WIN: Loungebank van Ambient Lounge twv €879,-

loungebank

Waarschijnlijk weten jullie inmiddels allemaal wel van mijn Instagram hoe mijn huis er van binnen uit ziet. Zo niet, als je naam Googled krijg je zo’n beetje een hometour bij de afbeeldingen. 😉 Zelf noem ik het heel bescheiden het mooiste huis in Rotterdam! Het is echt mijn droomhuis en mijn grote liefde en mijn kat Cooper erin maken het helemaal af.

Ik werk dan ook vaak thuis omdat ik me dan veel beter kan concentreren. Hebben jullie dat ook? Maar dan heb ik wel een comfortabele plek nodig om lekker te kunnen werken. Toen Ambient Lounge mij vroeg of ik een van hun loungebanken wilde proberen, dacht ik er niet lang over na. Yes please!

Een loungebank?

Ambient Lounge vindt dat traditionele banken tot het verleden behoren en hebben een nieuwe manier van loungen geïntroduceerd. Het heeft het comfort van een bean bag, maar de stijl van een high-end lounge suite. Cooper wilde hem natuurlijk ook uitgebreid testen en de loungebank heeft de nap test goed doorstaan! Ik heb er nu al meerdere keren op gewerkt en het is echt heel comfortabel.

 

WINNEN! CLOSED

Dat maakt het extra leuk dat ik ook een loungebank aan jullie mag weggeven! Wat je hiervoor moet doen?

Stap 1. Ga naar de website van Ambient Lounge en kies welke loungebank jij zou willen hebben. Je kunt kiezen uit de Movie Couch, de Quad Couch, de Cozy Corner of de Corner Deluxe. Welke stof en kleur je kiest (Black Sapphire, Eco Weave, Keystone Grey of Luscious Grey) laat ik helemaal aan jou over! 

Stap 2. Vertel in de comments welk model jij zou kiezen en in welke kleur en stof.

De winnaar is gekozen en per mail contact mee opgenomen!

58 Comments

 1. De cornecouch in Keystone grey lijkt mij fantastisch om in huis te hebben :-). Mijn kat heeft mijn huidige bank flink onderpoten genomen dus het zou fantastisch zijn om een nieuw fijn plekje te hebben waar mijn dierentuin en ik op kunnen chillen! 🙂

 2. Hi Aranka! Een aantal maanden geleden ben ik slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf en daarom ben ik genoodzaakt om te verhuizen en heb ik een hoop spullen (waaronder mijn bank) weggegooid vanwege een nare associatie. Binnenkort ben ik weer klaar om zelfstandig te wonen en in m’n nieuwe woning zou de Corner Deluxe in Keystone Grey niet misstaan! Een nieuwe, comfortabele frisse bank die hopelijk symbool staat voor deze nieuwe fase waarin ik een hoop negativiteit achter me wil laten :-).

 3. Hi Aranka,

  Op Instagram vroeg ik heel enthousiast aan je van welk merk die leuke grijze zitjes/poefs zijn in jullie prachtige stulpje. Toen je aangaf dat je deze kunt winnen werd ik natuurlijk meteen super enthousiast! Ik heb op de site van “Ambient Lounge” gekeken en wat een prachtige producten zijn er te koop! Ik vind de “Movie Couch” in de kleur “Luscious Grey” echt meer dan prachtig! Nu ga ik heeeeel erg duimen!!

  Liefs Ellen

 4. Ik zou kiezen voor de cozy corner in de kleur Eco Weave! Mijn vriend en ik hebben net ons eerste huisje gekocht. Door wat pech lukt het ons helaas niet om nieuwe meubels te kopen. Daarom lijkt het mij fantastisch om de cozy corner in ons huisje te kunnen zetten en te kunnen genieten van ons eerste huis.

 5. Twee maanden geleden verhuisd naar mijn ‘grown-up’ appartementje (met nog mn oude studentenbankje), de Ambient Lounge® corner deluxe in Luscious Grey zou hier erg leuk staan!

 6. Wauw wat een toffe banken allemaal! Nooit eerder gezien in dit soort model. Ik ben sinds 2 maanden uit huis,en woon samen met 3 andere meiden. Nu is onze woonkamer best wel klein, waardoor er nu 2 banken schuin staan (lees: banken staan een stukje voor elkaar omdat er te weinig plaats is). Dit ziet er natuurlijk niet echt leuk uit waardoor ik vind dat het tijd is voor een nieuwe bank! Ook zijn de banken die er nu staan serieus aan vervanging toe dus hoe tof zou het zijn als ik de meiden kan verrassen met een nieuwe bank? Duimen duimen duimen!!!

 7. Wauw hoe tof is deze winactie! Ik heb vakantie en blijf in NL, dus als het weer blijft zoals het is kan ik wel ‘n goede (en mooie, het oog wil ten slotte ook wat ;)) bank gebruiken om op te chillen met tijdschriften, boeken, Netflixen en chocolade eten!
  Het was lastig kiezen, maar dan ga ik toch voor de corner deluxe in luscious grey!
  En nu ga ik heel hard duimen!

 8. Ik heb een huis gekocht en een bank. Nu blijkt dat mijn nieuwe bank niet in mijn nieuwe huis past! Dus ik zou heel erg blij worden van een nieuwe bank die wel past! Ik zou graag de movie couch in Luscious Grey willen hebben!

 9. Ik zou heeeeeeeeel graag de Cozy Corner of Corner Deluxe willen hebben😳 dit is precies wat ik nodig heb in mijn chill-,leer- &werkkamer ipv twee zitzakken op dit moment😏
  Ik ben ook voor flexwerken en gelukkig staat mijn leidinggevende open voor! Met deze loungebank zou mij zo gelukkig maken🙈 Dan ben ik naast het sporten vaak te vinden in me kamertje om mijn studie naast me werk af te maken en tegelijktijd te genieten..
  Ik zou je een foto willen sturen van mijn huidige kamer, je kunt zelf beslissen of ze in mijn kamertje passen ☺️😍 Is wel handig voor before en after foto 😎

 10. Oh de corner de luxe in luscious grey zou hier zeer welkom zijn… ons lieve kleine 5 jarige dondersteentje heeft onze huidige bank laten scheuren op de naad door te denken dat het gewoon een binnen trampoline is… 🤐… hij zou hier met veel liefde ontvangen worden en we zouden er zelf een bord naast zetten met een trampoline met een groot rood kruis erdoor!!!!

 11. Wowww dit is heel tof!!! Zou heel graag een nieuwe bank voor mijn ouders willen!! Graag de corner deluxe! Zodat ze na het werk lekker kunnen ontspannen met zn tweetjes. Graag zou ik de Keystone Grey (linnen) willen! Veel liefs x

 12. Ik zou deze bank een waanzinnige plek kunnen geven op onze nieuwe slaapzolder. Hier zou de quad couch in keystone grey echt supertof staan! Een heerlijk plekje om een goed boek te lezen! Ik zeg duimen duimen duimen! 👍🏻👍🏻👍🏻

 13. De movie couch in keystone Grey zal fantastisch mooi staan in het nieuwe appartement van mijn vriend, Milo (de kat, mijn baby) en mij! Over 3 weken krijgen we eindelijk de sleutel!

 14. Mijn Siamese tweeling Coco 🐈 & Chloë 🐈 hebben hun voorkeur uitgesproken voor de mod-4-movie-couch en de kleur keystone grey. Daar kleuren ze zo leuk bij. Niets is lekkerder wanneer de baasjes onderuit gezakt op de bank zitten om heerlijk op schoot te ploffen! 😻😽

 15. wow! de corner deluxe in luscious grey is geweldig en zou de kroon in onze woonkamer zijn. wij zijn vorig jaar verhuisd en mijn schoonvader heeft onze meubels gemaakt. Deze zijn fantastisch geworden. onze bank past er helaas totaal niet bij en is kapot. ik wil dus ontzettend graag winnen!

 16. Lieve Aranka,
  Wat een ge-wel-dige winactie! En wat een timing! Ik ga (hopelijk zo snel mogelijk, in elk geval binnen een maand) verhuizen naar Amsterdam, voor het eerst een eigen plekje. De kamer moet natuurlijk ingericht worden, maar met alle borgen, belastingen en andere betalingen wordt het allemaal wel een ontzettend duur grapje. Een bank, niet te groot, lekker zacht & een mooi figuur zou dus perfect van pas komen. Daarom is de Movie Couch in de kleur luscious grey PERFECT! 😍 No more words needed.
  Liefs,
  Maartje

 17. De quadcouche Keystone Grey (with linen) zal straks prachtig staan in ons nieuwe huis. We zijn na 4x uitgeloot te zijn eindelijk ingeloot voor ons droomhuis en daar zouden we natuurlijk graag een mooie nieuwe bank willen!

 18. De crazy corner! In luscious grey. Als we het dan toch over katten hebben. Mijn kat is ziek geweest en heeft plas laten lopen… Ook over mijn bank. Juist over mijn bank… de bank is inmiddels op de stort en ik zit op camping stoelen 🤣 Inmiddels is ze weer beter, dus dit probleem is ook opgelost. En deze bank lijkt me een stuk comfortabeler dan mijn camping stoeltjes…

 19. Oh my! De quad coach in die lichtste tint is fantastisch! Ik zie hem al helemaal staan in ons nieuwe huis. Ik kan daar wel 3 plekken verzinnen: de huiskamer, de hobbykamer of de ‘hal’ die uit gaat kijken op de gracht, prachtig op de granieten vloer…. phoe…. 🙌

 20. De Corner Deluxe in Black Sapphire is heel mooi! Zelf heb ik al een hele mooie bank, maar mijn lieve zusje zal deze wel dolgraag in haar huis willen hebben. Haar gun ik zo’n prachtexemplaar!!

 21. Wat een super gave winactie, ik ga binnenkort verhuizen naar een groter huis (finally 🤗), en woon nu op een bank van de kringloop. Deze bank zou ik dus super graag winnen.. en dan het liefst in de stijl corner Deluxe, in de kleur luscious grey… en dan met gele kussentjes erbij en wat planten. Wordt super vet… als ik de bank win verschijnt de foto van Mn nieuwe huis met bank natuurlijk op insta.
  Fingers crossed ✌🏻

  Groetjes heidi

 22. De corner deluxe in de kleur black sapphire is echt fantastisch! Wij hebben inmiddels een prachtig eigen appartement, met strakke witte muren, een whitewash houten vloer en…. onze kapotte kleine studentenbank 😂. We komen er steeds maar niet aan toe om een nieuwe bank te kopen, want dan weer vaatwasser en koffiezetapparaat stuk, auto grote beurt, baby groeit te hard etc! Ik doe daarom graag mee met de winactie!

 23. De movie coach luscious grey, omdat mijn neefje van 2 op mijn verjaardag z’n slagroomvingers afsmeerde aan mijn bank en mn neefje van vier zn broodje hagelsalg erover uitstrooide. 😀

 24. Beste Aranka,

  Als ik dan mag kiezen, kies ik de cozy corner, luxcious grey!!! Wat gaaf!!! Waarom ik/wij deze banken zouden moeten winnen. 8 jaar geleden zijn verhuist met onze twee kids van toen 3 en 0. Ik kan je vertellen 8 jaar verder en heel veel spugende, snoterrige, knoeien met drinken/eten kindjes op deze bank hebben gezeten, gesprongen, gedanst, ga maar door!!! Tijd om met deze kids en vriendjes van nu 8 en 11 te chillen op deze te vetee chill bank!!! Alvast heel erg bedankt!!! Vriendelijke groetjes Jessica

 25. De corner deluxe. Ruimte om te hangen en toffe ottomans erbij, welke we al heel lang willen hebben! Helemaal top.
  Kleur: Luscious Grey. Past mooi bij de licht turquoise muur en accessoires. Maar breekt mooi ivm de melange.

 26. De Quad coach in keystone grey met linen!
  Ik wil heel graag een nieuwe bank en mn vriend iets minder graag. Hij wil te graag wachten totdat we een ander huis gekocht hebben maarja dat duurt nog een aantal jaar.. helaas zit ik nu al 2 jaar op een minder mooie bank die toe is aan vervanging! Let’s hope!

 27. Ik heb een huis gekocht en een bank. Nu blijkt dat mijn nieuwe bank niet in mijn nieuwe huis past, 10 cm te breed 🙁 Dus ik zou heel erg blij worden van een nieuwe bank die wel past! Ik zou graag de movie couch in Luscious Grey willen hebben!

 28. Oh te gek! Ik ga voor de Quad Couch in de kleur Keystone Grey. Wij zijn ontzettend toe aan een nieuwe, lekker zittende bank en deze ziet er supercomfortabel uit! 🤞🏻

 29. De quadcoach luscious grey!! Mijn huidige Ikea bank is precies afgesteld op mijn lengte van 1,65 meter. Aangezien mijn vriend (die 2m lang is!!) binnenkort bij mij intrekt, is een nieuwe bank waar we samen op kunnen chillen zijn eerste prioriteit! Dit zou daarom perfect zijn om hem te verrassen als we samen deze leuke nieuwe fase ingaan:)

 30. Hi there! Ik heb de afgelopen 4 jaar naast mijn job keihard gewerkt om mijn bachelor studie te halen. Nu heb ik hopelijk die bachelor in tha pocket (ik wacht nóg steeds op de uitslag, duurt best lang). Met deze basis kan ik EINDELIJK mijn dromen achterna jagen en voor die dreamjob vechten. Niks is lekkerder om dan thuis te komen na een lange werkdag en neer te ploffen op je bank. Ja die bank, die helaas sinds vorige week niet meer tot m’n inventarisatie behoort door een break-up… 🙁 Daarom kan ik die Corner Deluxe in Keystone Grey natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan.. Deze bank van de toekomst, komt in mijn toekomst heel erg goed van pas. Ik zeg, match made in heaven! 😉 Liefs!

 31. Wauw gave bank! Ik zou graag de quad couch willen winnen in de kleur eco weave. Ik heb een jaar in amerika gewoont en ben deze zomer terug gekomen, jaar high school gedaan daar! Super leuk natuurlijk, maar dat kost helaas ook veel geld. Ik ga vanaf september met me twee beste vriendinnetjes in een huis wonen omdat we samen gaan studeren! Het studenten leven is fantastisch, en zn bank zou dus helemaal tof zijn voor de nodige netflix marathons! Ik ga duimen dat we deze bank gaan winnen, we zullen er dan vol op gebruik van maken!!

  Kusjes, aimee

 32. Ik zou heel graag de cozy corner in luscious Grey winnen. Mijn vriend en ik gaan voor het eerst op kot en dus ook voor het eerst samenwonen in september. We hebben bijna al onze spulletjes verzameld maar een zetel hebben we nog niet. Jammer genoeg zijn de mooie zetels vaak boven ons budget. Ik zie deze zetel al helemaal in ons kot staan met een paar leuke kussentjes erop! Dus fingers crossed ! 🙂 🍀

 33. De cozy corner in Luscious Grey 🖤 Onze gym wordt opgefrist en de bar kan wel een lounge bank gebruiken voor alle bikkels die na een keiharde training lekker bij willen komen. + de trainers kunnen wel een goede bank gebruiken om nieuwe ideeen op uit te werken! 💪🏼

 34. Wauw, wat een toffe actie!
  De quad couch in Luscious Grey zo perfect staan in ons onlangs verbouwde huis. Heerlijk om op te relaxen na een dagje klussen.. want yep.. project tuin loopt nog ;)!

 35. Wauw! Dit is nog eens een super toffe winactie. Ik ben pas verhuisd van mijn eerste huisje naar een ‘grote mensen huis’ waardoor ik veel meer ruimte heb. Ik weet dan ook wel een mooie plaats in de woonkamer voor de movie couch in de uitvoering Black Sapphire. Alle vier de modellen lijken me heerlijk zitten, maar die zou echt perfect staan. Duimen duimen duimen!

 36. Cozycorner in ecowave!😍 Een nieuwe bank staat bovenaan mijn happylist! Ik ben mijn versleten bank met onuitwisbare vlekken al een lange tijd zat. Deze bank zal mijn appartement het op een na mooiste appartement van rotterdam maken 😉

 37. Want want! <3
  Ik zou gaan voor de Corner Deluxe in Keystone Grey!
  Anderhalf jaar geleden zouden we naar het buitenland verhuizen en heb ik onze (veel te grote en lekkere) bank aan mijn broertje gegeven, maar uiteindelijk is de verhuizing wegens omstandigheden toen niet doorgegaan. Toen moest ik een goedkope tijdelijke bank aanschaffen die totaaaaaal niet lekker zit en veel te klein is! Dit tot grote ongenoegen van mijn vriend want ik heb onze bank zomaar weggegeven haha! Dus nu zitten we elke avond te vechten om een lekker plekje op de veel te kleine bank 😉 Ik zou mezelf, maar zeker mijn vriend hier heel blij mee maken dus! 🙂

 38. De corner deluxe in keystone grey is echt favoriet😍!
  Ik ben iemand die de rustige uitstraling in een huis heel belangrijk vindt. Daarnaast wil ik zeer waarschijnlijk gaan werken aan een eigen bedrijf/praktijk wat een fijne eigen plek extra belangrijk en waardevol maakt. De corner deluxe zou hier dus heel goed bij passen op weg naar het verwezenlijken van mijn dromen. En op deze heerlijke bank kan ik natuurlijk ook al beginnen met lekker al mijn dromen uit te werken😍

 39. Voor ons de Mod 3 Movie Couch omdat we binnenkort hopelijk met zijn 3 drietjes zijn :)! In de kleur Black Sapphire zodat we ons geen zorgen hoeven te maken over knoeien, kliederen of vlekjes als first-time patents. Wat een toffe actie! Met de deze bank maak ik me niet druk om wat slaaptekort haha dan rusten we gewoon uit op deze fijne bank

 40. Hi 👋🏼 ik verhuis binnenkort, en de Cozy Corner in Keystone Grey past super toevallig (ahum) super goed in mijn nieuwe living! 🤞🏼 🥂

 41. Deze net beginnende girlboss heeft na alle investeringen die zij heeft moeten doen de laatste weken helaas geen geld meer op de bank staan,…… om een nieuwe bank te kunnen kopen..Voorlopig moeten we het dus nog even doen met de bank uit mijn studententijd! Maar omdat ik momenteel voornamelijk vanaf huis werk zou de Corner Deluxe in Keystone Grey PERFECT zijn voor ons stulpje in Rotterdam! Dit zou ECHT ZO fijn zijn! Fingers crossed!!!

 42. Wauw de movie coach in keystone grey lijkt mij echt heel gaaf! Mijn vriend en ik gaan straks samenwonen dus dan komt zo’n comfortabele bank goed van pas. Hij kan er lekker op gaan gamen en ik kan hem mooi gebruiken als chill bank om mijn scriptie daar op te schrijven.

 43. Wauw, wat een prachtige banken! Nog nooit gezien in dit design, echt uniek. Ik vind ze allemaal geweldig, maar vind Black Sapphire de mooiste kleur en de Corner Deluxe is echt epic. Ik heb nu een tweedehands bank die ik gekregen heb van iemand toen ik op mezelf ging wonen, waar je helaas niet op kan liggen of chillen. Dit zou dus echt een uitkomst zijn 🙂 ik zie mezelf al helemaal loungen op de bank met een boekje, netflix of podcast.

 44. Hoe leuk zou dit zijn voor in ons nieuwe huisje! Over anderhalve week krijgen we de sleutel van ons eerste huisje in Rotterdam. De Movie Couch in Black Sapphire zou zó leuk staan bij de items die we tot nu toe al hebben gekocht de afgelopen weken… Precies onze stijl, super cadeau voor ons nieuwe stulpje zeg ik zo! Hier zullen onwijs blij mee zijn, toch net wat meer sfeer in het huis met zo’n heerlijke bank! Fingers crossed, hopelijk een onwijs tof cadeau voor als we de sleutel hebben eind aug! 🙂

 45. Wat een onwijs leuke giveaway & wat heb je een beauty van een huis! Onze starters woning is gekocht, moet nog gebouwd worden maar de eerste meubels zijn we al aan het inslaan! Dit zou mega fijn zijn want een relaxte bank hebben we nog niet, de Movie Couch in Luscious Grey past helemaal bij onze style 👌🏻💕

 46. Prachtige banken zeg! Midden in het proces van verhuizen en een ambient bank zou een fantastisch toevoeging zijn. De corner deluxe in luscious Grey is echt een plaatje 😍. Zou fantastisch zijn om te winnen!!

 47. Model? Movie Couch. Stof? Keystone Grey. Waarom ik? 1. Ik schuif en verander graag regelmatig binnen het huidige interieur, draaien-stapelen-spiegelen etc. 2. Meubelstukken in natuurkleuren, oh yes! 3. Wie wil er nou niet thuiskomen en lekker kunnen neerploffen op de bank? Misschien had ik dit laatste punt op 1. moeten zetten.

 48. Wat een geweldig mooie bank is de cozy corner! Ik zie het al helemaal voor me, lekker knuffelen met mijn hubby en mijn twee draakjes Bean en Indy op zo’n ultra mega super relax bank 😍. Na maanden van het ene na het andere huis bezichtigen hebben we eindelijk ons droomhuisje gevonden in Den Haag en ik kan niet wachten om er in te trekken en lekker samen te kunnen zijn! Deze toffe cozy corner bank in de kleur luscious grey is zeker het middelpunt van onze woonkamer!

 49. Oh my! Om ‘s avonds na het sporten zonder botbreuken op bank te kunnen ploffen zou het top zijn om de Corner Deluxe – Eco Weave in mijn huisje te kunnen zetten waar ik net voor het eerst ben gaan samenwonen met mijn vriend. Enige minpuntje aan het huis: de harde bank waar m’n boy en ik niet eens helemaal met z’n tweeën op passen haha

 50. De Quad Couch in Luscious Grey lijkt me geweldig om te hebben! Nadat ik mijn studentenkamertje ontgroeid ben, ben ik ook toe aan een mooie nieuwe bank. De bank die ik nu heb zit nog vol met vlekken van o.a. pindakaas en avocado #foodie haha. Deze bank lijkt me super knus voor in huis en ik zie al helemaal voor me hoe ik het ga inrichten. De kleur staat ook erg tof bij mijn lichtblauwe muren en hij lijkt me heerlijk om in te ploffen na een dagje werken.

 51. Lieve Aranka,

  Wat een super toffe winactie. Ik zag hem voorbij komen op Instagram en kon niet meer wegkijken, de wieltjes in mijn hoofd begonnen namelijk meteen te draaien. Het zit namelijk zo, mijn vriend is zijn huis nu al een tijdje aan het opknappen (wat als student natuurlijk niet al te makkelijk gaat) en hij heeft al veel, tweedehands, meubels kunnen scoren voor in zijn woning. Echter, een bank nog niet, daarbij komt deze winactie perfect uit. Om hem te verrassen zou ik het echt heel tof vinden om hem deze prachtige bank cadeau te doen om zo ook eindelijk iets echt nieuws en moois toe te kunnen voegen aan zijn woning. Ik denk dat het model Cozy Corner het mooiste zou staan in zijn woning en dan in de kleur Luscious Grey. Het lijkt mij echt geweldig om hem blij te mogen maken met zoiets moois, want als zelf als studente zou ik hem nooit zo’n groots cadeau kunnen geven.

  Liefs,
  Charlotte

 52. De mod-4-corner-deluxe in het grijs zou perfect passen in ons nieuwe huisje! Ik woon sinds kort samen en we hebben allebei wat op moeten geven aan meubels. Gelukkig matchte het wel goed bij elkaar, maar een bank van ons samen zou mooi zijn! Dit zou een toegevoegde waarde aan ons plekje zijn <3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *