda, insta is amanda_morina en woonplaats is Arnhem. Eindje weg, maar wel heel gezellig ;). Kun je mooi kijken hoe Kia het doet op lange afstanden!

 9. Hi Aranka!
  Wij zijn Fabienne van der Weiden (25) & Jessica Joosse (24) uit Eindhoven en naast onze studie Industrial Design op de TU hard bezig met het opzetten van het kledingmerk ‘Labeledby’.
  De fashion branche is al enige tijd bezig om fashion meer te kunnen personaliseren. Fabienne heeft hier tijdens haar afstudeerproject research naar gedaan, en daaruit is het project AMI ontstaan, die we graag door willen ontwikkelen! Meer over het project is te vinden op:
  http://blog.colourfulrebel.com/software-is-the-new-black/
  & in de video: https://vimeo.com/170768623
  Ons uiteindelijke doel is om duurzame, gepersonaliseerde kleding aan te kunnen bieden en aan de wereld te laten zien dat technologie erg toegankelijk is en zeker ook weggelegd voor meiden!
  We willen via verschillende social media kanalen dit project in the picture brengen en zijn ook bezig met het maken van de website en inrichten van ons atelier. Echter zitten we met onze handen in het haar! We hebben géén idee hoe we dit goed zouden moeten branden, hoe we onze doelgroep kunnen bereiken en welke mogelijkheden er zijn qua startkapitaal. Daar zouden we super graag met je over willen brainstormen in deze leuke setting!

  Veel liefs,
  Fabienne (www.instagram.com/fabiennevdweiden/) & Jessica (www.instagram.com/jssc.jss/)

 10. Hallo Aranka,
  Wat een geweldige actie! Normaal doe ik niet mee aan win acties maar hier maak ik met plezier een uitzondering voor.
  Ik ben Inge van den Boom 50 jaar 😜 woon in Boekel NBr en heb een droom. Ik heb bijna 30 jaar gewerkt bij grote ondernemingen. Op een dag heb ik besloten om te stoppen in vaste dienst en mijn droom te realiseren. Ik word enthousiast en geniet er intens van als ik de kleinere ( tot ca 30 medewerkers) ondernemers kan helpen en ondersteunen om de business support taken op de rit te krijgen en te houden.

  Ik heb een website maar die is afgelopen jaar blijven liggen. 😫 Ben nu wel gestart om een nieuwe website te lanceren. http://Www.netlanprocessen.nl. Mijn Facebook pagina is wel up to date hoewel daar ook nog veel in verbeterd kan worden. Netlanprocessen heet de pagina

  Waarom ik met jouw op stop wil?
  Daar zijn zoveel redenen voor, maar het belangrijkste is toch wel dat ik op een ongedwongen, leuke, gezellige manier erg veel van jouw kan leren om mijn bedrijf goed neer te zetten en mijn juiste doelgroep te vinden in de online wereld.

  Om met jouw op stap te gaan denk ik dat mijn droom weer een stukje dichter bij komt.

  Liefs en groetjes

  Inge van den Boom
  NetLan processen

 11. Ik ben Valerie uit Amsterdam
  http://www.facebook.com/phairyourcare
  http://www.instagram.com/kroesbox

  Op 17 februari dit jaar, heb ik mij ingeschreven als ondernemer onder de naam PHAIR. PHAIR is een haarcosmetica gericht op de pH waarde van het haar. Waarom? Omdat wij vrouwen dagelijks gemiddeld 12 verschillende beauty producten gebruiken die gezamenlijk 168 chemische ingrediënten bevatten. Wat denk je van haarverf, je shampoo, conditioneer of zelfs haarlak? Heb je enig idee wat alle ingrediënten betekenen die al op jouw producten staan en wat voor schade ze kunnen aanrichten? 5 jaar geleden wist ik dit dus niet. Mijn hoofdhuid had ik verbrandt met het gebruiken van chemische ingrediënten met alle gevolgen van dien. Ik moest mijn hoofd kaalscheren.
  Sindsdien ben ik me bewust geworden van wat ik gebruik en wil ik veilige haarcosemtica op de markt brengen zodat jij en ik de labels niet meer hoeven te ontcijferen en daarom wil ik dus met jou op pad! De formule van PHAIR is er al, echter wil ik mijn investering via crowdfuning gaan binnenhalen wellicht gaat dit voor de 100% lukken met jouw hulp 🙂

 12. Hoi Aranka!

  Ik ben Janna, 21 jaar en een fervent reisliefhebber! Ik woon op het moment in Rotterdam.

  Instagram: https://www.instagram.com/dewereldiswauw/
  Blog: https://www.weflycheap.nl/categorie/gastbloggers/janna-hollema/

  Zoals te zien aan mijn Instragram pagina, ben ik gek op reizen en vind ik het ontzettend leuk om hier dingen over te delen! Daarom loop ik al een aantal jaar met het idee om mijn eigen blog te beginnen, waarmee ik andere mensen kan inspireren. Tot op heden heb ik deze stap niet genomen, omdat ik het gevoel heb dat de markt verzadigd is. Er zijn al zoveel reisblogs, hoe kan ik mezelf daar nou in onderscheiden? Dat is een vraag die mij al een aantal jaar bezig houdt en ik zou het ontzettend gaaf (en inspirerend) vinden om hier met jou eens over te kletsen! Daarom zou ik graag deze actie willen winnen. Zodat ik misschien eindelijk mijn droom waar kan maken 🙂

 13. Hi Aranka!

  Ik ben Milou Knierim, 23 jaar en ik woon in Amsterdam en ik ben mede-eigenaar van kledingmerk Daylliance.

  Je kunt mij vinden op Instagram http://www.instagram.com/@milouknierim en http://www.instagram.com/@daylliance . En via onze website http://www.daylliance.com kun je onze collectie bekijken! Ik ben heel erg benieuwd wat je er van vindt.

  Wij, Sanne Knopper en Milou Knierim, zijn op 1 januari 2016 het kledingmerk DAYLLIANCE gestart. Na onze studie Rechten te hebben afgerond, kozen wij er niet voor het voor de hand liggende pad te bewandelen, maar onze droom achterna te gaan: een succesvol kledingmerk opzetten met unieke maar betaalbare kleding.

  De modewereld heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld en wij vinden het erg leuk dat mode, door middel van bloggers en grote modeketens als H&M en Zara, voor iedereen toegankelijk is geworden. Wij vinden het alleen wel jammer dat de originaliteit en authenticiteit daardoor een beetje verloren is gegaan omdat iedereen dezelfde kleding draagt. Dat is dan ook de reden dat wij DAYLLIANCE hebben opgezet.

  Al onze kledingstukken worden met heel veel liefde en aandacht ontworpen en gemaakt, voor meiden en vrouwen die net een beetje extra willen betalen om er origineel en hip uit te zien. Het is voor ons echter wel erg belangrijk dat de kleding betaalbaar blijft (verkoopprijzen tussen de €39.95 en €149,95), zodat iedereen zich een DAYLLIANCE item kan veroorloven. Wanneer je kleding koopt bij DAYLLIANCE heb je een uniek item voor een betaalbare prijs omdat er van ieder stuk momenteel slechts 100 gemaakt worden, en daarnaast wordt onze kleding ook nog eens onder goede omstandigheden geproduceerd. Bovendien support je onze droom: unieke en betaalbare kleding creëren.

  DAYLLIANCE is exclusief online verkrijgbaar in onze webshop. Daarnaast organiseren wij eens per maand een offline shopping event bij ons op kantoor.
  Wij willen de online verkoop van onze webshop naar een hoger level tillen. Aangezien jij van FITGIRLCODE en Jogha een groot succes hebt gemaakt en sowieso een heel inspirerende Girlboss bent, zou het onwijs leerzaam zijn om 2,5 uur met jou door te brengen en jou te ondervragen over jouw highs en lows van het ondernemerschap en hoe je dingen hebt aangepakt. Ik denk dat deze kennis voor ons van essentieel belang kan zijn om onze onderneming naar een nog hoger level te tillen! Het zou echt geweldig zijn als jij ons hierbij zou willen helpen!

  Liefs, Milou

 14. Hi Aranka, waaaaaat een leuke winactie! Precies wat ik op dit moment nodig heb. Ik ben Elodie, 22 jaar en een echte Zeeuwse. Ik schrijf al heel mijn leven, daar word ik gelukkig van en kan ik mijn creatieve ei in kwijt. Ik heb in 2015 de opleiding journalistiek in 2015 afgerond en werk sindsdien bij een regionale krant. Het lijkt erop dat mijn contract deze zomer ten einde loopt en dat er vanwege de budgetten even geen vervolg mogelijk is.

  Ik zit heel erg te dubben wat ik hierna ga doen. Durf ik het aan om te gaan freelancen? Bloggen wat serieuzer aanpakken? Een boek te schrijven? Kan ik ondertussen op reis? Hoe ga ik dat allemaal rondbreien in mijn eentje? Waar moet ik beginnen? Heb ik een concreet concept nodig, of kan ik alles doen wat ik leuk vind? Had ik niet veel eerder moeten beginnen? (Vóór er al honderdduizend andere blogs bestonden?) SOS!!!!

  Het lijkt me super tof om hierover te sparren met iemand die er ervaren in is en me misschien net het laatste zetje kan geven om er toch voor te durven gaan.

  Oh ja, ik woon dus in Zeeland (vlakbij Hulst), maar ik word waarschijnlijk 3 mei wakker in Tilburg. Dus ik weet niet of die vraag werd gesteld vanuit logistiek oogpunt of gewoon vanuit interesse, maar dan weet je dat, haha.

  http://www.elodit.nl
  http://www.instagram.com/eloditnl

 15. Hii! Mijn naam is Kim Veenstra, 21 jaar en woon en kom uit Den Bosch.

  http://www.bykimveenstra.com

  Is mijn portfolio pagina en stukje fotografie wat ik in mijn vrije tijd graag doe. Ik ben verder een Communicatie & Multimedia Design student. Ik wil heel erg graag iets voor mezelf beginnen, maar waar moet ik beginnen. Mijn interesses liggen overal, en ik vind heel veel leuk. Het idee dat ik heb is vooral andere mensen gelukkig maken, tegenwoordig door de media worden we overspoeld met perfectie. Op instagram zie je de allermooiste foto’s voorbij komen, de knapste mannen en vrouwen en gaat het alleen nog maar om het behalen van de ‘likes’. Ik wil iets fysieks, dat mensen even in het hier en nu stil staan, en dit kan door allerlei kleine dingetjes die verborgen liggen in de producten. Labels aan kleding die een boodschap geven, kopjes waarop aan de binnenkant is geschreven etc, het idee zit nu nog vooral in mijn hoofd. Zodra ik probeer de ideeen op te schrijven loop ik tegen dingetjes aan, en daarom zou deze masterclass zo super zijn, om nu echt echt Het idee te kunnen vormgeven.

  Liefs Kim

 16. OMG A DREAM CAN COME TRUE!!
  De eerste keer dat ik iets over jou en je bedrijfje las was volgens mij in de Metro een paar jaar geleden. Toen ik dat aan het lezen was kreeg ik al kriebels om iets voor mezelf te beginnen. Ik studeerde nog en wist niet waar ik heen wilde zeilen. Maar altijd heb ik dat interview in mijn achterhoofd gehouden.
  Kom ik dit ineens tegen. WAUW! Weer diezelfde kriebels. Ik weet niet hoe je dat doet maar zelfs van zo een afstand word ik gemotiveerd.

  Ik zal me even voorstellen 🙂
  Ik ben Aylin Ak geboren & getogen in Eindhoven en ben Stylist.
  Ik ben Stylist in de breedste zin. Van personal stylist tot aan styling op een set van een commercial of mini film. Ik ben afgestudeerd als (fashion)designer maar nog geen behoefte gehad om daarin verder te gaan. Daarom puur voor styling gekozen omdat ik heel erg gelukkig wordt van het geheel. Het verhaal die je verteld. Het ideale plaatje creëren en andere inspireren. Ik ben nu een jaar voor mezelf bezig maar doordat ik net moeder ben geworden had ik mijn bedrijfje op een laag pitje gezet. Nu ben ik een half jaar verder en wil ik weer verder. Ik wil mijn achtergrond in design oppakken en ook iets tastbaar ontwerpen. Ik zie het hele plaatje voor me. Alleen hoe, wat, waar en wie heb ik nodig vragen houden dit geheel op een laag pitje. Sparren en mijn vragen stellen zou mij en mijn droom zo goed helpen. Daarom dacht ik nee heb je en Ja kun je krijgen.
  Ik wil graag duurzaam te werk gaan en ecologische met stoffen, producten en materialen werken. Want daar zie ik toekomst in. Want we hebben al genoeg mega producties en fast-fashion. Oh ja voordat ik het vergeet. Ik ben 3 mei beschikbaar;)
  Als je meer van mijn werk wilt zien en/of lezen, kun je op mijn site, blog & Instagram meer vinden.

  http://aylinakstyling.com/
  http://www.wanderingheartsontheroad.com/

  https://www.instagram.com/aylinakstyling/

  Ik zeg fingers crossed! Heel veel succes voor de andere meiden want heb echt mooie en inspirerende verhalen voorbij zien komen. (Stiekem zouden we allemaal moeten winnen om in een uur tijd te kunnen sparren met Aranka:)

 17. Super leuk dit!! Ik zou dit super graag willen winnen om de opzet van mijn bedrijfje meer leven in te blazen en zodat ik eindelijk mn andere baan op kan zeggen.

  Wie ben ik?

  *Ik ben Marijke Suanes van Es uit Arnhem.
  *Ik werk momenteel nog in n kledingwinkel en ben fotograaf. T liefst wil ik alleen maar foto s maken maar bij deze overstap kan ik hulp gebruiken.
  *Ik wil niks liever dan mij 100% richten op fotografie en van mn passie mn fulltime baan te maken.

  Sites;

  * http://www.kiekmijnou.con
  * http://www.facebook.com/kiekmijnou
  * http://www.instagran.com/kiekmijnou

  Waarom wil ik dit winnen?

  *Welke (future)girlboss wilt dit nu niet winnen? Super leuk en interressant.
  *Ik vind je een inspiratie.
  *De passie en motivatie heb ik al, als ik van jouw de juiste tools kan leren, komt t vast goed 😊
  *Ik hou van autokaraoke 😆

 18. Hi Aranka,

  Jeetje, wat een super volledige en enthousiaste reacties.
  Mijn reactie is ietwat terughoudend omdat ik niet zo van de mooie praatjes ben – ik ben meer van het doen en laten zien. Daarbij schijnt mijn onzekerheid wellicht ook wel wat door.

  Mijn naam is Kim, 28 jaar uit Ten Boer ( vlakbij Groningen, ken je wellicht wel als de veiligste gemeente van Nederland,.)
  Ik heb een passie voor fotografie en ben in het wereldje gedoken. Echt startend en nog ontzettend veel te leren vooral in het ondernemers gebied. Ik werk 4 dagen in de week als Office Manager en doe dus veel in de weekenden (ook beperkt want ik ben een moeder van een energiek kereltje van bijna 2).
  Mijn afspraak bij de KvK heb ik al 2x verzet omdat ik het eng vindt, en dan met name de administratieve rompslomp. Mijn ideeën zijn groots en ik zie genoeg kansen om uniek te zijn maar ik weet echt niet goed hoe ik me moet presenteren, hoe houd ik 1 stijl aan, wat is mijn stijl?! Daarnaast ook; hoe onderhandel ik prijzen, wat zijn mijn prijzen, welke startprijzen hanteer ik en hoe vraag ik om geld (ik doe nu alles gratis onder het mom van ‘portfolio’ uitbreiding maar dat is redelijk op weg inmiddels). Om heel eerlijk te zijn weet ik niet eens goed wat ik aan iemand zoals jou moet vragen – bij mij ligt het dus nog allemaal enorm open. Waarom ik dus met je op pad wil? Juist om die concrete doelen, het is nu allemaal zo ‘up in the air’ als je snapt wat ik bedoel. Mijn droom is om voltijd fotograaf te zijn.
  Nou ja, dit dus – ik hoop je snel een keer te spreken!

  Liefs Kim
  IG: @kimaraphotography (prive @kimtiekstra)
  Facebook: Kimara Photography
  http://www.kimaracreative.com

 19. Hi Aranka,
  Mijn naam is Lotte Harmans, ik ben 20 jaar en woon in Dordrecht.

  Ik heb de opleiding grafisch vormgeven – mode en trends afgerond aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.
  Afgelopen jaar heb ik communicatie gestudeerd aan De Haagse Hogeschool. Hiermee ben ik twee weken geleden gestopt omdat mijn passie hier toch niet ligt. Ik ga nu mijn hart volgen en een baan zoeken als grafisch vormgeefster. Hiernaast wil ik mijn eigen bedrijfje opzetten. Iets wat ik al heel lang wil, maar eigenlijk nog steeds niet van de grond komt.

  Ik heb een achterstallige website waar wat informatie over mij te vinden is:
  http://www.lotteharmans.nl
  En een up-to-date instagram pagina:
  http://www.instagram.com/lotteharmans

  Ik hoop dat je hier voldoende informate kan vinden en anders vertel ik het je graag!

  Mijn motivatie voor dit berichtje is dat ik altijd graag bezig ben. Ik kan niet stilzitten en niks doen (ja oké, soms Netflix). Ik heb de laatste tijd steeds meer inspiratie voor mijn eigen grafische bedrijfje, alleen het op papier zetten ervan is nog best een stap.

  Ik hoop dat je mij wilt helpen!

  Liefs, Lotte

 20. Ha lieve Aranka,

  Na tweemaal dit bericht te hebben geopend waarbij ik ook tot tweemal toe alle stukjes van de andere meiden heb gelezen was er weer dat stemmetje in mijn hoofd dat zei: Es, je hebt geen bijzonder plan. Je bent een dertien-in-een-dozijn en wat jij wilt doen doet iedereen.

  Totdat… ik mezelf eraan herinnerde dat ik van dit jaar een topjaar ging maken. Dat ik ervoor zou gaan! Mij niet meer tegen te laten houden door angsten (al vind ik het nu al spannend).

  Die IK is trouwens Esther. 33 Jaar en wonend in Utrecht, al wordt mijn huis momenteel gerenoveerd en ben ik op moment van schrijven op Bali.

  Sinds 2 jaar ben ik actief op instagram onder de naam Healthyjuf. Heb ik sinds een ruim jaar ook de website met dito naam en een fb-pagina.

  Na 8 jaar te hebben gewerkt als juf in het basisonderwijs ben ik na een burnout, slaapproblemen en depressies in de ziektewet beland. Ik had het liever anders gezien, maar toch is het mijn grootste redding geweest!

  Nu ik net mijn opleiding tot gewichtsconsulent heb afgerond wil ik hier graag mijn online business in starten. En graag zou ik in de toekomst voeding met kinderen op een leuke manier willen combineren. Een echte healthyjuf dus!

  Ik kom uit zo’n andere richting dat werkelijk waar ALLES nieuw is! Ik heb geen idee waar ik soms moet beginnen. Deze zoektocht vind ik erg uitdagend en leuk, maar ik maak me stiekem toch een beetje zorgen om hoe ik me kan onderscheiden van deze aardig verzadigde markt.

  Een ritje in een KLIA met jou lijkt me dan ook supertof! Ik zing graag een valse noot mee en sta open om nieuwe dingen te leren.

  Enne, ik beloof een zakkie autodrop 😉

  Liefs Esther

  http://healthyjuf.com
  https://www.instagram.com/healthyjuf/
  https://facebook.com/healthyjuf/

 21. Hi Aranka! Ik wil met net zo’n lach achter mijn laptop zitten als jij en daarom wil ik graag meedoen aan deze actie!

  Ik ben Astrid de Wolff, bijna 24 jaar en een beetje een vreemde vogel 😉 Op mijn studentenkamertje in Tilburg maak ik namelijk Alien-Art… Goed geraden, dat is inderdaad kunst over aliens! Sinds een jaar maak ik portretten van ‘energieën’ voor mensen die daar geïnteresseerd in zijn. Ik schilder of teken deze buitenaardsen op basis van informatie die ik binnenkrijg tijdens meditaties en uittredingen. Alle portretten die ik maak zijn dus speciaal gemaakt en gebaseerd op de energie van mijn klant. Ik schrijf er ook een verhaal bij als de alien op deze manier informatie wil delen met de klant.

  Ik ben vorig jaar begonnen en kwam aan klanten door mond op mond reclame. Ik was verbaast over de hoeveelheid aanmeldingen, maar ik zou het toch graag professioneler aanpakken! Mijn probleem; ik weet gewoon niet zo goed waar ik moet beginnen… Ik ben bezig met een site http://astriddewolff.wixsite.com/astrid
  en probeer mijn kunst te delen op instagram onder de naam astriddewolff.

  Aranka, als jij mij wilt helpen met het maken van een stappenplan om mijn eigen kleine bedrijfje te starten dan maak ik voor jou een portret gebaseerd op jouw aura en energie 😉 Tot 3 mei!

 22. Hoi Aranka!

  Mijn naam is Patricia en ik kom uit Rotterdam.

  Met mijn bedrijf WOOD YUBI ontwerp en produceer ik houten 2D & 3D kaartjes, decoratieve items & sieraden.

  Website: http://www.woodyubi.nl
  Instagram: https://www.instagram.com/woodyubi/
  Facebook: https://www.facebook.com/woodyubi/

  WOOD YUBI ontwerpt voornamelijk geboortekaartjes, echter wordt er ook hard gewerkt aan tal van andere thema’s. Zo heb ik als geboren en getogen Rotterdamse ook een ‘’Ik hout van Rotterdam’’ collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit zowel 2D als 3D kaarten en decoratieve items.

  Het werken vanuit huis stelt mij in de gelegenheid mijn kinderen zoveel mogelijk te kunnen zien. Ik ben hierdoor thuis zowel mama als ondernemer en doe dagelijks mijn best deze twee werelden zo goed mogelijk te combineren. Dat kost uiteraard de nodige energie maar hoe cliche het ook mag klinken, het zelf ondernemen en eindelijk doen wat ik leuk vind geeft tegelijkertijd enorm veel energie.

  Ondanks dit alles zit ik natuurlijk vaak genoeg met mijn handen in het haar over
  ‘hoe ik iets nou het beste kan aanpakken’. Er is bij mij nog plenty onzekerheid die vooral te wijden is aan onervarenheid bij het runnen van een eigen bedrijf. Het lijkt mij daarom een buitenkansje om met jou in een Kia Picanto eens goed te brainstormen. Ik weet zeker dat jouw tips mij goed op weg kunnen helpen in de juiste richting!

  Last but not least ben ik een enorme sucker voor een kattenfilmpjes 😉

  Hopelijk tot 3 mei!!

 23. Hi Aranka,

  Echt een super leuke actie en ik kan niet wachten om te zien wat je nog meer voor ons in petto hebt! Nu baal ik wel echt nog meer dat ik zo slecht ben in het bijhouden van mijn social media (ik weet dat het belangrijk is en ik probeer het ook echt, maar ik vind het zo moeilijk om allemaal bij te houden). Ik ben Anita Kwerreveld, 21 jaar oud en ik woon in Winterswijk. Nog meer info over mij vind je op mijn niet zo goed bijgehouden social media 🙈:
  https://www.instagram.com/startup_anita/
  https://www.linkedin.com/in/anita-kwerreveld-3212237b/

  Ik vind het zelf erg leuk verschillende sporten te doen in plaats van één sport, maar dit is niet altijd even makkelijk. Je zit al heel snel vast aan een abonnement en vaste lesdagen en daar ben ik een oplossing voor aan het creëren met behulp van een website. Vandaag heb ik de eerste versie van mijn MVP uitgewerkt en binnenkort ga ik langs bij verschillende sportaanbieders met deze MVP. De MVP vindt je hier  http://cosports.webs.com/. Ik hoop dat dit een wat beter beeld geeft van wat ik wil en waar ik mee bezig ben betreft mijn onderneming 😊. Het opzetten van deze website doe ik aan de hand van de lean startup methode en coaching vanuit school (dit doe ik, namelijk in combinatie met mijn afstudeerscriptie).

  En oja waarom ik graag een dag met jou op pad wil? De afgelopen maanden ben ik erachter gekomen dat om hulp/advies vragen essentieel is en dit vind ik niet altijd even makkelijk om hulp te vragen. Maar een kans om van één van de grootste #GIRLBOSS van Nederland niet alleen advies te krijgen, maar ook kattenfilmpjes te kijken wil ik absoluut niet laten schieten. Ik wil ongelofelijk graag leren van een andere #GIRLBOSS en ik heb gemerkt dat er in mijn omgeving niet heel veel zijn en je al heel snel bij #BOYBOSS (geen idee of dit eigenlijk wel echt een term is haha 🙈) terecht komt voor advies. Hier is helemaal niks mis mee, maar het lijkt me ongelofelijk leuk om ook een keer de point of view van een #GIRLBOSS te horen!

  Hopelijk is het niet een te lang verhaal geworden.

  Liefs,
  Anita

 24. Super leuke win actie ! Ik doe eigenlijk nooit mee met dit soort dingen maar dit kleine kansje kan ik toch niet laten schieten!

  Mijn naam is Lesley, ik kom uit Dordrecht ( vlakbij rotterdam ) ben 24 jaar, 10 jaar als model gewerkt nu heel soms nog maar meer aan de andere kant van de camera als visagist en hairstylist !

  Ik heb een poosje zelf een blog gehad die vrijwel gelijk heel goed liep ( 20 k uniek per maand ) maar ik ben echt een perfectionist en als ik het doe moet het perfect zijn en niet zoals elke andere blog dus ik stopte. Omdat mijn inspiratie opraakte, omdat ik de zakelijke kant van het bloggen totaal verkeerd deed. Het koste me heel veel geld en later kwam ik erachter dat mensen met minder bezoekers er gewoon al goed mee verdiende. Maar ik had zoiets ik doe dit omdat ik het super leuk vind en niet voor de centjes. Maar na een poosje was ik er gewoon 40 uur per week mee bezig en het kostte me een hoop geld ! Ik las jou blog toen al en het lijk me super leuk om van iemand zo ervaren de zakelijke kant te leren, en alle andere tips & tricks. Ik denk dat dat voor iedere beginnende en ervaren blogger die jou site bezoek ook leuk is om te zien ! En ik zou zo graag overnieuw beginnen met me website !

  Neem een kijkje op mijn instagram ( waar im overigens ook een perfectionist in ben en nog steeds niet naar me zin is haha )

  @lessvanhelden
  @makeupandhairbyless

  Als ik niet win wens ik degene die wel win alvast veel plezier !

  Lieve groetjes, lesley

 25. Hoi Aranka!

  Even opnieuw, mijn vorige berichtje ging niet helemaal goed haha !

  Ten eerste wat een super leuke win actie ! Ik doe nooit mee met dit soort dingen dus het is een beetje uit me comfort zone maar vond het wel een hele leuke actie, dus kon dit kleine kansje niet laten schieten !

  Mijn naam is Lesley, ik kom uit Dordrecht een stad vlakbij Rotterdam.
  Ben 24 bijna 25 jaar oud, vrijgezel maar krijg alle liefde van me levende teddybeer ( me hondje ) heb sinds me 15e modellenwerk gedaan en sta nu meer achter dan voor de camera ! Ik heb namelijk een opleiding visagie en hair gedaan wat ik super leuk vind !

  De reden waarom ik meedoet is omdat ik zelf ooit een blog heb gehad. Die liep vanaf dag 1 meteen heel goed ( 20 K uniekie bezoekers per maand ) waardoor ik meteen een grote druk voelde. Ik wou het persee perfect doen en stak er meteen al mijn geld en gerust 40 uur per week ( naast me werk etc. ) in. Maar dat werd gelijk zoveel, en ik begreep niks van de zakelijke kant en al snel raakte alle ideeen die ik had op of wist niet hoe ik ze goed moest uitvoeren. En had zoiets als ik het doe wil ik het goed doen en niet een van de 1000 dezelfde blogs zijn. Dus ik stopte met het idee om overnieuw te beginnen als het voor mijn gevoel perfect was !

  Ik heb super veel ideeen, en weet eigenlijk nog steeds vrij weinig van de zakelijke kant. Ik heb toen der tijd tips gegeven aan andere meiden die toen begonnen en die hebben nu zelfs een super goed lopende blog wat natuurlijk heel leuk is om te zien! Maar daardoor gaat het bij mij alleen maar meer kriebelen!

  Het lijk me dus super leuk om alle tips van jou te leren, en denk dat het voor iedereen leuk is om ook de zakelijke kant waar weinig over gesproken word te zien !

  Bovendien, na het in een nacht kijken van #girlboss op netflix, wil ik mezelf ook een girlboss kunnen noemen. En een roadtrip, daar zeg ik nooit nee tegen, heerlijk kletsen, muziekje aan, misschien een macdrive ?! Af en toe zondigen is ook nodig toch ! Ik trakteer haha !

  Plus ik ben een grote fan van Jogha, en heb wel wat versleten tijdens het sporten voor m’n modellenmaatjes die tijd haha ! Dus het lijk me leuk om degene die zulke goedlopende bedrijven zoals jogha en je website en instagram te ontmoeten.

  Ik ben ook me best aan het doen op mijn instagram, ik kan uren kijken naar mooie feeds. Maar ben nog steeds niet tevreden met die van mij haha ! Zou het leuk vinden als je me volg !

  @lessvanhelden
  @makeupandhairbyless

  Nogmaals het lijk me super leuk en gezellig om dit te winnen, een perfecte stap om opnieuw met het juiste advies me website te launchen !

  Mocht ik niet winnen, kijk ik uit naar het filmpje van de winares! En alvast gefeliciteerd voor diegene !

  Lieve groetjes, Lesley

 26. Hee hee,

  Mijn naam is Bobbie Hoogendijk, bijna 23 jaar en ik kom uit Alphen aan den Rijn.

  Op dit moment ben ik bezig om mijn studie aan de Hogere Hotelschool af te ronden. Ik loop al vanaf mijn zesde met enorm veel ideeën rond over een eventueel eigen bedrijf en sinds twee jaar weet ik echt precies wat ik wil.

  Ik heb namelijk een probleem en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Eigenlijk elk product wat ik wil is niet te vinden. Ik heb het niet alleen over kleding, schoenen of accessoires maar ook over meubels, woon artikelen en dingen voor in de tuin. Ik wil graag een loods oprichten waar ik droomproducten kan verwezenlijken voor particulieren. Dus alle meiden van 16 die een keer een eigen broek willen ontwerpen of een start-up die een kantoor op een gave manier wil designen, iedereen is welkom.

  Om dit concept betaalbaar te houden wil ik een sociale werkplaats oprichten waar de producten worden gemaakt. Dit houdt in dat ik Wajongeren, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, in een jaar tijd wil opleiden tot productiemedewerker of junior designer, na dit jaar zijn zij gewend aan werken en hebben ze ervaring op gedaan zodat zij geholpen zijn en de arbeidsmarkt kunnen betreden.

  Ook is het een podium voor jonge ontwerpers. Een vriendin van mij is bezig met het opzetten van een tassen merk en eigenlijk dan kom je er pas achter hoeveel het kost om 1 prototype te laten maken. Bij mij in de loods moet het laagdrempelig zijn en is het mogelijk voor iedereen om zichzelf te ontwikkelen.

  Als ik in augustus mijn studie heb afgerond wil ik gaan beginnen met het daadwerkelijk opzetten van mijn ideeën en het uitwerken van een aantal zaken die ik nu nog niet weet. Ik zou het echt super fijn en leerzaam vinden als jij mij hierbij zou kunnen helpen! Jij hebt immers ervaring en bent super gedreven, dat spreekt mij aan! Ik hoop natuurlijk dat ik de kans krijg maar mocht iemand anders de kans krijgen dan zeg ik: you go girlss! Iedereen moet haar dromen waarmaken want wij vrouwen moeten laten zien wat we waard zijn.

  Ik hoop tot 3 mei!

  Groetjes, Bobbie

 27. Hi Aranka,

  Wat super cool dat je dit doet!
  Eind 2016 was je samen met Zelda spreker tijdens een SmartUP Network bijeenkomst. Niet alleen heb ik heel hard om je moeten lachen die avond (je hebt van die heerlijke droge humor), je hebt me ook écht geïnspireerd. Mijn notitieboekje stond vol met bruikbare tips. Destijds ging het alleen niet goed met mijn gezondheid en emotionele gesteldheid. Daarom heb ik nog geen verdere stappen ondernomen, maar daar wil ik nu verandering in brengen. Met jou.

  Ok, het idee? Mijn droom is het hebben van een goedlopend fashionmerk dat alléén rokjes verkoopt. Met de onderliggende gedachte dat powerdressing* niet per se masculien hoeft te zijn. Ik wil ambitieuze meisjes inspireren om hun vrouwelijkheid te omarmen – in iedere situatie, dus ook op de werkvloer. Want helaas zie ik regelmatig voorbij komen dat vrouwen nog steeds worden achtergesteld in sommige (werk)situaties. Eigenlijk wil ik Coco Chanels visie (zie hieronder) doorzetten, maar nu de vrouw écht centraal zetten. Daar is geen masculien uiterlijk voor nodig, want sterk en zelfverzekerd kunnen zéker samengaan met elegant en vrouwelijk.

  Sosch
  Dit wordt het allereerste merk in Nederland dat alleen maar rokjes verkoopt. Uh, hoezo bestaat dit nog niet? Handgemaakt en van gecertificeerd textiel, want verantwoordelijkheid kan best sophisticated zijn. Ik weet dat jij zo duurzaam mogelijk wilt produceren, dus daar heb ik ook wat vragen over. Het plan is om allereerst zelf aan de slag te gaan met het maken van de rokjes, daarom: exclusieve oplages.

  Waarom rokjes? Allerleukste kledingstuk dat er bestaat! Super vrouwelijk, elegant én fun-to-style. Daarnaast is het altijd een succes: op kantoor, tijdens je eerste date of in de club. Op eindeloos veel manieren te stijlen en dus aan te passen naar jouw mood van dat moment. Zo ga je altijd zelfverzekerd de deur uit. Stoer, schattig of chic? Het kan allemaal.

  En eigenlijk vind ik het dragen van een rokje (met deze onderliggende gedachte) ook een statement. Doe je met me mee? Ik zie je trouwens niet heel vaak in een rokje, maar het staat je prachtig!

  Inmiddels heb ik al een businessplan geschreven en nagedacht over een strategie, maarja all glory comes from daring to begin. Ook ben ik bezig met de proto’s. Dus achter de schermen ben ik zeker actief, en plein public… not so much. Ik heb zó veel vragen over verschillende facetten en ik denk dat juist jij mij perfect kan helpen met het zetten van de volgende stap, maar weet wel dat ik al je blogs al heb gelezen 😉 Heel veel succes met het doornemen van alle reacties!

  Hopelijk tot 3 mei, groet,
  Sophie

  PS: ik heb twee katten.

  *Powerdressing. In de jaren 1920 maakte de (mode)geschiedenis een grote verandering door: Coco Chanel ontwierp kleding die de vrouwen een meer masculien uiterlijk gaf, zodat ze als gelijken geaccepteerd zouden worden in de professionele omgeving.

 28. Ik zei dit weekend nog: “ik heb écht behoefte aan iemand die met mij gaat zitten om te sparren”.
  Ik ben psycholoog, heb al jaren mijn eigen bedrijf maar al die tijd ook braafjes in loondienst geweest. Ik loop over van de ideeën, alleen hoe en waar begin ik? Per augustus ben ik 100% ZZP’er en ik kan niet wachten om los te gaan.

  Recent is mijn methodisch boek uitgegeven dat uniek is in zijn soort en ik wil dat graag als uitgangspunt nemen. Ik heb contact met een Amerikaanse uitgever om het ook in het internationaal uit te geven.
  Ik geef les, ik coach, ik geef workshops en trainingen, ik geef therapie en ik ben buitencoach, ik schrijf, ik illustreer.. maar hoe bereik ik de mensen die graag willen dat ik hen bereik? Hoe zet ik mijzelf in de markt vanuit deze tak van sport? Ik wil zo graag dat vele mensen baat hebben bij de manier van werken die zoveel goeds kan doen!

  Ik zou zó graag met je mee willen rijden op 3 mei, maar geef die hele dag een opleiding in Den Bosch. Kan ik op een andere manier een paar uur van je tijd lenen?

  Monique Samsen
  http://www.ACT4kids.nl
  http://www.psycholoogarnhem.nl

 29. Mijn naam is Karlijn Krijger en ben momenteel aan het afstuderen aan de mode academie in Maastricht. Dat is ook de stad waar ik nu zo’n 5 jaar woon ( min mijn stage in London natuurlijk ). Deze studie ben ik gaan doen, vanuit pure fascinatie voor het maken van mijn eigen kleding, en de droom ooit een eigen winkel te hebben.

  Deze studie is een flinke strijd voor me geweest, maar ik heb de liefde voor kleden en ontwerpen weer helemaal te pakken en hoe!

  Mijn afstudeer periode stond/staat in het teken van de vraag? ”Kan ik op een geheel eigen wijze deel uit maken van de ”slow – fashion” industrie.”

  Met deze ”geheel eigen wijze” bedoel ik een leefstijl waarin ik me kan richten op het maken van kleden, het verder onderzoeken van mijn prachtstukken en de verkoop hiervan. Daarnaast wil ik onderzoek gaan doen naar onze kleedgewoontes in verband met onze omgeving. En dit allemaal zo snel mogelijk zonder een afleidende bijbaan natuurlijk.

  Daarom ook, dat ik opzoek ben naar een manier, waarop ik kan reizen, leren, onderzoeken en verkopen. Om zo uiteindelijk een netwerk op te zetten, n de kennis bij elkaar te rapen om mijn perfecte winkel ooit te kunnen openen.

  Ik heb jou hulp nodig om, dit plan in goede orde te kunnen omschrijven, plannen en te realiseren.

  Nu vraag je je wellicht af? Maar Karlijn, wat maak je dan?

  Werkend onder het symbool 8. heb ik een ontwerp systeem gecreëerd. Een ontwerp systeem, dat is geïnspireerd op opvattingen over harmonie, verhoudingen en schoonhoud vanuit de oudheid. Dit systeem, omvat 1 patroon, waar vanuit ik alle stukken maak. Stukken die ik ”Prachstukken” noem, en zowel charmant, als multifunctioneel en volgens een zero – waste principe zijn gecreëerd.

  Met dit systeem kan ik een oneindigheid van stukken creëren, stukken die voor mij de vrouwelijke pracht van de wereld laten zien, om een eenvoudige, eigentijdse en sierlijke wijze.

  Het systeem is nu enkel zero – waste en in de toekomst hoop ik beetje bij beetje meer te betrekken tot een ecologisch en circulair ontwerp proces.

  Minder is meer, en ik geef de mogelijkheid om vanuit minder meer te creëren.

  En ik zeg altijd; ”Dromen zijn nooit groot genoeg”

  Ik hoop van harte, dat je me kunt helpen van het ”fine tunen” van dit plan. Zodat ik hier vol zelfvertrouwen mee aan de slag kan. En daarnaast is het een perfect onderdeel voor mijn afstudeer traject.

  Ook als je kiest om een andere zeer gemotiveerde dame te gaan helpen! GOOD luck & enjoy!

  Heel veel liefs, karlijn

 30. /Users/EverdienVroom/Desktop/IMG_0692.jpg

  Whoop Whoop, toffe actie! En als Kia fan en ondernemer een win-win situatie zou ik zo zeggen.

  Ik besta nu 1 jaar met mijn bedrijf Everdien Vroom Interieurontwerp en maak toffe interieurontwerpen voor mensen die er echt niet uit komen met hun interieur, die kleuradvies willen, op zoek zijn naar een goed verlichtingsplan of omdat ze gewoon hun huidige interieur een boost willen geven!

  Waarom ik met je op pad wil?
  – Kia’s are the best!
  – Omdat het een hele gezellige dag gaat worden 😉
  – Ik wil mijn bedrijf graag laten groeien, maar hoe weet ik even niet
  – Het altijd tof is om met mensen over je droom te kletsen
  – Ik wel een frisse blik kan gebruiken
  – Ik 3 mei beschikbaar ben natuurlijk!!!

  Dus van #GIRLBOSS to #GIRLBOSS, I see you may 3!

  Ciao, Everdien

  website: https://everdienvroom.com
  instagram: https://www.instagram.com/everdienvroom/
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/everdienvroom/

 31. Hi Aranka,

  Wat een superactie die op het juiste moment voorbij komt. Recentelijk (als in vorige week) mijn laatste werkdag gehad om mij volledig te focussen op mijn eigen bedrijfje Handminded.

  Bij Handminded staan de handen centraal. Door te kijken naar de lijnen en huidpatronen kan ik een karakteranalyse maken. Zo kan ik zien welke talenten je kunt benutten, of je je bewust bent van jouw valkuilen en welke uitdagingen je hebt aan te gaan. In feite zijn het zaken die je allang weet, maar door de dagelijkse drukte misschien vergeten bent. Het is totaal geen toekomstvoorspelling, het laat juist zien hoe je jouw toekomst in eigen hand kunt nemen.

  Elk paar handen is uniek en dat is elke handlezing ook. Ik vind het geweldig om iemand meer inzicht in zichzelf te geven. Het is voor diegene een feestje om de handlezing te ontvangen en voor mij om te geven.

  De handen zijn de basis, maar er zijn daaromheen nog zoveel meer mogelijkheden. Workshops, lezingen, retraites. Ook ben ik nog een blessing jar aan het ontwikkelen. En dan kom ik bij mijn eigen uitdaging aan; waar ligt mijn focus? Hoe ga ik mijn doelgroep bereiken? Hoe benut ik social media het best?

  Het lijkt mij daarom super om naast jou in de Kia te zitten en een goed vertrekpunt voor Handminded te bedenken. Hoe leuk zou het trouwens zijn als ik jouw handen lees (natuurlijk niet rijdend in de auto☺) en we elkaar deze dag op weg helpen.

  Meer informatie over mij (Melissa, 33 jaar uit Amsterdam) en Handminded vind je op http://www.handminded.nl.

  Hopelijk tot 3 mei. Fingers crossed!

 32. Unleash the wolf
  (Or cat… 😜)

  Dat is wat ik dit jaar ga doen! 2017 staat voor mij in het teken van het ontdekken en gebruiken van mijn girlpowerrr en het starten van mijn eerste bedrijf: House of Wolves (www.houseofwolves.nl). Deze winactie kan geen toeval zijn, I need you. Voor mij ben jij de ultieme Girlboss en ik kan niet wachten om daarvan te leren.

  Ik ben Denise de Wolf, 29 en woon in Voorburg. House of Wolves is een idee waar ik al een jaar mee rondloop. En het engste vind ik nog, wat nou als het lukt? Alle smoesjes om nog niet te starten heb ik al geprobeerd. Maar zonder resultaat, het blijft kriebelen. Dus let’s go, uit mijn comfort zone.

  House of Wolves is een online shop die je helpt om mooie plekken te creëren waar je je helemaal thuis voelt. Ken je dat gevoel als je ergens bent en alles lijkt te kloppen? De sfeer, het interieur, de muziek, de akoestiek, de mensen, het gevoel. Je voelt je even één met alles. Ik noem dat genietmomentjes. En die gun ik iedereen!

  In de shop vind je interieurstyling-packages afgestemd op jouw stijl en budget. Om die open kast, bank, plankjes of muur te stylen (omdat ze nog steeds leeg of kaal zijn, aangezien jij druk werkt aan je #girlboss imperium). Wij maken het makkelijk voor je, gaan op ontdekkingstocht en zoeken de hipste items bij elkaar. Zodat jij het alleen maar hoeft uit te pakken en neer te zetten. En genieten maar!

  Samen met mijn wolvenzusje Nathalie de Wolf (https://www.instagram.com/nathaliealicia/) nemen we je in ons blog/vlog mee op onze ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes vol inspiratie voor je eigen huis. Of gewoon om even bij weg te zwijmelen en je genietmoment van de dag te pakken.

  Voor het einde van het jaar wil ik de eerste bestellingen binnen hebben. Maar where to start? Daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. Een spiegel, een schop onder mijn kont, tips, en vooral concrete doelen. Actie in die Kia taxi 🙋🏼😁

  Fingers crossed!

  Liefs,
  Denise

  * Oja, mijn marketingervaring gaat zeker goed van pas komen! https://www.linkedin.com/in/denisedewolf
  * http://www.houseofwolves.nl is nog niet operationeel en de foto’s van de packages zijn een voorbeeld

 33. Nice to meet some Girlboss power! Mijn naam is Carlin, ofwel YOUR SODA.
  Woonachtig in het pittoreske Made, Noord Brabant waar ik genoeg mooie routes weet om 2,5 uur te kunnen touren.
  YOUR SODA staat voor social media, online marketing, design & Advies. Daarnaast ontwikkel ik websites en shops voor klanten en adviseer ik over het inzetten van online kanalen voor beginnende ZZP’ERS. Ik ben nu een half jaartje onderweg en kan je hulp absoluut gebruiken. Zo leer ik elke dag, en is nog steeds alles nieuw voor me. Het is altijd mijn grote droom geweest om mijn eigen Girlboss te zijn, klanten blij te maken, en te werken waar en wanneer ik dat wil. Mijn klanten op weg helpen in het online landschap, met als doel dat zij zelf de draad weer kunnen oppakken.
  Ik ga duimen!

  ➡yoursoda.nl
  Insta ➡ yoursodaby carlin
  Fb ➡ yoursodanl

 34. Super gaaf zo een sessie wil ik wel winnen mijn naam is Marisj en ik ben eigenaar van een bedrijf gespecialiseerd in kinderentertainment. Ik ben 28 jaar en woon in Zoetermeer. Ik heb genoeg vragen en weet zeker dat we die 2,5 uur helemaal vol krijgen al dan niet met kattenfilmpjes.

  Op dit moment heb ik last van enorme concurrentie groei en daardoor verlies ik een beetje de moed ik zou daarin wel wat praktische tips willen krijgen maar ook hoe je jezelf kan blijven uitdagen en de lat voor jezelf niet steeds hoger moet blijven leggen. Wanneer kan je tevreden zijn? Hoe kan je haalbare doelen stellen in plaats van onmogelijke ? Zeker als je perfectionistisch bent…

  Mijn website is http://www.hetmagischedraakje.nl en wwww.facebook.com/clowndraakie

  Graag tot in die mooie Kia daar ruil ik mijn koets wel voor in hihi

 35. Hoi aranka, knap en inspirerend wat je allemaal doet! Ik heb sinds 8 jaar een eigen winkel mcm mode in tilburg. Ik ben op een slechte locatie begonnen in de crisistijd. Daarna ben ik na een betere locatie verhuisd en dat heeft de winkel alleen maar goed gedaan. Ik zou wel wat tips kunnen gebruiken over men website en reclame maken via sociale media enz. Sinds de v& d wegging vorig jaar uit tilburg ging het met veel winkels slecht. Gelukkig gaat het dit jaar beter maar het blijft onzeker voor iedere winkel en onderneming op het moment. Ik zou echt je tips en advies kunnen gebruiken! We staan ook op Facebook onder mcmmode.Heel inspirerend om je verhaal te lezen maar ook dat van andere vrouwen. Ik zou heel graag van je horen en succes met wat je nog doet of gaat doen in de toekomst. Ook heel lief dat je tijd vrijmaakt om anderen te helpen terwijl je het zelf al zo druk hebt! Mvg m.c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *