Wil jij alles uit je dag halen en al je doelen bereiken?

 De Pretty Productive planner helpt jou om zo productief mogelijk bezig te zijn en alleen nog maar tijd te besteden aan dingen die iets opleveren. Er is genoeg ruimte voor jouw to do’s, afspraken, doelen en notities. Geen fluff of overbodige onderdelen, maar puur wat je elke dag nodig hebt om je doelen te smashen.

Is deze planner voor jou?

Zoals veel ondernemers ben ik van nature vooral erg creatief, stort ik mijzelf altijd overal vol enthousiasme in en neem ik iedereen met me mee. Wat ik niet ben is gestructureerd, maar ik heb wel veel behoefte aan overzicht en structuur. Ik kon geen planner vinden die aan al mijn wensen voldeed. Daarom heb ik dit bij de grootste structuurfreak die ik ken neergelegd en Shelley van Hashtag Lifegoals is met mijn ideeën en behoeftes aan de slag gegaan met de ultieme planner.

De Pretty Productive planner is voor jou als jij:

  • Gefocust aan de slag wilt met je doelen
  • Persoonlijke en zakelijke doelen wilt stellen en halen
  • Je to do’s, doelen, afspraken en ideeën graag bij elkaar op een plaats hebt
  • (Meer) structuur aan wilt brengen in je leven
  •  Motivatie en praktische tools wilt om je doelen te bereiken

 

De Pretty Productive planner is gemaakt met de input van een grote groep ondernemende vrouwen, zodat hij zo praktisch mogelijk werd!

Dit krijg je:

  • A5 formaat, dus past makkelijk in je tas
  • Hardcover omslag zodat hij lang mee gaat
  • Handig leeslint om bij te houden waar je bent
  • Ruimte om 24 weken te plannen (+- 6 maanden)

€27,95 inclusief btw (verzending is gratis)

*Nu tijdelijk met gratis notepad t.w.v. €4,99

Reviews werken met de planner

Veelgestelde vragen

We versturen de planners elke week op dinsdag en vrijdag. Afhankelijk van PostNL is hij dan binnen 1-2 werkdagen na verzending bij jou thuis.

Je kunt hem op elk moment in het jaar gebruiken. De datum vul je zelf in de planner in. Je zit dus niet vast aan bepaalde maanden of dagen. De planner bevat 24 weken om te plannen, wat neerkomt op ongeveer 6 maanden.

De Pretty Productive planner is erg gefocust op doelen stellen en behalen. Bij elke to do vul je ook je doel in met die taak, zodat je ervoor zorgt dat je to do bijdraagt aan je doel en je niets doet wat daar niet (direct of indirect) aan bijdraagt. 

Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor je afspraken, ideeën en notities.

Meer veelgestelde vragen en antwoorden vind je op de FAQ pagina.